reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.Dzis od rana na nogach,ale juz mi przeszło spanie:-)Podłogi pomyłam,pozniej jeszcze odkurze.Teraz siedze i kawulke spijam,Igorek śpi.Po południu M zawiezie mnie do fryzjera,:tak:
Barmanko lepszego humorku życze.
Lubiczanko zdróweczka .Udanych partów.
Miłej soboty.

Witam ,wpadlam n achwilke poki Lena spi zabkowanie dalo sie we znaki nic nie moge zrobic tak Lenuska marudzi praktycznie calymi dniami na rekach a wieczorem kregoslup odmawia mi posluszenstwa:sorry2:
Bilety do Polski kupione tekze jestem happy teraz poki co zostalo czekac ale narazie zyje wakacjami ehhh to juz za tydzien o tej porze juz bedziemy tam :-)

Rano bylam w polskiej szkole zapisac Nacie do przedszkola i 14 kwietnia zacznie chodzic ,cora sie cieszy ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce no i jak ja zniose chyba bardziej sie boje o siebie jak o nia no ale czas pokaze jak to bedzie
Ania, Ty nie pitol ze wiadomosci nie dostajesz:-p tylko szoruj nowe gg wgrywac:sorry:

Nie pitole tylko tak jest :tak:
Poprawy humoru zycze a co do torby to my mamy z aventa i u mnie nic nie popekalo jestem zadowolona bo caly czas uzywam

Aniaa-ja sciagalam tak farbe rok temu w PL tylko z balejazu przechodzilam na braz i powiem, ze super wyszly;-)Tylko przerazilam sie jak zobaczylam moj mysi kolor:szok:

Wiesz ja to chce sciagnac jak bede leciec do Polski weselicho mamy w czerwcu a teraz no coz musialam pomallowac gdyz fryzjerka miala czas tylko aby mnie obciac wiec dekoloryzacje zrobie sobie w czerwcu dopiero a dwa musialam przykryc moja swiwizne po bokach bo juz byla bardzo widoczna
Udanego grillowania

Aaniu-a gdzie fotka?no pochwal się nam włoskami:tak:
Narazie nie mam sie czym chwalic jak wroce od fryzjera to sie pochwale
To dzis dzien imprezowy Wam sie zapowiada w taki razie zycze udanej imprezy

Zmykam pranie wywiesci

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Lubiczanka - ja nie bardzo mogę narzekać, bo nie mam na co, jedynie ta mała zaradność wrrrr, tylko Alinka chora, nockę miałam z głowy i zapowiada się, że dziś chyba też. Tak mi szkoda tego szkraba.

przezylam i przyznam,ze bylo baardzo milo :) naprawde udali mi sie sasiedzi :) a jakie jedzonko mmmm palce lizac:-p
Barmanko-nie trzeba bylo paru glebszych ;-)a oni gustuja bardziej w winkach wiec je pilismy i chorubcia nie pamietam nazw wrrrr a byly naprawde pyszne:rolleyes: Dzis Nataniel wstal o 8 wiec zle nie bylo:tak:
ewelcia- mowisz, ze tyle murzynow u Ciebie to masz w czym wybierac;-)Gdzie Cie wywialo na takie osiedle :confused:ja bym nie mogla tak mieszkac :unsure:
Katrina-zdrowka dla Alinki :tak:
lece do wyrka, dobrej nocki:-)

Marcysiu u nas na osiedlu jest moze ze 4domki w ktorych mieszkaja murzyni...ale impreza byla wiec i przyjezdnych bylo sporo:)
Mam sasiadwo za sciana murzynow i nie narzekam...ogolnie nic do nich nie mam...
Od sierpnia tu mieszkamy i raz mieli porzadna impreze-jakies urodziny chyba-i od 16 do 21 leciala ta sama muzyka:-D:szok:..ale od tamtej pory cisza...
Powiem Ci ze tacy sasiedzi to marzenie-serio!!!..Cisza i spokoj:)
w sumie gdyby mieszkali na osiedlu sami "czarni" to co z tego?oni tez ludzie tak samo jak my,tylko maja inny kolor skory.
Rasistka nie jestem;-)
Moj kolega mawial "rasista nie jestem,ale murzynow nie lubie";-)

Hejoo, witam sie niedzielnie.
Ale mi sie chce grila na obiadek, o rajusku, chyba tatusia wysle po jakas kielbaske:cool2: mielone sie rozmrazaja:cool2:

Lubiczanka, i jak tam nocka na nowej chatce? Co Ci sie przysnilo?:happy2:

Marcysia, super ze spotkanko sie udalo.:tak:

Ewelcia, hihi to ja tez sie moge podpisac pod slowami Twego znajomego:sorry2: Rasistka nie jestem, ale murzynow nie cierpie... Mam z nimi do czynienia w pracy, i mam wiele zastrzezen co do ich hmmm nazwijmy to "kultury wychowania":dry:

A ja do Was po rade;-) powiedzcie mi jakie najlepsze sa meble na ogrod? Metalowe czy drewniane?
A moze polecacie jakies konkretne?

reklama
witajcie:-) piekna pogoda sie zapowiada:-)

ewelcia- ja tez rasistka nie jestem i do czarnych nic nie mam ;-)chociaz tak jak barmanka pisze -brak kultury wychowania daje sie we znaki i na cokolwiek nie zwrocisz im uwagi to odrazu wyskakuja z haslem "ze jestes rasista" a to nie ma nic wspolnego z rasizmem a wlasnie z wychowaniem:sorry2: Pomimo tego dobrze, ze Ci sie porzadni trafili;-) Ja to nie znosze turasow uhhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
barmanko-dzieki:-) Powiem Ci tak: mialam juz 3 komplety metalowych mebli i wszystkie szlak trafil:angry::baffled: teraz jakbym kupowala nowe to juz drewniane i odrazu pokrowce na nie. Chyba, ze masz sheda i mozesz je tam schowac;-)bo jednak okres grilowy jest tu bardzo krociutki i pozniej pada i pada i pada......;-)

Do góry