reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-tak, tak chca do Uni:baffled: siostra J mieszka w Wiedniu i z tego co mowila, austria i niemcy niechca sie zgodzic na ich przyjecie, na szczescie;-)
kamcia- Ty to tak zawsze wpadasz i wypadasz:-D:-D Tobie rowniez milego wieczorku ;-)

reklama
dziekuje wam wszystkim za kondolencje, rzeczywiscie sa takie miejsca( Aania- dzieki za potwierdzenie). Pogrzeb bedzie po swietach wiec problem z biletami rozwiazal sie sam. Jestem wypompowana a glowa to mi eksploduje:-(

Witam
Padam na mordkę-dosłownie:-(
Wiesieńko-bardzo mi przykro z powodu Waszej straty:-(A ,że tak spytam-dlaczego dopiero po Świętach ten pogrzeb???
Tichonek-ale Ci dobrze z tym towarzystwem Margarittowej Rodzinki-no zazdraszczam okrutnie;-):-Dbardzo dobrze,ze podołaliscie wszystkim planom:)
Kasiuleczko-zdrówka i szybkiego zidentyfikowania problemu u Olivki
Marta-dzięki za wizytkę wczoraj:)
Aaniu-dawaj fotkę-no co się nie ma czym chwalic???Mam nadzieje,że Lence zabki szybko"odpuszczą"
Gliwa-Twojej tez jakoś nie zauwazyłam;)))
AsieńkoM-jak Zuzia?
AsieńkoR-jak tam przygotowania przedświąteczne?
Marcysiu-żyję,żyję...tylko czasu wciąż mi brak:(((
Anineczko-normalnie pekam z zazdrości,że Wy już jedziecie-ja też chcę...wszystko pokupowane i zaplanowane?
Madbebe-jak Wikusia?A kiedy Wy własciwie zmieniacie lokum?zaraz po Świętach,czy luzik?
Barmanka-dobrze,ze sami zechcieli przyspieszyć wizyte,ale nie zaniepokoiło Cie to?Ja pewnie bym stresa załapała,ze cosik nie tak(tfu,tfu)a co do tego miesiąca na przeprowadzkę-klucze dostalismy z dwutygodniowym poślizgiem-z dokładniej zamiast miesiac przed to 10dni przed:baffled:i tak jakoś zleciały te dni,że koniec końców w 3ostatnie dni(pomijając pomoc Anineczkowego M tydzień wczesniej)przewozilismy na łeb na szyję-a teraz jedna wielka graciarnia
No i właśnie tak-dom zawalony po sufit,bajzel od góry do dołu,pomaleńku staram się ogarniać,ale od wczoraj znowu pomagam ex szefom i tego czasu nie zawiele...a tu Świeta za pasem-cud jesli w jakimś ładzie je spędzimy:zawstydzona/y:nie mówiąc o jakichkolwiek przygotowaniach...echhhh

Lubiczanko jestes...:-)tesknilam:rolleyes:....uzadzicie sie po malu...
Ja ze swietami jestem daleko w polu:baffled::sorry2:..jakos nie chce mi sie nic szykowac..
Zreszta w niedziele po poludniu nas nie ma,w poniedzialek tez...na niedziele tylko jakis szybko obiad wyczaruje;-)
Aniu jak Lenka?dala Ci dzis pospac?
Tichonku super wozio:)
Mam przy silver crossie,podobna butke,a ta dodatkowa "siatka",ktora ma chroni przed sloncem -niby-to mnie tak wkurzala ze szok.raczej Szymka nie mnie:)mam nadzieje ze Mattikowi sie spodoba...

Spalam dzis z Szymkiem na singlu:baffled:...od 20:30 do 1 w nocy spal normalnie,a potem katastrofa..
Ma taki kaszel okropny ze szok,do tego katar lekki..goraczki brak.
Wcale sie nie wyspalam:no:ciagle mnie kopal,przekrecal sie, kaslal,ogolnie niespokojny byl.
Dzis od rana jakis nerwowy,chyba wkurza go ten kaszel:-(

hejka
Ewelcia zdrowka dla Szyma
Lubiczanko ty szybka babka jestes i na pewno ze wszystkim sie wyrobisz:tak:

Oliva wczoraj w dzien dobrze sie czula goraczki juz nie bylo nawet wyszlysmy na 45minut na dwor, a o 20 znowu goraczka ja dopadla dostala syrop, w nocy przebudzila sie rozpalona znowu syrop a teraz jest oki biega i sie bawi - tyle ze katar doszedl:wściekła/y:ehhhh chyba swieta bedá chorobowe:baffled:

reklama
Bry
Ale pustki na forum, z jednej strony to dobrze, bo nie mam za dużo nadrabiania:-p:cool2:. Dzisiaj chłodno, ale jak na razie nic nie pada:-p
Lubiczanko jakoś ogarniamy, już prawie posprzątane, ciasta w wielki piątek będziemy piec, w drugi dzień świąt mamy imprezkę, bo moja siostra chrzci swoją najmłodszą córcię i ot tak dni lecą

Do góry