reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
asiuasiu dobrze ze robilas wczesniej wyniki z krwi niezly numer...a co do badan gp nie powinien robi problemow a jesli nawet to mozesz zrobic na wlasna reka i tyle
mialam szczescie ze znalam grupe krwi bo krwawilam w ciazy i musialam dostac zastrzyk a gdybym nie wiedziala to bym nie dostala i moglo byc roznie. gdzie moge na wlasna reke zrobic takie badania w Polskiej klinice np?

asiuasiu na różyczkę robi lekarz na pierwszej wizycie lub szpital na pierwszej wizycie i to bezdyskusyjnie sprawdzają czy masz przeciwciała na tą chorobę..Na toxo i cytomelagię zrobiłam sobie u polskiego gina w Dublinie,ale poprosiłam też w szpitalu pielęgniarkę by dopisała mi to badanie przy pobieraniu krwi na pierwszej wizycie,bez problemu dopisała stwierdzając że moje życzenie jest dla niej rozkazem ;-)

hej dziewczyny ja tak szybciutko i na chwilke a wiec bylam z nikusiem u lekarza bo od wczoraj glowke ma okropnaa dzis wstal taki podrapany ze szok i co lekarz ZE TO NIE JEST ALERGIA :angry::wściekła/y:przepisala kolejne masci i tyle wklejam wam moje dziecko ktore nie ma alergi na cokolwiek DSC00718.jpga babka jeszcze powiedziala ze on wyglada naz zdrowego i szczesliwego bobasa ale to ze leb sobie drapiw do krwi to juz ja nie wzrusza,mleko pepti narazie mieszam z aptamil bo maly musi miec krowie mleko we krwi zeby mu badanie wyszlo w pl wiec nie moge odtawic calkowicie mleka .wczoraj zakupilam nowy szapmon bo moze go j&j uczula dzis szwagierka zasugerowala ze moze spi na poduszce nieodpowiedniej.juz kuzwa niewiem co mam zrobic :no:ach ci lekarze szkoda gadc:-(

Witam
Asiaasia1 ja robilam prywatnie w polskiej klinice w Dublinie
Biola zmien lekarza bo to jakas paranoja jak nic nie jest przeciez widac ze cos sie dzieje a swoja droga Natalia nietolerowala kosmetykow z j&j uczulona byla na nie,a oliatum probowalas?

Zaliczylam dlugi spacer z ranca jak wyszla o 10 to dopiero wrocilam obiad mam takze luz musze jakiegos kawulca strzelic sobie bo cosik mulina spanie

Milego dnia

reklama
Do góry