reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

marcysia-wlasciwie nic na ten moment nie chce wiedziec ;) Ciasto mi wyszlo tym razem,a przelozyc nie zdarzylam.wczoraj wieczorem upieklam,a dzis rano 1/4 zniknela :)
A buty kupowalam na terrylandzie,w tym 2gim byronie,obok rzeznika.Ale jak mowie sklep likwidowali i mieli zamknac.Czy juz zamkniety,nie wiem :sorry2:
Jutro chyba zajde do tego wlasciwego byrona,tam tez wyprzedaz,z tym ze pol ceny,wiec wiekszosc za ok 30e.Potrzebuje plaskich kozakow.Moze cos wyhacze ;-)

Tichonek-wyglada na to ze cos ze strona nie tak,nie ma zadnej opcji dodania do koszyka :confused: Moze maila wystosuj z zapytaniem :sorry2:

Lece.Pa :-)

reklama
Witam witam

Ale ciepełko dziś na dworze,tylko szkoda,że pada co chwilę.

Młody dziś jakiś taki marudeńki,drzemie sobie tylko.:sorry2:

Tichonku no dziwna strona,myślałam,że najpierw trzeba się zarejestrowac by coś kupic,ale nawet formularza rejestracji nie widzę :-D

Lubiczanko i jak kolana? Jak się miewają dzieciaczki? Wolne mają w przyszłym tygodniu?

Kasiuleczko no wszystkie dzieci z tego programu przedszkolnego mają wolne,szkoda tylko,że Matt ma cały tydzień wolny,a Antek od środy...ale namówię M by zawoził Antka by nie zrywac Matta i Jeremka z wyrka rano.

No nic,lecę bo się maruda uskutecznia.:dry:

witam sie szybciorem:-)
Goscie dojechali i mlodzi od rana wujka zameczaja,wszystkie zabawki musieli pokazac-chwalipiety jedne:dry:,ciocia ksiazki z opowiadaniami czyta wiec ja mam luz :-D:-D dobrze,ze zostaja 2 tyg a po nich nastepni przyjada,przynajmniej dzieci mam z glowy;-).Wlasnie z J pojechali do siostry na kawke a ja przymierzam sie do sernika, bo jutro kuzynka z mezem przyjedzie na nocke wiec imprezowy weekend sie zapowiada:-) hehe ale ja przy wodzie tym razem zostane :-D:-D:-D;-)
madbebe-oj u mnie tez marchewkowe szybko wychodzi;-)Ja wlasnie w srode kupilam sobie kozaczki wlasnie w tym wlasciwym Byronie i mega duzy wybor mieli,napewno cos sobie wynajdziesz:tak:

U mnie Norbert ma wolne tylko czwartek i piatek:confused::baffled:

Zdrowka dla chorowitkow :tak: i milego weekendu juz dzis zycze, bo nie wiem czy znajde jutro czas by do Was zagladnac :-)

Marcysiu o to widzę gości masz na całego:-), chociaż pewnie i szykowania więcej:-p:cool2:, no ale jak chłopaków możesz sprzedać:-p to super. Udanego weekendu w takim razie i całego pobytu gości:-)

Gdybym ja tak mogła komuś Anię sprzedać:-p:cool2:, buzia jej się nie zamyka, uaaaa, ciszy mi trzeba:-p:cool2: i ta jej wyobraźnia:cool2:;-)

Asienka- u mnie tez zero nudy jesli o Wike chodzi,ale nie narzekam..;-)
Marcysia- ja juz tam oblookalam asortyment jeszcze za pobytu mamy,tylko sek w tym ze tyyle tam tego,ze ciezko sie na cos zdecydowac ;-) Milego imprezowania! Zawsze mozesz troche dziubek umoczyc ;-) byle bys nie mieszala

Udanego weekendu!

Witam

ja dzis lewdo zyje nocka kiepska byla z 4 godziny tylko spalismy Lenka jak obudzila sie przed 1 tak dopiero cos kolo 4 na ranem poszla spac tak jej zabki dokuczaja plakala caly czas rano czulam sie jakby walec po mnie przejechal
Zjadlam sniadanko bryknelam do pasmetreii a pozniej mialam dwie klienki i tak dzionek zlecial wieczorkiem bylismy u Gliwy
Natalia zrobila sie strasznie placzliwa jeczy placze za wszystko a mnie cierpliwosc sie wykonczyla

Asienko ja w zeszlym roku kupywalam u nas w aro surfinie
Lubiczanko jak noga?
Tichonku dobrze ze net jest
Marcysiu fajnie ze rodzinka jest troszke odsapniesz ja nie moge sie doczekac kwietnia wtedy moja siostra przylatuje z chlopakiem

Wiecej nie pamietam uciekam spac bo nie wiem jaka nocka dzis bedzie
Spokojnej nocy zycze

reklama
Aniaa współczuje nocki i oby dzisiajsza była już lepsza.

Zuzi chyba też ząbki dokuczają bo wczoraj marudna była a dzisiaj to takie dwie wodniste kupki zrobiła, pierwszą do nocnika a przy drugiej w tym momencie jak pokazywała na nocnik to poszla do pieluchy:baffled:. cały dzień tak sie tulała i smutnawe minki robiła. Ale nie przeszkodziło jej to na tyle żeby popis przez skypa dziadkom zrobić:-D. naśmialiśmy się wszyscy.

Dobrej nocki

Do góry