reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko jakie pysznosci ,kusisz kochana kusisz
Tichonku a gdzie melduneczek:-)

A my niedawno wrocilysmy ze spacreku fajnie na dworze tylko za bardzo wieje zakupki zrobilam w polskim sklepie spotkalam znajoma chwile pogadaylysmy i razem poszlysmy nad morze a w gruncie rzeczy odprowadzila mnie az pod sam dom wiec na kawke zaprosilam
qurde wylecialo mi z glowy ze dzis bank holiday a mialam w planach jeszcze pasmeteryjny zachaczyc a byl zamkniety
Obiadek zjedzony teraz odpoczywamy sobie :)

Ide przebarc mala bo cosik czadzi

hej dziewczyny mam do was pytanie czy jak staralyscie sie o dzieci to prosilyscie gp o badania na cytomegalie rozyczke i toksoplazmoze ja przy 1 dziecku robilam te badania w polsce teraz chcemy sie starac o drugie i chcialam znow zrobic tylko nie wiem czy w ogole tutaj robia pozdrawiam

My po obiadku,Igorek śpi.M dzis kupił puzzle na podłoge i zrobił Igorkowi kącik do zabawy.:tak:Jak wstanie na spacerek pojdziemy.Miała dzis w planach jechac do lekarza,ale sie nie dostałam brak miejsc.Jutro spróbuje.:tak:
asiuasiu1 ja tu prowadziłam ciąża,ginekolog z Irlandii napisała mi na kartce jakie wyniki mam zrobic bo akurat leciałam do Polski.I w Polsce sobie zrobiłam wszystkie.

Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
czyli normalnie isc do gp powiedziec ze chcemy miec 2 dziecko i czy moze mi zrobic badania krwi na toxoplazmoze i cytomegalie itp? gliwa ja przy 1 planowaniu dziedziusia zrobilam wszystkie badania w Polsce ale teraz nie bede leciala specjalnie zeby robic badania wtedy bylam akurat wiec robilam tam. tutaj zrobili mi badania na grupe krwi bo wiEdzialam ze mam - i sie pomylili fajnie cooo :D dobrze ze wiedzialam ze mam - wiec jak wyszlo ze + to powiedzialam lekarce ze raczej nie moge miec + zrobila badania jeszcze raz i wyszlo -

Lubiczanko zjadlas cos chociaz z tego co naszykowalas?
Szkoda ze wczesniej nie przeczytalam o tych pysznosciach...;-)sciagnela bym Cie do siebie:-Dale bez pysznosci tez zapraszam;-)
Anineczko i co,odpoczelas,chlopaki juz wrocily?

ja jakas dzis busy jestem...
teraz mnie jakies zmeczenie dopadlo i spioch...pije 3kawe mam nadzieje ze zaraz tu nie padne;-)

No kiepsko z tym kuszeniem,bo się nikt nie skusił:-:)zawstydzona/y::-(
Ewelcia-ależ oczywiście-spróbowałam wszystkiego-bo moja dieta już nie jest tak rygorystyczna-wiesz,waga teoretycznie osiągnięta to i sobie pozwalam;))))
AsieńkoM,Gliwa-mój J wymył oba samochody:-p

Anineczko-ależ Ci dobrze z tym"wolnym"...Szkoda,że J nie zabiera towarzystwa żebym sama sobie posiedziała...No z Miką powiedzmy;)))
No i w związku z brakiem chętnych na moje wyroby wsiedliśmy do auta i sami pojechaliśmy poodwiedzać-znajomą i moją byłą szefową-dostaliśmy pizzę na drogę...Niestety to już sobie musiałam odmówić,bo za późno na obżarstwa:-(
No-miłego wieczorku drogie Panie

reklama
Lubiczanko troszke za daleko mieszkasz szkoda
asiuasiu dobrze ze robilas wczesniej wyniki z krwi niezly numer...a co do badan gp nie powinien robi problemow a jesli nawet to mozesz zrobic na wlasna reka i tyle
Ewelcia nie zasnelas :-)

Milego wieczorku zycze :)

Do góry