reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Pogoda nieciekawa dzisiaj:baffled::-p

Obudziłam się po 7, bo coś nie mogłam spać, ale tym sposobem dwa prania rozwieszone.:-p:cool2: Ania maluje farbkami, wiec mam chwilkę dla siebie

AsienkoM a to Ci niespodziankę zrobiła Zuzia:-p:cool2:. A Ania dziękuje już lepiej, już prawie śladu nie ma, nawet posmarować się da i śpi ładnie

reklama
AsienkoM dzieki ze pytasz...u nas juz lepiej,..szym spal druga noc z rzedu normalnie...nie ma juz temperatury,tylko kaszel mu zostal i lekkie glutki.

Anineczko
ze ja Ci tu nie zlozylam wczoraj zyczen:zawstydzona/y::baffled:
Wszystkiego najlepszego,duzo zdroweczka,pociechy z malza i dzieciaczkow,gore pieniedzy,worek szczescia,i duuuuuzo zdrowka !!!!!!

Helol witam sie i ja w tym pochmurnym dniu;)no ale u nas wesolo bo kupilismy juz bilety na teneryfke:)kacper juz zaczal sie pakowac i za zadna cholerke nie moze zrozumiec ze to dopiero za pare miesiecy;)
A juz myslalam ze na teneryfke nie pojedziemy a b mi zalezalo bo bylismy tam juz dwa razy i b chcialam pokazac kacperkowi,ale udalo sie bo bilety w rayanerze stanialy:)i lecimy pod koniec sierpnia wszyscy:)
Weekend zlecial u ns b szybko fajnie i milo bo r mial ur:)a o wieczorach to juz nie wspomne jak milo bylo,tylko mam nadzieje ze 3bebika niie bedzie hiiiiii:)
Dzis bylam na check up z nikusiem warzy 9,5kg i mierzy pk 71cm.tichonku tal przy okazji czy wiesz moze ile mat ma cm bo na siatce centylowej wychodzi mi ze mikus jest ponizej 50 ale na oko to on wyglada na duze dziecko i niewiem czy ona go tak zmierzyla pi razy drzwi czy nikus tak naprawde maly jest;(oczywiscie mam u zy go stac heeee chyba so ie zartuja ze ja bede go tak silowac stanie sam jak bedzie chcial.pamietacie jak z siedzeniem bylo to samo a usiadl jak mial 8m bez mojej pomocy to i stanie tez
Ok lece bo nikus placze:(

Biola moja Zuzia na 9 miesięcy miała 71 cm i ważyła też 9,5 kg, a na bardzo małą dziewczynke nie wyglądała. Każde dziecko rozwija się we własnym tempie, najpierw może byc małe a potem jak zacznie rosnąć to przegoni rówieśników. A co do stania to masz racje jak przyjdzie na niego czas to będzie stał. Ja tam małej z chodzeniem też nie popędzam bo ja sama późno zaczęłam chodzić.

Zapomniałam sie pochwalić w sobote z Zuzia wyszłam na spacerek przed blok i szła obok mnie trzymając się za jedna rączke, a potem wyszła z P i z pchaczem i przeszła na około cały blok sama z pchaczem. P tylko obserwował.

AsienkoM niech Zuzia ćwiczy, fajnie jej wychodzi:):)
Biolu moja Ania na 9 miesięcy miała 67,5 cm i ważyła 7250:):), wiec ja nie wiem, czy Nikoś jest taki mały:):), a teraz ma coś koło 90 i waży jakieś 12, 5- 13. Każde dziecko ma swoje tempo i rytm. W siatkach zawsze byłyśmy nizutko na 3 centylu i 10 a 25 wzrostowo, a teraz wagowo między 10 a 55 i wzrostowo między 25 a 50, więc podskoczyłyśmy. Ja bym się wcale nie martwiła:)

reklama
Do góry