reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka!!!
Jak tam nocki minelo?
Dzieciaczki daly pospac?

Biola
teraz mi sie przypomnialo,ze pisalas kiedys ze moze w lutym bedziesz u siostry na dluzej...wybierasz sie?

Milego dzionka zycze

aaaa codo mojej glowy...niby po poludniu przestala bolec,ale wieczorem od nowa to samo,ale dzis wstalam bez bolu glowy...za to nos mam dalej zawalony i gardlo:baffled:

Hej

U nas nocka z przebojami. Już nie wiem czy to na ząbki czy jakieś zatrucie, czy wirus bo jak pisałam wczoraj wodniste kupki były, w nocy 2 razy wymiotowala, a z rana znowu bardzo wodnista kupa.:-(
Ale jest dość wesoła.
Zobaczymy jak dzisiaj dzionek minie.

Ewelcia zdrówka, mnie dzisiaj nadal głowa boli, trochę mniej ale boli.
Biola udanego pobytu u siostry.

Miłej soboty

Dzieki dziewczynki:)
Ewelcia jeszcze nie wiem na ile bo to zalezy jak chlopaki beda sie zachowywac ale ciesze sie ze jade bo od 7 z nimi a ja juz nie moge wytrzymac zaraz ich porozstawiam,mam nadzieje ze i siostry dzieci beda sie ladnie bawic i bedzie ok.no i moj r znowu bedzie mial luzzz takiemu to dobrze;)

Witam się:-)
Mój P w pracy,Matt jeszcze chwila i pójdzie ciąc komara,będzie luzzik:-)
Matt też jakoś ze 3 noce spał bardzo niespokojnie...Tzn.nie płakał,ale bardzo się kręcił,wybudzał,pogadał i znów zasypiał.Też chyba zębole:tak:Te co się przebiły,wyrastają teraz i przez 2 dni Matt miał aż krew na dziąsłach:baffled:No ale już dziś dziąsła wyglądają ładniej a i noc przespał caluśką jak suseł,spokojnie:-)
Aniaa jak Lenka dziś?Ach,te ząbkowanie,się dzieci nacierpią:sorry2:Dobrze,że potem tego nie pamiętają;-)
AsieńkoM czasem przy zębach też dzieci zwracają,ale byc może coś Zuzi jednak zaszkodziło:sorry2:Oby szybciutko minęło:tak:
Biola spokoju życzę:-D
Margaritta szampańskiej zabawy na dzisiejszym balu;-)Wrzuciłabyś fotkę jak się pięknie prezentujesz:-)

...Też bym tak chciała,to jest dopiero miłośc: USA: przeżyli razem w 65 lat, zmarli tego samego dnia - Onet Wiadomości

Hejoo, ja od rana w kuchni. Miałam takiego pypcia na łazanki że musiałam je zrobić :-) Tylko czy ja się kiedyś naucze gotować na dzień, góra dwa?:eek: chyba przez tydz będe je jeść :cool2: ale co tam - posram się, porzygam - a zjem :-D
Co do mojego zwolnienia, z kilku powodów muszę się jeszcze z tym wstrzymać.. Mam tylko szczerą nadzieję że ten ogromny ból pleców był jednorazowy - organizm "zapomniał" jak to jest pracować:sorry2:

Ania, jak dziś dzieciaczki, lepiej?
Ewelcia, współczuję złego samopoczucia. Czyżby zatoki?
Biola, udanego pobytu u siostry.
Asienka, dzieci różnie przechodzą ząbkowanie. Marcel na "czwórki" miał właśnie biegunkę..
Tichonek, oby synkowi szybko ząbki się przebiły.
Margaritta, bal? Jaki bal? I Ty mnie nie zabrałaś?! Płaszcz bym Ci chociaż potrzymała :p
Marcysia, nie pij za dużo :)
Lubiczanka, jak dziś kolanko? Mam jeszcze jeden sposób na pozbycie się bólu.. w sumie ja nie próbowałam, ale opinie innych są zachęcające - potrzebujesz flaszke wódki, wódke wypijasz, a butelką się nacierasz :D

Dobra spaaadam, ide chate sprzątnąć... Tylko że mi się tak kuśśśwa nie chce :////

Hejka.
Dzis juz od 8 na nogach,jakos spac mi sie niechciało.:tak:Porobiłam sobie wszystko juz w domku,zeby było z głowy.Teraz siedzimy z kuzynka i oglądamy Na Wspólnej.Igorek sie bawi w leżaczku.Więc luzik.
Aniaa jak nocka mineła?
Biola spokoju i udanego pobytu u siostry.
AsienkoM to napewno zębolki Zuzie mecza,oj biedne dzieci.
Ewelcia zdróweczka.
Miłego popołudnia.

Jeszcze raz dziew zyny dzieki bo spokoju mi potrzeba ide chyba za rada barmanki i vode wypije a do butelki sie przytule i niech sie dzieje co chce;)
Zapakuje ich zaraz w samochod bo oszaleje serio,;(

reklama
Do góry