reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marcysia, a co Ci sie dzialo z tymi meblami? Rdza zachodzily czy jak? Szope mamy, ale miejsca niestety brak. Widzialam - chyba w woodies - takie zwykle plastikowe pokrowce, moze to by pomoglo w okresie jesienne/zimowym. Albo mezowy by do tego czasu cosik wymyslil.

reklama
Witam

U nas nocka kiepska dobrze ze pogoda w miare z dziewczynkami na plac zabaw pojde ale wczesniej salatke z zupek chinskich musze zrobic bo mi sie zachcialo :-)

Marcysia no widzisz nie bylo tak zle a tak sie balas :-)

Nie wiem co komu jeszcze bo dzis nie przytomna jestem

Milej niedzieli zycze

Hejo!
Na szczescie moi sasiedzi wychowani:-D;-)..ale smiesznego maja syna ..ma moze nie cale 2 latka,jest taki malusi drobniusi...
Raz stoi moj m z 2 kolegami przed domem,wychodzi sasiad z mlodym na reku...a chlopaki skwitowali ze wygloada jak murzyn z mala malka na ramieniu...:-D
Bo faktycznie ,ten maly jak malpka.
Moj m u jednych malowal w chacie i nie narzekal i drugich tez cos robil i tez nie narzekal.
Wydaje mi sie ze zalezy tez od murzynow,niektorzy moze i sa nie wychowani,ale niektorzy wporzadku...zreszta tak samo jak my Polacy..:dry:

Barmanko a plastikowe?
my mamy ladna lawke,m dorobil deski i pomalowal czyms,ale nie wiem czym..stoi juz z 1,5roku na dworze i nic jej nie jest wyglada jak nowka sztuka;-)

u mnie na obiad golabki...wczoraj wieczorem robilam...ale jestem zla,bo w Lidlu byly same male kapustki i wzielam taka najwieksza...i doopa,wyszlo mi tylko pare golabkow,bo zaraz liscie male..w sumie mam ze 4 mini mini golabeczki:-D:-D:-D:-D...farszu mi zostalo to wrzucilam to zamrazalki,se poczeka na dobre czasy;-)

Aniaa, cos taka nietomna? Lenka dala w nocy popalic?

Ewelcia, wiesz, mi sie czasem wydaje ze jak czlek mieszka wsrod innych narodowosci to jakis taki inny jest.. bardziej dostepny, przestepny... A jak ktos mieszka "u swoich", obraca sie tylko w swoim swiecie, to wtedy jest taki bleeeeghhh. Choc wiadomo ze kwestia wychowania tez robi swoje.
Plastikowych nie chce, raz w Pl mielismy biale, masakra! Tak zaszlo syfem ze nawet cif nie dal rady.
Znalazlam fajne cosik w Ikea, ale krzesla sa na stale, w sensie nie skladasz ich jak nie potrzebujesz usiasc...

A ja mam dzis grila :))) oj nie moge sie doczekac, mam pypcia ze hoho ;)

Barmanko tak Lenus daje popalic marudzi jak nie wiem co nie wiem jak dlugo pociagne jeszcze dobrze ze jutro i pojutrze wolne J ma to na zmiane bedziemy bo nawet dobrze zjesc nie moge caly czas wisi na rekach,teraz spi wiec chwile odpoczynku mam
Udanego grillowania :)

Tichonku a Ty gdzie???

Ewelcia tez kiedys mialam taka mala kapuste malo wyszlo dlatego teraz jak robie to kupuje w polskim sklepie tam maja nasza kapuche duza :-)

Lubiczanko jak tam na nowym miejscu?

Spacerek zaliczylysmy Nacia na placu zabaw sie wybiegala dlugo nie bylysmy bo gnoje zaczeli pilkami kapac i balam sie ze moze ktoras oberwac :wściekła/y:
Lenus spi ide sie wyciagnac troche na kanapie

barmanko- tak cale krzesla mi zardzewialy, pomimo, ze byly pod dachem,a pozatym siedziska sie popruly bo materialowe byly :( Widzialam, ze w lidlu teraz byly pokrowce na krzesla ogrodowe ;)
Aniaa-oj biedna Lenusia, oby zabki szybko wyszly :) a Tobie duzo sily i wytrwalosci zycze :))
Gliwa-my tez wlasnie z zakupkow wrocilismy ;))
no wlasnie Tichonku gdzie Ty?? i jak udalo sie pozalatwiac sprawy paszportowe??
Marta, lubiczanko-jak tam po imprezce, chyba sie udala, skoro jeszcze sie nie pokazalyscie :D:D:D

dziewczyny a ja mam pytanie, czy orientujecie sie moze jak to jest w liniach lotniczych czy oni maja jakies ekstra miejsca w razie naglych wypadkow? Mojemu P zmarl dzis w nocy tato:-( i w aerlingusie nie ma juz miejsc, slyszalam ze maja podobno takie na nagle wypadki tylko nie wiem ile w tym prawdy?

reklama
Do góry