reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ja coś nie mogę wejść na FB :baffled:
account temporarliy unavaliable :eek:

ale MamoMatta ostrzegam przed spamowaniem,można za to dostać tymczasowego bana :sorry:

młody poszedł w kimkę,chłopaki nasmarowali się kremem i latają półnadzy po ogródku,żałuję,że basenu nie mamy,no ale M zobaczył dziurkę i wywalił,zamiast skleić :confused2: burżuj :confused2:

ewelcia pogłaskaj Korcię odemła :-)
ej no ja mam te szydełka i są ok,tylko malutkie rozmiary 0.75 itd.;-)

reklama
Wyplażowałyśmy się z Anią, zrobiłyśmy dwa zamki z piasku, pomoczyłyśmy się trochę. Ania zmęczona. Piasek to ma wszędzie, więc chyba ją wykąpię zaraz, bo obawiam się, że padnie szybko

AsienkoM spoko, innym razem, może w przyszłym tygodniu jakoś, bo jutro mam dzieciaki do pilnowania,a nie wiem jak długo, więc się umówimy jakoś jeszcze

Spiekłam se pysk :eek: a jeszcze kolega z żoną zapowiedzieli się dziś na kawe, wieki ich nie widziałam...normalnie boskie wejście zrobię z tym pyskiem a'la rozdeptany pomidor :baffled::crazy:

Glutek przyszlifował dziś kolano, był ryk jak stąd do Marsa.
Młodej gorąco, ciągle pokwękuje, a ja mam wrażenie że cycków w biustonosz dziś nie chowam :confused2:

Z Zuzią zaliczyłyśmy plaże. Pierwszy raz chodziła po piachu bo w zeszłym roku to tylko 6 miesięcy miała jak ją na piasku posadziłam. Najpierw był strach i jęki a potem to do domu nie chciała wracać. Długo nie siedziałyśmy bo mimo że używałam kremów z filtrem to spieczona jestem jak kurczak z rożna.

Hejka u mnie lepiej i fakt pogoda dodaje energi i to jakiej ze wieczorem padam na ryjek;)postanowilismy wybrac sie na weekend do Curracloe kolo Wexford bodajze piekna plaza tam jest wiec powinno byc git tylko zeby pogoda sie nie popsuła:-(
A wy tak piszecie o tych zebolach waszych p[ociech a moj nikus ma tylko 4:( i mu tak wychodza po dwa ,3miesiace przerwa i kolejnebyly jedynki ciekawe kiedy dwojki mu zaczna wychodzic.Ale piekna pogoda :-):-):-)ale cudnie by bylo jakby tak cale lato wygladalo:)ok lece klasc urwisa spac bo juz mi sie laduje do lozka i oglada W11(jego ulubiony serial:-D-oszalal chyba
:wściekła/y:a i zapomnialam bo pytalyscie mnie na czym bylam w kinie z kacperkiem to bylismy na kids club na Mirror Mirror i super filmik:-)

mówiłam,że basenu nie ma.Zaglądam do sheda,a tam ogromny,landlordowski leży.No to siup na ogródek i się chłopaki pochlapały trochę.

Oj paciorki dzisiaj zmawiać by było tak jeszcze ładnie kilkanaście dni.

No i tak patrzę,że nasza nowa koleżanka została zbanowana :baffled:
chyba nie doczytała mojego ostrzeżenia :sorry:

Szkoda ze bana dostala...ciekawe na jak dlugo?

oj,padnieta dzis jestem...mialam podloge umyc,ale zasiadlam na chwile,bo nogi posluszenstwa odmawiaja:sorry:

reklama
Dzionek minął bardzo fajnie,Cały dzien na dworku z moim Skarbem.Tak sie ciesze,ze pogoda dopisuje:-D:-).Po 17 pojechaliśmy na zakupki do Swords,Igorka obkupiłam.Wiec mamusia happy jest.
Tichonku dziekuje za informacje o Zoo.:tak:
AsienkoM jak tam opalenizna piecze?A mówiłam Ci ze na moim ogródeczku sie mozna spalić.
Miłego wieczorku dziewczynki.

Do góry