reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.Dzis jedziemy z Igorkiem do lekarza,bo wezły chłonne ma powększone gulki ma bo obu stronach.I jeszcze katar,od dwoch dni spi z Nami.Dzis troszke popłakiwał w nocy,cięzko mu było oddychac przez katar.Ale ogólnie az taki płaczliwy nie jest.Bawi sie normalnie.
AsienkoM Zuzia dobra aparatka z tym sikaniem.Lepszego humorku życze.
Dobra zmykam.

reklama
Witam
Gliwa zdrowka dla Igorka i wielki buziol :-)
Barmnko najlepszego z okazji imienin :-)
Ewelcia,tichonku,Barmanko narazie nie wiemy co bedzie z ta Szwajcaria J narazie jezdzi na lekcje niemieckiego a pozniej zobaczymy

Siostra z chlopakiem odlecieli qurde szybko zlecial tydzien nawet niewiadomo kiedy,fajnie bylo gwarno a ja lubie tak jak duzo ludzi
Za dwa tyg komunie musze sie wybrac na zakupy bo nie mam co wlozyc a narazie jestesmy uziemieni bo Lenuska chora

Milego dnia

Witam
Ja mam off długi weekend , i już czuje że będzie udany. Znajomi z Dublina przyjeżdzają , musze posprzątać, na zakupy. A zaraz jade oglądać domek:))
Miłego weekendu!!

witam przy sobocie
dziewczyny moja Asia to chyba wszedzie potrafi zrobic k... wczoraj jestesmy na zakupach i czekam z Asia zeby przyjechal P po pracy po nas a moja Asia nagle biegnie w strone toalet i krzyczy mama chce kupe:-D, my dzis mamy babska impreze, przyjezdza kumpela, a faceci jada na ryby. Kolo nas w parku rozlozylo sie wesole miasteczko, wczoraj Asia szalala do 20 i dzieki temu chyba pospala do 8.

Barmanko- wszystkiego naj.... z okazji imienin
gliwa- zdrowka dla Igorka

witam przy niedzieli:-)

w tesco jest promocja na pampersy...ja kupilam 5,96sztuk za 15e albo 16..widzialam tez 4 i 4+....sa acyifit i baby dry.

Wiecie jak SZym smiesznie wyglada w pampersie?z buzi juz taki "powazny" brzuch mu podrosl a tu pamp na noc:baffled:

Hello

Ale pogoda fajna, słoneczko, chyba trzeba gdzies pojechać i wykorzystać taka pogode. Robie własnie gofry na sniadanko z owocami i bita śmietaną,

Asienka_r o jak miło, że dzieciaki się stęskniły.
Wiesienka nie ma to jak babski wieczorek.

Udanego długiego weekendu.

Boszz jaka zajszczana jestem :baffled: niby się wyspałam a dojść do siebie nie mogę:baffled: Wstawiłam już ręczniki do prania, echh nie ma to jak robić pranko w niedziele :wściekła/y: ale cóż siła wyższa.
Marcel ma kaszel, normalnie zaraz chyba płuca wypluje! Normalnie bosko!!

Ewelcia, ja rozumiem że pampki tańsze w użyciu, ale nie lepiej by było gdybyś Szymowi zakładała te pieluchomajtki? U nas to samo co u ciebie:-( w sensie że na noc trzeba coś założyć.. Nie zawsze jest mokro, coraz więcej nocek mamy suchych, ale z nim nigdy nie wiadomo. A właśnie z tymi pieluchomajtkami jest o tyle fajnie że jak sam ocknie się w środku nocy, czy nad ranem to leci do łazienki i sam je sobie zdejmie, z pieluszką nie mógł sobie sam poradzić z jej zdjęciem.

Pogoda się zapowiada :tak: Dziś planujemy pierwsze oficjalne wyjście na spacer z juniorką :tak::-)

Barmanko raz pozyczylam pieluchomajtke od kolezanki,chcialam przetestowac na Szymku...i dooopa/...on woli pampki...
Wlasnie pampa migiem sciaga a tymi gaciami sie mecz:crazy:y

reklama
Hahaha dziwny ten Twój osobnik:-D
Dla nas najlepsze pieluchomajtki są z Huggies (testowałam inne i jakieś takie niemrawe są :dry:)

Do góry