reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello:-)
Młody śpi,pomyłam łazienki,pranie zrobiłam,posprzątałam,obiad zrobiony więc jestem;-)
Dziś się z wszystkim szybko musiałam obrobic,nawet Matta szybciej położyłam spac bo na 12-tą idę do Radka szkoły na przedstawienie i mini paradę z okazji Dnia Św.Patryka:tak:O ile sie parada odbędzie bo pada:sorry2:
Lubiczanko śliczny piesek...To dlatego się przeprowadzacie do domku z jedną sypialnią więcej?:-DJak się dziś czujesz?
Barmanko ta bluzeczka z Kubusiem to w rzeczywistości bodziak:tak:Kupiłam od Lady Zgagi z innym ciuszkami:tak:Do tego jest jeszcze drugi z Tygryskiem,są z H&M,ale teraz ich już tam nie widzę:sorry2:Ale tam często są śliczne ciuszki i często z Kubusiem;-)
Asieńko_r a co to za imię Odysek?:baffled:
Aniaa jeszcze 3 tygodnie;-):-)

reklama
Tichonku-a,dziękuję-rozłozyło mnie totalnie-smary lecą do pasa,gardło boli jak doiabli...ale pogoda ducha zachowana:))))Jaka błyskawica z Ciebie!!!!
AsieńkoR-doskonały pomysł z tym,oby dziecko samo sobie wybrało nocniczek-odgapie;)))

Witam
Dziewczyny, mam pytanie, sporo z Was mieszka w Galway i okolicach, no i moze znacie kogos kto chce wynajac chate wlasnie w Galway lub w okolicach Galway, jakies kilkupokojowe dla 3 osobowej rodzinki :-) Szukamy czegos dla siebie i bede wdzieczna za jakies info :-)
W gazetach malo tego jest, na dafcie tez krucho, a jakos nie chce mi sie wierzyc, ze nie ma mieszkan do wynajecia...
Dzieki :-)

Lubiczanko co to za rasa pieska?
mnie sie podoba:)
A co J na nowego czlonka rodziny...Zdrowka zycze!
Tichonku Ty jak burza dzis idziesz...ja ledwie pranie rozwiesilam,i siagnelam,musze poprasowac,bo dzis chcemy do tesco na jakies zakupy wyskoczyc,bo jutro to nie wiem jak bedzie...ma byc jakas parada w Carlow...z checia bym poszla,ale jak bedzie tak padac jak dzis to nie pojdziemy...

witam

ja dopiero zupkę kończę...
ale prania nie mam do zrobienia,tylko podłogi zmyję :tak:

Lubiczanko śliczności ten wasz nowy nabytek? A to suczka?
Wygląda na bokserka :confused:

Jeremek odzyskuje głos,juz dzisiaj sobie pogadaliśmy,humor mu cały czas dopisuje.
chłopaki też juz lepiej,bo Matt też podziębiony,tylko ich ścina z nóg choroba jak poproszę o ogarnięcie czegoś :-D

idę bo mi się boczuś przypali :sorry2:

Usiadłam troszke odpoczać,kurze poscierałam w pokoju u siebie.Jeszcze tylko po odkurzam,ale to jak mały wstanie.Na obiadzik juz mam przyszykowane.Wiec troche luzu.
Lubiczanko to masz az dwa pieski.:-)Dzieci pewnie radoche maja co?Zdróweczka dużo.

Ewelcia-tak jak pisze Anineczka-bokserek:)))Tylko ma ogon nie podcięty,ale to nam akurat nie przeszkadza;)A co J na to?Tożto jego piesek:-D
Anineczko-skoro nie masz,to ja tek ze dwa pranka Ci podrzucę,co;))))Dobrze,że Jeremi zdrowieje:)))A jak Starsze chłopaki?A no i odp na pytanie-tak,to suczka-głupiutkie to to jeszcze(ma 2mies.),ale jaka pocieszna;)Wyobrazasz sobie mix Reksia i Fifi?:-D:-D:-D
Gliwa-pewnie,że maja-wczoraj spać nie chciały iść:/Tylko ja muszę się siuskami zajmowac-grrrr

Lubiczanko jak powiedziałam M to prawie pękł z zazdrości :-D
Bo nawet ostatnio gadaliśmy o bokserze dla niego...zrezygnował jak opowiedziałam mu o psie,którym się opiekowałam w nastoletnich czasach i jego rzucaniu śliny gdzie popadnie,a jak on zrezygnował to poczułam lekki zawód,że jednak nie chce :sorry2:
Choc z drugiej strony,to nie nie,powstrzymuję się na siłę,żadnych więcej zwierząt :baffled:
Jak teraz pojedziemy to ciocia Ewelcia będzie się naszą zgrają opiekowac,a tak jeszcze jedno to już za dużo.

Kurcze,miałam pomyc podłogi,ale mi się tak nie chce,że szok....może po drugiej kawce mi się zachce,chciałam jeszcze karpatkę zrobic.

U nas jutro też parada św.Patryka,ale ma padac deszcz:baffled:

A chłopaki dobrze,właśnie bawią się kolejką Thomas Tank...myślałam,że już wyrośli z Tomka :cool2:

reklama
Do góry