reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola mój Matt już od 3 miesięcy pije Aptamil 3:tak:
Przeszłam na trójkę bez żadnych podchodów,po prostu Młody skończył 6 miechów i kupiłam Aptamil 3,zrobiłam,podałam,dulka do dziś:-D Żadnej różnicy mu nie zrobiła ta zmiana;-)A jak dla mnie to nawet ta trójka jakby trochę słodsza w smaku jest:tak:

reklama
Ok dzieki tichonku to nastepne mleko nikusiowi zapodam 3:)
Ashiarona a moze sprobuj podawac tak mleczka jak pisze ewelcia stopniowo a po tyg jak nic niunkom nie bedzie to przejdz na 2

Acha ewelcia ty piszesz o mieszaniu a ja mialam na mysly podawaniu np jednego karmienia jednym mlekiem a nastepnym tym mlekiem od 6m zeby male mogly sie przyzwyczaic.

Ewelcia, ja też dziś pocztą wysłałam ten dokument. Dla pewności dołączyłam jeszcze moje p60. Pani w socjalu była jakaś niezorientowana w sytuacji ;) więc wolałam zrobić po swojemu.

Boszz co za dzień dziś miałam, młody tak dawał czadu że bania mała. Po kim ten gnojek jest taki uparty?? Cięgle tylko Nie, Nie. Chyba go kiedyś napase krówkami ciągutkami to przestanie tak mówić :p

Biola mój mały tez juz pije 3:tak:

Barmanko ty to nieraz masz posty,:-):-D
Po całym dniu,jestem jakas zmeczona.Siedze i sałateczke wcinam.Igorek niedawno dopiero zasnał,tak fisiował i sie smiał.:-DRozbrykał sie na wieczór.

Witam

Hej dziewczyny ja tak na chwilke i mam pyt a wiec chodzi mi o mleko aptamil 1 na ktorym pisze ze mleko jest od ur do 12m a aptamil 3 jest od 6 do 12.caly czas myslalam ze first milk jest do roku i nie zmienilam nikosiowi mleka a tu wychodzi ze powinnam juz 2 m temu wprowadzic 3.i co nast mleko mam juz kupic 3 czy pozostac przy 1,bozyszzzz ale jestem ciemna masa boje sie ze mu nie zasmakuje;(bo on ost na mleko sie obrazil;(
Nasza byla najpierw na extra hungry a dopiero od trzech tyg kupujemy jej 3
Barmanko oszczedzaj sie troche
Ewelcia powera mialas
Lubiczanko ​buziak dla Twj krolewny

A ja ostatnio jakas markotna jestem nie dosc ze nerwy mam to jeszcze kiepsko sie czuje dziewczyny jak to jest przy tarczycy jak ma sie niedoczynnosc to sie chudnie czy jak ma sie nadczynnosc tarczycy chyba czekaja mnie ponowne wyniki bo schudlam strasznie wczoraj wieczorem sie wazylam to 47,8kg waze :szok:
Dzis bylismy w ikei ehhh piekne kuchnie widzielimy oko sobie nacieszylam no i pare gadzetow udalo nam sie kupic takze zadowolona jestem

Spokojnej nocki zycze

Dzień dobry
Aaniu-dziękuję ślicznie:*Dbaj o siebie:tak:
Barmanko-musimy się spotkać koniecznie i ja swoje też podpasę tymi krówkami;)))
Miłego dnia Wam(przepraszam,ale strasznie zabieganam:zawstydzona/y:)

reklama
Witam
jakieś przesilenie zimowo wiosenne mnie wzięło. Od pewnego czasu często głow mnie boli, dzisiaj też. Ide kawe sobie zrobie.

Gliwa u nas Zuzia wczoraj na wieczór też sie rozbrykała, wykąpaliśmy ją, wypiła mleczko i zamiast do spania to ona do śmiania i zabawy
Aniaa fajnie, że zakupki udane.
Biola niby zalecają, żeby dziecko przyzwyczaiło sie do nowego mleka to mieszać mleka, np pół na pół a potem zwiększać ilość miarek nowego mleka a zmniejszać poprzedniego. u nas Zuzia bez problemu przeszła na Aptamil 3. pierwsze mleko dostała pomieszane parem miarek jedynki bo miałam końcówke i reszte trójki, a następne karmienie juz było Aptamil 3.
A na Aptamil1+ to przeszła troszke wcześniej bo się już trójką nie najadała i budziła się wcześnie. A to 1+ to waniliowe i słodkie. Jak zasmakowała to prawie na jednym dechu wypiła.:-D
Barmanka:eek::rofl2::laugh2:

Miłego dzionka życzę.

Do góry