reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Spędzam czas na dworze, więc nie mam czasu na kompa

MamaMatta ale historia, super, wszystkiego dobrego dla Was
Aniu dla Lenki wszystkiego dobrego z okazji pierwszych urodzinek, bo nie pamiętam czy Ty dzień czy dwa po Tichonku czy przed

I znikam

reklama
Hej.Pogoda piękna:-)rano bylismy z Igorkiem na miescie po zakupki.A teraz siedze na ogródeczku,mały zasnął.:tak:
MamaMatta piękna i wzruszająca historia.Ja to z moim mężem tez mamy co wspominac,bo sie poznaliśmy przez telefon.:tak:
Barmanko jesli chodzi o inhalator,to my kupowaliśmy w Polsce,wloski inhalator w aptece.
No nic zmykam.Miłego Dzionka.

MammaMatta na górze po prawej stronie masz ustawienia i je włączasz, pojawia się strona i po lewej stronie w spisie jest "edytuj sygnaturę" i tam sie wstawia suwaczki
Gliwa ale sobie zostawiłam ślady na rekach od bluzki, nastepnym razem będe siedzieć prawie na golasa u Ciebie na ogródku. Lubie się opalać bo mnie szybko bierze i od razu na brązowo.

Młoda tnie komara, starszak wcina arbuza jako deser po obiadku :happy: A mnie czeka prasowanie :baffled:

Ewelcia, dałam rade bez :-D Muszę się pozbyć jagód z zamrażalnika, bo niebawem nowy sezon będzie a ja jeszcze mam zapasy z zeszłego roku :nerd:

Tichonek, noo uważaj bo możesz się zdziwić tak jak ja :sorry2::-p ja przez dwa dni do Alicji mówiłam jak do chłopaka :zawstydzona/y: tak bardzo nie mogłam uwierzyć w cipuszkę :rolleyes2:

Aniaa, o popatrz, nie wiedziałam że Ty masz inhalator :sorry2:
Przygotowana na najazd gości?:-)

Gliwa, widzisz jak byliśmy w Pl to jakoś nie pomyślałam o tym inhalatorze

Jakas zmeczona sie czuje,Igorek poszedł juz spać a ja odpoczywam.Wyniki wyszły dobrze,wiec kamien spadł mi z serca.
Barmanko kupilismy w Polsce,jak mały leżał w szpitalu.Jesc nie woła,wiec lepiej zeby był.
AsienkoM niema problemu mozesz sie opalać,umnie słońce do wieczora jest.Skwar.:-)
Miłego wieczorku.

reklama
Asienka dzięki za zaproszonko.
Gliwa teraz wieczorem to dopiero widać jak mnie wzięło i jak nigdy czerwona jestem. A miałam przyjść w bluzce na ramiączkach i teraz żałuje bo nie wiem czy doopalam te jaśniejsze miejsca. no nie moge na siebie w lustrze spojrzeć a tylko godzinke byłyśmy u Was.

Do góry