reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola czy to oznacza ze dzis wybierasz sie do siory???
Kurde ale blisko mnie bedziesz:-D:-D:-D:-D
Mam nadzieje ze sie spotkamy;-)jak cos zapraszam:-)
Barmanko nie chyba nie zatoki...nigdy na nie chorowalam.
Narobials mi smaka na lazanki..u mnie dzis kopytka;-)
AsienkoM mnie tez sie wydaje ze to zabki ja mecza

reklama
Barmanko,nie no spoko,Mattowi ząby się już przebiły,całe 8 sztuk:-DTeraz tylko wyrastają i dlatego trochę nerwowy był,ale takiego ząbkowania jak Matt przechodzi to każdemu życzę,w porównaniu do Radka to mam raj;-):-D
A Margott ma dziś bal karnawałowy w polskiej szkole;-)
I ja zawsze gotuję hurtowo takie potrawy jak krokiety,gołąbki,bigos,leczo,fasolkę czy łazanki i zamrażam:tak:Lubię miec w zamrażarce coś w razie wu,jakby nas ktoś nawiedził czy cuś....Teraz muszę zacząc napelniac potrawami chrzcinowymi:-D

Witam wieczornie

dopiero co siadlam od rana sprzatanie gotowanie i padam,dziewczyny wykapane takze kolacje paciorek i spac :-)

Aniaa jak Lenka dziś?Ach,te ząbkowanie,się dzieci nacierpią:sorry2:Dobrze,że potem tego nie pamiętają;-)

Aniaa a jak tam u Was nocka

Ania, jak dziś dzieciaczki, lepiej?

Nocka w miare zasnela mi na rekach co chwile pojekiwala takze to zabki na bank a jeszcze katar jej dokucza przy tym no ale dzis bardziej sie wyspalam jak wczoraj
Biola udanego wypadu do siostry
Ewelcia lepszego samopoczucia zycze
Marcysia nie spij sie za mocno
Margarita udanego balu zycze wybaw sie na maksa
Lubiczanko jak tam dalej biegasz?

I to by bylo na tyle wiecej nie pamietam uciekam wykapac sie

Milego wieczorku

Witam
Kasiuleczko,Anineczko,Aaniu-dzięki,że pytacie...No kolano-wczorak po bieganiu spod prysznica myślałam,że nie wyjdę...Rzuciłam się na wyrko zawinięta w ręcznik z rykiem...i właściwie od wczoraj na tabletach przeciwbólowych jadę:(((
Anineczko-no nie-dzieci nie mają wolnego?A jaka to okazja?
Aaniu-dziś odpuściłam sobie bieganie na rzecz basenu-Marta mnie zaprosiła,to co nie będę korzystać;)))I 11kg dziś już pozegnałam:-D:-D:-D
Ewelcia-ależ wiem,że przekazywałas wiadomość od M na temat telefonu;)))
Marta-masz neta?
Tichonek-ale skandal z tym netem:wściekła/y:I nie ukrywam,że zazdroszczę tego farta w zakupkach
Wszystkim cierpiącym-poprawy-zdrowia,samopoczucia,humoru...Ząbkującym i chorującym Maluszkom-oby szybko mijało,to,co dokucza i dolega...Niestety przez wzgląd na godzinę brykam-Miłego wieczorku Wam wszystkim

reklama
Gliwa, zazdroszczę disco, też bym poszła się pobujać ;)
Ewelcia, demet - poznać Cię nie mogłam
:confused:
Lubiczanka, na dukanie jesteś?

Ja to bym poszła na jakieś weselicho czy cósik :cool2: Z Marcelem oglądaliśmy Ranczo, a tam był urywek jak się bawią przy disco polowych piosenkach, glutek wyciągnął mnie na środek pokoju i kazał bym z nim tańczyła:-D

Do góry