reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny ale słodkości dzisiaj serwujecie, a mnie język wisi do podłogi, może się zmobilizuję i coś jutro zrobię dobrego... może karpatkę vel góralkę ??? zobaczymy jeszcze czy mi się w końcu zachce :-D

cały dzień mi jakoś przez palce przeleciał, strasznie mnie mdliło dzisiaj i zupełny brak mobilizacji przez to:dry: liczę, że jutro będzie lepiej :)

uciekam chyba do spania :) miłej nocki

reklama
hello

Ja tu teraz moge zaglądać jak mąż opuści kompa, bo od czasu jak nabył inne auto ciągle w necie coś studiuje...

Ewelcia - ja sie czuję b. dobrze, owszem momentami troszkę ciężko (10kg na plusie), ale to normalne. Maluszek się obrócił "do wyjścia", więc zaraz moje żeberka to odczują. Pewnie trochę wtedy ponarzekam, a potem mi będzie tego brakować.
Jeszcze chwilka i trzeba będzie wszystko dla malucha poprać i popakować.

Lubiczanka - piesio przesłodki, my nasza sunię ostrzygliśmy i znów wygląda jak szczeniaczek i energia ja roznosi, za to właśnie kocham foxterriery.

Dobrej nocki i dużo zdrówka wszystkim życzę.

anineczko ta góralka to karpatka tak?? jak nakładasz ciasto na blache to przejedz delikatnie łyżką zeby nie było równe a jak skończysz piec to na 5 minut uchyl tylko troszeczke piekarnik bo jak całkiem otworzysz to opadnie:tak:

Witam
Marta-spać nie możesz?;)))
Katrina-my jesteśmy fanami wszystkich psów...No pokraki jak cziułała odpadają;)))Spakowana już do szpitala?
Baby-zapraszam-u mnie jeszcze babeczki zostały...Ale dziś mam plana na pyszności-już mi ślinka cieknie;)))
Margaritta-miłego paradowania:)))
i wszystkim Wam miłego dnia-oby prognozy się nie sprawdziły,nie padało i każda mogła pójść na paradę;)))

lubiczanka jak zwykle nie moge:baffled:ale o tyle dobrze ze dzisiaj wolne to jakos mi łatwiej sie wstało:tak:idziesz na parade??

Witam:-)
Biola z tego co wiem to o 12:00:tak:Zawsze o tej porze jest:tak:
A mój P ma "trzy dni" wolnego:dry:A dzis musi iśc na 2 godziny do pracy:sorry2:
Wszystkim życzę zielonego i miłego dzionka:-)

stpatricksgreatday.gif

hej!
Lubiczanko Ty co rusz robisz jakies pysznosci;-)..ale u ciebie ma kto jesc...mnie tez korci zeby sprobowac nowych rzeczy,ale po co szczuc wilka lasem?
Katrina super ze samopoczucie dobre...tak trzymaj:)
a propo ciast,ja nigdy zaraz po wylaczeniu piekarnika nie wyciagam z niego ciasta,zawsze zostawiam jeszcze na 2min w piekarniku zamknietym,a potem otwieram delikatnie na jakis czas...i dopiero potem wyjmuje

reklama
Bry
Wczoraj zrobiłam gar bigosu, teraz rosołek się gotuje. Niedawno aż ciemno się zrobiło tak lało, a teraz piękne słoneczko świeci. Zobaczymy, co wyjdzie z naszej parady, no i w sumie jest piknik rodzinny, mieliśmy iść, żeby Ania się wyskakała, ale się okaże

Hmm, jak to dziwnie być w sobotę w domu:):):-p:cool2:

Katrina dobrze, że samopoczucie dobre, już niedługo...

Do góry