reklama
anineczka
królowa mrówek :P
ewelcia Restore - Protexin
hej!
wiesienko-szczere kondolencje,przykro mi
anineczko-wow,Wy juz za chwile wyjezdzacie :O ale zlecialo...
Tichonek-udalo sie jednak czapy znalezc,super!Gratuluje ze udalo wam sie wszystko pozalatwiac
kasiuleczka-zdrowka Oliwce!
aania-buziak Lence
U nas nic nowego.Popijam rumianek,bo cos mnie brzuchol cisnie..zaraz swieta,wiec powoli mysle co tu kucharzyc.Pierwszy raz w zyciu bede piec babke.Macie jakis przepis na dosc wilgotna?Tichonku,jaka jest ta tulipanowa?
pozdrowki!
wiesienko-szczere kondolencje,przykro mi
anineczko-wow,Wy juz za chwile wyjezdzacie :O ale zlecialo...
Tichonek-udalo sie jednak czapy znalezc,super!Gratuluje ze udalo wam sie wszystko pozalatwiac
kasiuleczka-zdrowka Oliwce!
aania-buziak Lence
U nas nic nowego.Popijam rumianek,bo cos mnie brzuchol cisnie..zaraz swieta,wiec powoli mysle co tu kucharzyc.Pierwszy raz w zyciu bede piec babke.Macie jakis przepis na dosc wilgotna?Tichonku,jaka jest ta tulipanowa?
pozdrowki!
AsienkaM1986
mama Zuzi
Kasiuleczka no ten ma miękki ustnik i nie leci z nigo jak się przekręci, trzeba mocno zassać (ma z takim samym systemem bidon do wody i radzi sobie świetnie) ale jest dość szeroki i młodej jest źle sie zassać i się złości. Zdrówka dla Młodej
Aniaa udanej wizyty
Anineczka nawet zła nie byłam, przecież takie rzeczy się zdarzają, tylko jak ja ją odstawiłam do salonu to ona z powrotem do miejsca wypadku wracała.
Madbebe oby brzuchol się uspokoił
Tichonek pochwal się wóziem
Zuzia śpi, ale zęby ja męczą, jęczy, marudzi, już 2 kupki luźniejsze zrobiła. Dziąsła ma popuchnięte, prawie całe dłonie wsadza do buzi.
Aniaa udanej wizyty
Anineczka nawet zła nie byłam, przecież takie rzeczy się zdarzają, tylko jak ja ją odstawiłam do salonu to ona z powrotem do miejsca wypadku wracała.
Madbebe oby brzuchol się uspokoił
Tichonek pochwal się wóziem
Zuzia śpi, ale zęby ja męczą, jęczy, marudzi, już 2 kupki luźniejsze zrobiła. Dziąsła ma popuchnięte, prawie całe dłonie wsadza do buzi.
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Madbebe ta babka jest bardziej kruchaAle pyszna,robię zawsze na Wielkanoc...Czapki,owszem,ale w polskim sklepie kupiłam,od razu 4 sztuki bo wiem,że nigdzie indziej nie znajdę
A spacerówkę kupiliśmy Mamas&Papas Voyage,tocka w tockę Maclaren Techno XT,tyle,że trochę tańszy
A spacerówkę kupiliśmy Mamas&Papas Voyage,tocka w tockę Maclaren Techno XT,tyle,że trochę tańszy
GLIWA
Fanka BB :)
A my z Igorkiem po spacerku,zaszłam na poczte kartki po wysyłać.I do kolezanki na kawke.Kurcze jakos ten czas dzis mi szybko mija.
Tichonku no to Mati ma fure terazfajna spacerówka.
Kasiuleczka zdrówka dla małej.
Miłego popołudnia.
Tichonku no to Mati ma fure terazfajna spacerówka.
Kasiuleczka zdrówka dla małej.
Miłego popołudnia.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Wiesienko moje kondolencje
Tichonku fajny wózio, i fajnie, że wszystko pozałatwiane
AsienkoM mówisz Zuzia się nie słucha, że nie wolno
Kasiuleczko oby nic się młodej nie rozwinęło, zdrówka
Anineczko w Polsce faktycznie pogoda niezaciekawa, u nas z kolei mówią, że od czwartku ma by cieplej, ale kto to odgadnie
Tichonku fajny wózio, i fajnie, że wszystko pozałatwiane
AsienkoM mówisz Zuzia się nie słucha, że nie wolno
Kasiuleczko oby nic się młodej nie rozwinęło, zdrówka
Anineczko w Polsce faktycznie pogoda niezaciekawa, u nas z kolei mówią, że od czwartku ma by cieplej, ale kto to odgadnie
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
witajcie
wiesienko-
[*] wspolczuje bardzo:-(
kasiuleczko-zdrowka dla Olivki oby nic sie z tego nie rozwinelo
AsienkoM-a to mala rozrabiara dobrze, ze jej sie nic nie stalo
Tichonku-dobrze,ze udalo sie wszystko pozalatwiac;-)No to Matt ma nowa fure, super:-)
Anineczko-widzisz, mialam przykre doswiadczenie z nimi bylam pare miasiacy w Bruxeli i nie dalo sie wyjsc spokojnie na zakupy do centrum bo tam wszystkie ulice nimi i arabami wyscielone, nieroby nic nie robia tylko patrza co by komu ukrasc mi zwineli portwel i to zaraz po wyplacie nie mowie,ze wszyscy sa tacy. Ale to samo bylo w wiedniu jak jezdzilam na wakacje za dziecka i nawet jak bylismy w te wakacje- nic sie nie zmienilo Mysle, ze jak ktos nie mial z nimi blizszego kontaktu lub nie przebywal dluzej gdzie jest ich ogrom ( bo tutaj jest ich pewnie garstka) to tego nie zrozumie. Nie jestem rasistka,no ale ich nie trawie i juz
wiesienko-
[*] wspolczuje bardzo:-(
kasiuleczko-zdrowka dla Olivki oby nic sie z tego nie rozwinelo
AsienkoM-a to mala rozrabiara dobrze, ze jej sie nic nie stalo
Tichonku-dobrze,ze udalo sie wszystko pozalatwiac;-)No to Matt ma nowa fure, super:-)
Anineczko-widzisz, mialam przykre doswiadczenie z nimi bylam pare miasiacy w Bruxeli i nie dalo sie wyjsc spokojnie na zakupy do centrum bo tam wszystkie ulice nimi i arabami wyscielone, nieroby nic nie robia tylko patrza co by komu ukrasc mi zwineli portwel i to zaraz po wyplacie nie mowie,ze wszyscy sa tacy. Ale to samo bylo w wiedniu jak jezdzilam na wakacje za dziecka i nawet jak bylismy w te wakacje- nic sie nie zmienilo Mysle, ze jak ktos nie mial z nimi blizszego kontaktu lub nie przebywal dluzej gdzie jest ich ogrom ( bo tutaj jest ich pewnie garstka) to tego nie zrozumie. Nie jestem rasistka,no ale ich nie trawie i juz
anineczka
królowa mrówek :P
AsieńkoR no mam nadzieję na dobrą pogodę,u nas ma byc lepiej po 12 kwietnia.
Marcysiu to fakt,mało ich tutaj bo potrzebują pozwolenia na pracę,ale coś mi się obiło o uszy,ze chcą do Uni Europejskiej.
No i tak jest,różnice kulturowe,traktowanie kobiet przedmiotowo itd.
Ale za to ile ich w Niemczech
U mnie już później w pracy było ok,choc ten kolega zapominał się czasami,że tutaj panuje równouprawnienie i próbował rządzic babami w robocie,ale wtedy szybka pacyfikacja gościa,bunt na pokładzie i wracał do pionu.
Marcysiu to fakt,mało ich tutaj bo potrzebują pozwolenia na pracę,ale coś mi się obiło o uszy,ze chcą do Uni Europejskiej.
No i tak jest,różnice kulturowe,traktowanie kobiet przedmiotowo itd.
Ale za to ile ich w Niemczech
U mnie już później w pracy było ok,choc ten kolega zapominał się czasami,że tutaj panuje równouprawnienie i próbował rządzic babami w robocie,ale wtedy szybka pacyfikacja gościa,bunt na pokładzie i wracał do pionu.
reklama