reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
ja odrana busy ale spacer z Lenka zaliczylam z ranca Nacia jeszcze na lekach wiec zostala w domu z J

Ewelciu Barmanko oj tak bede musiala zrobic wyniki niestety tylko sie zastanawiam czy robic tu czy jak do Polszy polecimy
Zmykam na piwko dzis mialam stresujacy dzien bardzo ....
Lubiczanko staram sie ale wiesz.....
Ewelciu zdrowka mlodemu

Spokojnego wieczorku zycze

witam na szybciocha :-) U mnie jeszcze goscie tylko do Wtorku :no: buuuu, bedzie strasznie cicho i pusto jak pojada:no:
nie mam czasu narazie na nic ale postaram sie Was nadrobic w tygodniu ;-) tymczasem melduje, ze zyje:-):-)
pozdrawionka :-):-)

Anineczko jak popijesz piwka to wpadnij tu zobaczymy w jakim humorze bedziesz:-p:-D
a kiedy nas nawiedzicie?

Marcysiu ciesz sie goscmi do poki sa;-)

Aniu a wymacie MC?
Tichonek tutaj robi badania...moze i ty tutaj zrob?

Noooo
Anineczko-dziękujemy za fantastyczny dzień-oj stęskniłam sie za takimi wypadami:))))Smacznego piwka:)i nawet nie próbujcie się wymigać od jutrzejszej jazdy,bo nam serce peknie;)
Gliwa-Wam też przyjemnie spędzonego przy piwku wieczorka:)
Marcysiu-to korzystaj do wtorku ile się da!!!
Ewelcia:p no własnie nie zumba...Zdrówka Szymkowi...i Wam też dobrego samopoczucia:)
Aaniu-wiem,że łatwo się mówi,ale jak mus to mus-masz dbać i już!!!
Tichonek-tym bardziej(ze względu na chorobe)możesz być z siebie i swoich sukcesów kilogramowych bardzo dumna:)
Marta-jak laptop?A 2cz.zumby?
no a ja po powrocie szybko w dresik i rundka-pierwszy raz w 100%przebiegłam:tak:i wreszcie(choć ciut dłużej niż przyzwyczaił mnie organizm)pękło to cholerne 17kg:sorry:
Miłego wieczorku Dziewczynki:)

Witam.Zadko wpadam ale jakos nie mam zapalu do pisania.
Zatoki mnie znow zaatakowaly.Od kilku dni kropne bole glowy i zawroty.Kilka razy prawie fiknelam koziolka..

Ewelcia kup koniecznie w pl aptece sinecod krople.Rewelacja.Hanka szczekala jak traktor.Dwa dni i po kaszlu.
Najfajnuejsze jest to ze on jest na rozne rodzaje kaszlu.Tylko nie pomyl z syropem.

Lubiczanka lecisz z kilogramami jak perszing.

To tyle popisalam.Uciekam na winko:-)

wpadlam sie przywitac, nie bylo nas kilka dni-nadrobilam czytanie ale na pisanie weny brak.
Lubiczanko zazdraszczam tych zgubionych kilosow-lecisz jak burza:szok: u mnie lipa co z tego jak zastosuje diete a 2 litrow wody nie moge w siebie wcisnac bo nie mam kiedy i jak juz nie wspomne o lataniu co chwilke do kibelka. I waga przez to stoi w miejscu:-(
Pozdrowionka i milej niedzieli.:-)

reklama
Gastone wlasnie sie przymierzalam do zakupu tego syropu,ale wchodze na strone sklepu i nie maja go juz:(...bede obserwowac,jak sie pojawi to zaraz kupuje:)

milej niedzielki zycze..

Szym dzis lepiej...spal cala noc:)...mniej kaszle i goraczki juz nie ma:)

Do góry