reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hhejka
Lubiczanko ia z natury jestem niecierpliwa i w goracejwodzie kapana:-)bozysz z jak uwielbiam bokserki maial takiefh dwoch dzeka i maxa super pdiaki jak najbardziej dla dzieci ale fakt anineczka slina zwlaszcza latem to wszedzie a najlepsze to bylo jak jadlo sie cos a on siedzial kolo stolu oczy robil jak kot ze shreka a slina mu wisiala do samejjjjj ziemi,moja mama to ze sciera tylko latala i pysk mu wycierala:)ale wiecie ja mieszkalam w bloku wiec nie bylo mozliwosci wyprowadzenia go na podworko,i nie patrzenia na jego lepki pyszczek ;)ale i tak kocham te psiaki i uwielbiam tez dogiiiiiiii
Dzis zaczelam wprowadzac mleczko pepti :)

reklama
Igorek dzis długo pospał ponad dwie godzinki w południe:szok:Dzis jakis dzien spiący i przymulający.Leże z małym na macie i sie bawimy.To znaczy Igorek siedzi a mamusia lezy:-D
Biola powodzenia z mleczkiem.
AsienkoM gdzie Ty sie podziewasz?

Ostatnia edycja:
Asieńko-generalnie,jeśli to blisko lotniska,to możecie wykorzystać zaproszenie-zawsze można z pół godzinki szybciej wyjść:)
Biola-no mój J też marzył długo o bokserku-wczoraj mu pokazałam i wioooo;)Trzymam kciuki za mlesio:)
Gliwa-no taka pogoda,że się nic nie chce:(
A ja skończyłam robić czekoladowe muffinki z wypływającą ze środka nutellą-jedną sobie skitram na jutro;)))

aż sobie włączyłam strony o boxerach,ale nie,nie,nie...one potrzebują się wylatac,a ja latac nie zamierzam :-D

Biola twoja mama musiała świetnie wyglądac wycierając pysiol z psiaka,a nie nosił śliniaczka? :-D

AsieńkoR szkoda,że Anula nie zaliczy impry,no ale babcie już ją wyimprezują.

powiedzcie mi czy robiłyście Góralkę? To z dr.oetker ....i jak wam wyszła?
Bo mi żadne góry z niej nie wyszły,płaskie placki :baffled:

Anineczko-hahahahhhhhaaaa-bo Twoją "góralkę"w doliny ciągnie;)))niestety ja nie wiem co to za ciacho:sorry2:Co do psiaka jeszcze-mnie się akompaniament w bieganiu przyda;)Tylko póki co uczę go smyczki:tak:

Dokładnie-moje ciacha też często gęsto wyglądem o pomstę wołają...ale smak się liczy-i dobrze,że Twoje ciacho do smacznych należy:tak:

Ale mnie wzielo na przemeblowania no i dzieci pokoj poprzestawiany:)
Anineczko fakt sliniak to bu im sie przydal ten plastikowy heee a najlepiej to jak nauczyc pieska gdzie sciera lezy:)no ale coz zrobic jak one byly takie cudaki kochane:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry