reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

U nas Zuzia nosi Pampers easy up, i to juz spory czas, nawet jak jeszcze do nocnika nie robila bo ona nie dała sie połozyc żeby załozyć normalnego pampersa.

Barmanka udanego pierwszego spacerku
Gliwa i jak tam Igorek po wizycie u lekarza
Aniaa zdrówka dla Lenuśki

Ostatnia edycja:
reklama
ja wlasnie na Szymku testowalam Huggisa....
Szym staje,i zdejmuje pampa b.szybko...lapie jedna raczka z jednej strony a druga z drugiej strony ta "rzepe i jednoczesnie odkleja i pampek sam spada:-D

Gliwa jak tam Igorek?

Witam niedzielnie
Lenuska od wczoraj na antybiotyku po trzydniowce oslabiona a dwa jeszcze jej zabki dokuczaja wszytsko sie skumulowalo i znowu chora jest gardelko ma czerwone no i kaszel ja meczyl i katarek siedzimy juz tydzien w domu pytalam sie doktor czy moge z nia wyjsc mowila ze jak goraczki nie ma to mozna takze dzis na specrek wyjdzimey bo ja juz mam dosc siedzienia w domu nie mowiac o dziewczynkach

Milego dnia zycze

Hejka.
Dziewczyny Igorek niby przez ząbkowania ma tak,katar i powiększone węzełki chłonne.Pani doktor powiedziała,zeby sie nie martwic.Osłuchała go,sprawdziła uszka i gardełko i wszystko oki.
Aniaa biedna Lenuska.Duzo zdróweczka dla niej.
Barmanko udanego spacerku z Alicja.
Dobra zmykam.Dzis mamy grilka.Wiec dzionek minie dobrze.Oby tylko pogoda sie nie zmieniła.Miłego Dzionka.

Hejka kobitki troszke was zaniedbalam ale wybaczcie mi sama jestem ,remont ,dzieciaki chore wiec jednym slowem masakra.jutro lece z chlopakkami do lekarza bo znowu gluty po pas i kaszel a przeciez nikus przestal brac antybiotyk w sobote a w niedziele na nowo to chyba nie normalne raczej;(ja juz nie mam sily do tych chorob.no i u mlodego dochodzi ta alergia chryste ja juz niewiem co mu moge dawac wiem napewno ze na jajka ma alergie i konserwanty a teraz mysle ze na banany i jagody,a ci lekarze fo ttlko sterydy mi przepisuja i mowia ze to nie alergia ,a to ze glowa cala w strupach podrapana to nic,poliki ma szorstkie w krostkach ale to dla nich normalka.dziewczyny czuje sie taka bezsilna bo napraede juz niewiem co robic zeby mu pomoc,bo widzie jak b sie meczy jak go to swedzi.:(R w polssce leczy sie i dzis ma zabieg w znieczuleniu ogolnym,przezywam bo kurcze on tam ja tu a tak b chcialabym byc z nim .Zalamke mam na calego z tymi chorobami:(((
Tichonku przepraszam cie jak jutro nie bede mogla isc na miasto,ale musze z chlopakami isc do lekarza i niewiem na ktora bede miec wizyte:(
Barmanko gdzie te zdjecia naszej malej ksiezniczki;)?

Witam

A u nas jeszcze słonecznie :cool:

Biola a podajesz młodemu ten aptamil pepti? Dlaczego nie wybierzesz się do Polskiej doktor? Pewnie jakaś alergolog tutaj przyjmuje.Po za tym wieczne choroby też mogą byc objawem alergii...

Barmanko ja też czekam na zdjęcie małej Alicji :confused2:

idę położyc młodego na drzemkę.

reklama
Witam...
Barmanko:confused2:Wstydziłabyś się!:wściekła/y:Pewnie jakaś sesja jest w planach i chcesz nam pokazac jej wynik ale my chcemy Alę zobaczyc taką bez pozowania,w "domowych ciuchach":-DNo,na prawdę tyle czasu i dziecka koleżankom nie pokazac:crazy::confused2:
Ewelcia zdrowiej!
Aniaa zdrówka dla Lenci:tak:
Biola Ty to się masz:sorry:Ciągle choróbska:sorry:No ale z tą jutrzejszą kawką,jak sama widzisz nawet gdyby Twoje chłopaki były zdrowe to ja i tak nie dojadę:sorry:
Matt wstał z 38,7st.C:confused2:W sumie to chyba pierwszy raz ma gorączkę:sorry:I nie wiem czemu,może trzydniówka a może zęby bo na jednym dziąśle ma aż krwiaka od ząbkowania:-(Póki Nourofen działał ok,ale znów się mały ciepły robi i drzemkę miał mego dłuuuugą -30 min.:confused2::wściekła/y:I teraz łazi i ryczy,narzeka,maiuczy:confused2:
Radek jeszcze jutro ma wolne od szkoły i zaś siedzimy w domu,chyba oszaleję:wściekła/y:
...Pogoda...no comment:confused2:
Ale za to jak wczoraj się Radek wylatał na urodzinach u kolegi to caluśki mokry był:shocked2:A Matta jak w kulki wpuściłam to wyleźc nie chciał:-D

P ze starszym do fryzjera pojechali a ja jakiś obiad spróbuję z tą mniejszą marudą sklecic:sorry:

Do góry