reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesińko współczuję straty :-(
niestety nic o takich miejscach nic mi nie wiadomo :no: a to tylko aerlingus wchodzi w grę?

ale się objadłam na noc...uuuhhh
weekend prawie samotnie spędziłam,bo m to na kolacji służbowej w piątek,a wczoraj na kawalerskim w Galway był :sorry2:

reklama
Wiesienko wspolczuje...
Pytalam meza i jest 6 miejsc takich ale mowi ze to zalezy od linii
Jedz na lotnisko i sie dowiedz my bylismy w takiej samej sytuacji kiedy dowiedzielismy sie o smierci mojego Taty na lotnisku kupywalismy bilety

Anineczko ja podobnie jak Ty samotna bo J caly weekend pracowal za to sobie jutro odbije bo ma dwa dni wolnego :-)

Wlasnie skonczylam szyc J mnie meczyl aby mu zszyla ciuchy w ktorych pracuje,ciezki dzien za mna i kolejne przede mna

Spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
Wiesienka, wspolczuje straty:-(
Najlepiej chyba bedzie jak podjedziecie na lotnisko. My latamy w ryanair, i tam zawsze z przodu jest kilka wolnych foteli. My kiedys spoznilismy sie na samolot, i bezposrednio na lotnisku przebukowalismy bilety na najblizszy lot do Pl (do innego miasta), nie bylo problemow.

Aniaa, biedna Lenuska.. Rozumiem ze zele na dziasla nie pomagaja? A viburcol podawalas?

Do mnie wlasnie dzwonili ze szpitala pytac czy moge wczesniej przyjsc na wizyte, nawet mi to na reke jest:tak:
Aaaaa powiedzcie mi - jak zasabotowac prace meza?? Normalnie dziad jeden chyba wygra zaklad:szok: czy jak nasikam do farby to pomoze?:nerd:

Witam i znikam

Długi dzionek sie zapowiada. Młoda dzisiaj już zbiła kubek i małą szklaną kule z wodą z zegarka. Kuli mi nie szkoda, kubka z reszta też tylko Zuzi ciezko było pojąć, że jak mama sprząta to nie wchodzi się w to bo można nóżki pokaleczyć.

Wczoraj kupiłam Zuzi kubek do mleka ale jej nie przypadł do gustu bo okazało się, że ma za duży ustnik i źle jej pić. Zakupiłam również 2 komplety majteczek

Ostatnia edycja:
Hello:-)
Przede wszystkim,Wiesienko,wyrazy współczucia dla Twojego M i Waszej rodziny...
Dziewczyny,w piątej jak wyjechaliśmy chwilę po 10:00 tak wróciliśmy ok.19:30:szok:,cały dzień w rozjazdach,ale pozałatwiane:tak:Wnioski na paszporty złożone,czapeczki Mattowi kupione i nawet,wreszcie spacerówkę kupiliśmy:tak:Teraz tylko czekac i po Radkowy paszport trza będzie jechac,Matta pocztą przyjdzie:tak:Nie uśmiecha mi się autobusem z wózkiem tłuc,ale cóż,trza to trza;-)
Wczoraj całe popołudnie spędziliśmy z rodziną Margaritty (niestety bez pani domu) na pikniku:-).Był grill,piłka,badminton,plac zabaw,kawa,lody,wszyscy zadowoleni:-DA Matt cały piknik był taki grzeczny,że szok:szok:Siedział sobie na kocyczku i się bawił,jakby dziecka nie było:-)
GLIWA,Kamila to świetna fryzjerka,nie?:-)
Aniaa,współczuję Tobie i Lence,no i udanej wizyty dziś:tak:
Oczywiście jak Radek ma siedziec 2 tygodnie w domu to się pogoda skiepściła:confused2:

Tichonku jestes wreszcie:)
Jaki wozeczke kupilas?
Super ze pozalatwiane wsio:)

Barmanko a o co byl zaklad?

Prosze podajcie mi jakas nazwe probiotyku

Hej.
Wisienko współczuje Wam z powodu śmierci taty.
Tichonku Kamila świetna fryzjerka:-)Jestem bardzo zadowolona.Dobrze ze sprawy pozałatwiane,pochawla sie wózeczkiem.
Aniaa udanej wizyty i oby zakupy sie udały.:tak:
AsienkoM to Zuzia dzis narozrabiała.
Miłego Dzionka.

hejo
Barmanko ha ha zdradz o co sie zalozylas?
Ania duzo sily zycze i zeby Lence szybko zabki wyszly.
Wiesienko bardzo mi przykro.
AsienkoM moja Oliva tez wybredna byla jesli chodzi o kubki, ten z Aventu wogole jej nie podpasowal bo mial za twardy ten ustnik a na dodatek kapalo z niego. troszke tych kubeczkow nakupowalam az w koncu trafilam w aptece na kubeczki z miekkim ustnikiem i co najwazniejsze nie kapalo z niego jak mloda z nim maszerwala i potrzasala.
U nas tak oooo tydzien zaczyna sie nie ciekawie, wczoraj o 24 Oliva obudzila sie z wysoká goraczká cala rozpalona byla i wszystko ja bolalo, dostala syrop na zbicie i zasnela. Dzis jak narazie 37,5 ciekawe czy sie z tego cos rozwinie bo innych objawow brak:eek:

reklama
Witam

Kasiuleczko zdrówka dla Oliwki.
Ciekawe co to?

Barmanko sikac do farby? Może lepiej nie? ło ludu :-D

Aaania no ty chociaż będziesz miała mężusia przez 2 dni,a mój w pracy ale ale później 2 tygodnie razem juhuuu.
Współczuję ząbkowania Lenki,oby się już więcej nie męczyła.Ja też podawałam viburcol na niespokojne nocki,chociaż u moich chłopców to prawie bezbolesne ząbkowanie,ciekawe jak będzie z trzecim :eek:

AsieńkoM no to od strat dzień się rozpoczął :sorry: Tak to jest jak się ma małe dzieci.;-)

Tichonku busy time mieliście.No ale wsio pozałatwiane,a to najważniejsze.No chwal się tą spacerówką,no!

Ja mam dylemat,bo chciałam wziąśc gondolę do Polski,ale raczej nie wejdzie mi do bagażnika,trza wziąśc spacerową częśc,a pogoda na nasz przyjazd w Pl się skiepściła i tak ma byc do 12 kwietnia :angry:
Normalnie chyba kurtki zimowe wezmę :eek: szlak by to trafił :confused2:

Lubiczanko hop hop??

marcysiu a czemu turasi są be?
Ja pracowałam z takim jednym,zapewne całe Galway go zna he he zwłaszcza męska częśc Galway,bo to jeden z najlepszych fryzjerów męskich.Oj próbował mnie ustawiac w pracy,ale kilka ciężkich słów od mojego M dostał i później był maj best friend:rofl2:

Do góry