reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Kasiuleczko-jak sie nie ma z czego tracic to sie nie chudnie:-p
Ewelcia+super,ze Szymowi sie poprawia:tak:
Gastone+zdrowka i jeszcze raz zdrowka:tak:a jak dzieci:confused2:
Gliwa-trzymaj i to z calych sil:sorry:
Anineczko+nie uchowasz sie o nie:-pwszystkiego Naj naj naj!!!!!
wszystkiego_najlepszego_19.jpg

Hejka

Gastone tez zakupie te krople bo ostatnio Zuzia dostała kaszlu od kataru i raz jest lepiej, raz gorzej i nie wiedziałam co by tu jej podać.
Anineczka wszystkiego naj naj.
Ewelcia ale wizyta u lekarza, ale dobrze, że Szymkowi już lepiej
Lubiczanka lecisz jak burza.

Pozdrawiam

Lubiczanko dziekuje,dzieci w porzadeczku:-)

Ewelcia powtarzam: krople sa lepsze, inna rozne rodzaje kaszlu, syrop tylko na mokry.

Ostatnia edycja:
Anineczko wszystkiego najlepszego i spelnienia wszystkich marzen!!
Lubiczanko luknij na poczte;-);-);-). ehhhh no wlasnie jest z czego chudnoc( bo ciagle mnie przybywa) no ale ze mnie len "smierdzacy" zamiast cwiczyc wole szydelkowac:-D

reklama
Hejka

Dzisiaj rano Zuzia zafundowała mi niespodzianke. Miała bardzo pełna pieluche i myślałam, że zrobiła już siusiu po spaniu więc ją rozebrałam i postawiłam przy szafce żeby załozyc jej pieluchę a ona w tym czasie zsiusiała się na wykładzinę. No cóż musiał kiedyś być ten pierwszy raz.

Ale pogoda, nic mi sie nie chce, dobrze, że obiadek tylko powykańczać. Zuzia bawi się a ja robie czapeczke.

Asienka_r
jak tam Anulka się miewa??
Ewelcia a jak tam u Was, jak Szymon??
Kasiuleczka mam to samo.

Ostatnia edycja:
Do góry