reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Witam wieczornie

AsienkoR moze Ty bedzie wiedziala :-) dzis sie dowiedzialam ze w szkole w ktorej pracujesz od 14 kwietnia ma zostac otwarta nowa grupa przedszkola wiesz cos na ten temat? pytam bo na stronie nie ma informacji

Spokojnego wieczorku zycze

Wiem, że grupa rusza, bo mi dyrektor mówił w piątek, o szczegóły pytaj go w mailu, ale na pewno ma być, bo zainteresowanie jest duże:-)

Aniu widzę, że mieliście gościowo, ale czasem to tak fajnie:-)
AsienkoM pewnie za rzadko winko pijesz, mam nadzieję, że dzisiaj lepiej

My wczoraj prawie cały dzień na dworze byliśmy, Ania albo piechotką albo rowerkiem, w ogrodzie też pohasała, więc było miło. Dzisiaj u nas słonecznie, chociaż wieje zimny wiaterek, ale dwa prania na dworze schną:-p

Dobrego dzionka

Witam

Ja dopiero wstalam zaraz sniadanko zjem i musze do polskiego isc troche mi sie nie chce ale jak mus to mus :-)

Marta dobrze ze grill sie udal
Gliwa to masz dobrze :-p
Asienko dzieki napisze a co do gosci ja tam lubie jak jest gwarno :-)

Milego dnia

Hejka

Mąż trzeci dzień w domu i rano zajmuje się Zuzią i śniadanka szykuje więc ja mogłam sobie poleżeć z rana i odpocząć.
Asienka_r ten ból głowy to raczej z zatok się okazał bo całą noc mnie bolała i rano też razem z okiem, ale wzięłam tabsy i mi przeszło.
P zaraz z małą wyjdzie z rowerkiem, jak usłaszała słowo rowerek od razu poszła po niego.
Aniaa a to rozrywani byliście.

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.

Witam i ja-kto się chce do nas wybrać???ZAPRASZAM
Ja dziś dzień w kuchni spędzam-rano ciacho na zimno,bułeczki drożdżowe,własnie sałatkę zrobiłam i za obiad się biorę-dzis świętuję ...nie wiem co ,ale co tam?;)))))A-jeszcze deser lodowo truskawkowy w planach,więc kto się skusi???

Witam

Oooo matko Lubiczanko :szok: ale pyszności :szok:
Gdybym była odważna to bym przyjechała z Jeremkiem,ale niestety nie jestem.
A chłopaki od wczoraj urzędują w Galway,tak więc miałam labę od wczoraj w chatce.Sama z Jeremkiem.
Myślę że na wieczór ściągną do domu.

idę kawkę wypic i pączusia wciągnę do niej,chociaż tak sobie poranek umilę.

AsieńkoM mam nadzieję,że już nie wróci ból.:tak:

reklama
Lubiczanko Kochana kusisz,gdybym miała blisko napewno bym Cie odwiedziła z familia.:tak:
Anineczko korzystaj,korzystaj z laby:-D
Dobrze ze M dzis w domku,zakupki zrobił spozywcze,autko umył na myjce,teraz sprzata w środku.
Miłego popołudnia.

Do góry