reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Tichonek buziol dla Matta i oby gorączka już nie wracała, a kulki to super sprawa, Zuzia tez lubi.
Biola zdrówka dla Twoich chlopaków
Ewelcia zdrówka
Gliwa to dobrze, że nic poważnego się nie dzieje u Igorka
Aniaa oby was choróbsko tez opuściło

Wczoraj pojechaliśmy do Dublina połazić i zakupki małe zrobić i kupiliśmy dla młodej nakładke na sedes i do kompletu od razu podest do umywalki (sama wybierała). Wczoraj wytrzymała bez sikania ponad 4 godziny, wołała siku i wysadziłam ją w pawilonie już na nakładke i tak nie zrobiła bo bała się włączających się suszarek do rąk.

No dobra zmykam, szarlotka upieczona więc jak ktos ma ochote to zapraszam.

AAA bym zapomniała wyszedł Zuzi kolejny ząbek

reklama
ej no po lekki deszczyku dalej słoneczko świeci.

Ja wzięłam się za pokój zabaw chłopaków...3h mi zeszło,ale cały jeden wór śmieci wylądował w koszu.A jak się cieszyli z "nowych zabawek" czyli takich które mają,ale nie mieli zielonego pojęcia o nich :confused2:

Tichonku zdróweczka dla Mateuszka.

U nas Antek ma wolne do końca tygodnia :eek:

AsieńkoM ale masz zdolną tą Zuzię.Gratki za ząbka.

Lecę na szybko wsunę obiad bo młody już się wybudza.

u was tez tak leje deszcz i co chwile grad pada?????
przed chwila takie wielkie kule gradu lecialy ze szok...:szok:
do tego grzmi i blyska sie...normalnie burza idzie...

u nas właśnie burza przeszła bokiem,grad też był,a teraz znowu słonecznie...no cóż,wiosenny misz masz.

JA się nudzę...zaraz chłopaków do wanny wsadzę,położę i co? chyba z szydełkiem usiądę...uwielbiam :-D

hejka
U nas poniedzialek tez mija leniwie, normalnie nic sie nie chce. w sobote mialam wene do sprzatania , niedziela jakos minela,zaliczylysmy plac zabaw. A dzis sie ciagnie...ten dzien jak flaki z olejem i pogoda w kratké. tylko u nas to rano o 6 lalooooooo o 9 wyszlo juz slonce, poxniej straszyly czarne chmury a o 17 niebo czysciutkie bez zadnej chmurki wiec szybko na plac wyskoczylysmy, ale dlugo tam nie zabawilysmy niby slonce swieci ale ten zdradziecki wiatr :confused2:
Anineczko ja to juz w dzien szydelkowalam- mloda sie grzecznie bawila znalazla ostatnio tory Tomka i juz 3 dni siedzi i sklada . A nie bawila sie tym chyba z 1,5roku.:-D

Wszystkich duzym i malym zdrowka.

Ide tez mloda zagonic do wanny a poxniej zagonic spac. Jutro trza do przedszkola wstac jak to mnie cieszy ;-)

Ostatnia edycja:
Anineczko a w czerwcu w BH jak Antek ma wolne bo Radek tak jak teraz,poniedziałek i wtorek?:tak:
A kiedy kończą stary i zaczynają nowy rok szkolny u Was?Radek kończy 29 czerwca a wraca do szkoły już 29 sierpnia:eek:Dziwnie jakoś,to jest środa...Pochodzi trzy dni i weekend...Jakby nie mogli zacząc od 3 września:eek:
Biola,jak R?Jak zabieg?
Matt dziś dwie drzemki po 20 minut zaliczył:wściekła/y:Masakra!Na wieczór znów 38st.gorączki,dostał czopka...Nawet nie wiem od czego to:confused:Może od zębów jednak,bo trzy na raz wychodzą,a krwiak na dziąśle już zniknął i ząbek się pokazał w całej okazałości:tak:No i dziś przylukałam,że czwarta czwórka się zbliża:sorry:Ciężkie czasy nas czekają:szok::sorry:
AsieńkoM tak się martwiłaś,że Zuzia ma tylko dwa ząbki a teraz ząbkuje jak szalona
:-DGratki dla niej,jeszcze jeden i pólmetek;-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynki:)
Anineczko ja bylam z nim u pl alergologa w pl i powiedzial ze dla niego to wyglada na łojotokowe zapalenie skory pytalam sie w zwiazku z tym czy jakas dieta co ograniczyc to powiedzial ze zadna dieta:(wiec odrazu pojechalam zrobic mu testy z krwi na mleko krowie gluten i jajka iwydzla mu niewielka alergia na jajka.jajek nie podaje konserwantow tez a i tak go wysypuje na glowce i ja juz nie mam sily do tego wszystkiego:(w pl jeszcze zrobie mu testy i odczulanie hoomopatyczne ale do tego czasu rece mi opadaja.
Tichonku zabieg sie udal ale niewiemy czy cos pomogl przekonaamy sie za kilka kilkanascie dni jak nie bedzie odczuwal juz bolu
Ide dzis do lekarza z chlopakami i mam nadzieje ze mnie przyjma bo zwariuje z tymi glutami i kaszlem jeden przez drugiego:(

reklama
Dzień dobry
Tichonku i jak Matt?? Może to faktycznie trzydniówka?
AsienkoM dzielna Zuzia, a te suszarki w łazienkach to masakra, Ania też się boi. Tichonku w niedzielę nie było pewnej pani K, ale były inne panie, które znasz:cool2:. Miło było.

Do góry