reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka

lubiczanko byłam:tak:a Damiana na końcu parady zgarnęła:tak:m,potem tez miałam gości i jakos dzionek zleciał

a ja dzisiaj mam zamiar z łózka nie wychodzic:-)jestem sama jak palec aż do 20.00:tak:

Marta wez mojego Szymka do 20 plisssss:-p

AsienkoM co u was? co sie nie odzywasz?

ja mialam isc na parade,ale doszlam do polowy,poszlam do PL sklepu,kupilam make,drozdze i mialam robic Misi paszteciki...poszlam jeszcze do Lidla i tyle co zdarzylam wejsc do domu zaczelo lac:-D
Wspolczulam paradujacym:-D;-)

hej Dziewczyny
Życzę nam wszystkim w dniu naszego święta wszystkiego najlepszego ;-) i Duuuużo słonka które nam w Galway pięknie świeci od rana

happy+mothers+day+1.jpg

MartaF to dzis odpoczywasz,pewnie korzystaj:tak:
Didi u Nas tez słońce świeci.
Ewelcia jak bym miała do Ciebie blisko,to ja bym wzieła Szymka:-D
A my byliśmy na zakupach w Centrum,kupiłam dla Igorka pare rzeczy w Name it. Mężulek tez sobie dzis kupił rzeczy,który wczesniej zonka mu upatrzała.:-)Wiedziałam ze sie spodoba M.
Pozniej mamy zaproszonko na kawke.
Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
Hello:-)
A my dziś dzień spędziliśmy w Tayto Crisps :tak: Fajno było,Radek pierwszy raz nawet dał se buźkę pomalowac na tigera:-DPoza tym wyhasał się,zwierzątka pooglądał i był cały happy;-)
Jutro mamy w planach (o ile pogoda dopisze) park i plac zabaw a potem wesołe miasteczko bo do Swords przyjechało:tak:

Lubiczanko,gratki,gratki:tak:

Hejka

Mężuś na dzień matki zrobił śniadanko, od Zuzia dostałam czekoladki. Zuzia bardzo zadowolona, że tato ma wolne już dwa dni a jeszcze jutro ma wolne więc mała oszaleje ze szczęścia bo ona to taka tatusiowa.
Wczoraj nie byliśmy na paradzie bo była brzydka pogoda a i mała ma w tym czasie drzemke. Wieczorem pojechaliśmy w odwiedziny do Asienki_r na pogadych a i dziewczynki dawno się widziały.
Dzisiaj była u nas na kawce Gliwa z rodzinką. Dziękujemy za odwiedzinki i miłe popołudnie. Wypiliśmy po kawce, potem jeszcze winko i teraz mnie głowa boli. Nie wiem czy winko mocne czy za rzadko coś pije.
Gliwa, Ewelcia a nie było mnie ostatnio bo nie miałam ochoty na pisanie, a poza tym Zuzia ma motorek w pupci i ciągle gdzieś chodzi a ja za nią biegam. Chyba też ząbki idą bo marudna ostatnio

Lubiczanka gratuluje zrzuconych kilogramów i zdrówka życze
Barmanka dobrze, że ból przeszedł
Tichonek moja Zuzia też uwielbia zabawy pralką, kręci, wciska przyciski, albo przynosi ubrania i wkłada do środka
Anineczka zdrówka dla chłopaków
Katrina to fajnie, że dobrze znosisz ciąże

Nie pamiętam co komu jeszcze, sorry.

Witam wieczornie

My wczoraj na paradzie nie bylismy bo kiepska pogoda byla, popoludniu odwiedzila nas Renni z rodzinka takze sobota minela milusio zreszta i dzisiejszy dzionek tez bo byla u nas Barmanka z rodzinka a pozniej mielismy niespodziewanych gosci jeszcze niedawo co poszli tak dzionek mial instesywnie i w milym towarzystwie
Dzieki dziewczyny za odwiedziny :-)
J dzis byl na paintballu z Renni mezem wrocil zadwolony ale i posiniaczony
A i mnie dzis niespodzianka czekala z okazji Dnia Matki dostalam piekne kwiaty od dziewczynek:-)

Lubiczanko gratulacje....zdrowka zycze
Marta ale masz dobrze cisza spokoj
Tichonku ciekawe miejsce musze przyznac :) no i fajnie ze P ma jutro wolne dobrze Ci
AsienkoR moze Ty bedzie wiedziala :-) dzis sie dowiedzialam ze w szkole w ktorej pracujesz od 14 kwietnia ma zostac otwarta nowa grupa przedszkola wiesz cos na ten temat? pytam bo na stronie nie ma informacji

Spokojnego wieczorku zycze

reklama
z mojej ciszy nici wyszło:confused2:dopiero do domu wróciłam:sorry:zimno ze hej!!!ale nie ma sensu rozpalac:no:sąsiadka zaprosiła mnie na grilla i dopiero wróciłam:sorry:ale fajnie było:-)

Do góry