reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
I'm back:-D
Ciekawe na jak długo tym razem:dry:
Kolo nam wymienił kabel od routera bo tym razem tam był problem ponoc:sorry2:
Ci wszyscy serwisanci z UPC to już jak wchodzą do mnie to mówią:"Hello again" a jak wychodzą:"See You next time":baffled:a ja im na to:"I hope not!":-D:-D
Anineczko widziałam wcześniej na FB fotki,śliczne:tak:Chłopaki to prawdziwi modele:-DA Jeremy się do tatusia robi podobny:tak:Cudna sesja:-)
Lubiczanko gratuluję ogromnie:tak:Ja mam zastój od 2 tygodni:-(Ani grama w górę ale ani grama w dół:-(To chyba przez te moje hormony:wściekła/y:Strasznie to demotywujące,ale się nie poddaję:sorry2:No chyba musi ruszyc?:sorry2:Te 15 kilo mi tak jakoś łatwo spadły a teraz ciężko idzie:-(A tyle jeszcze przede mną:-(Jednak Dukan mi bardzo pomógł,ale nie mogę wrócic na niego,choc pewnie za 2 miechy byłoby już po reszcie kilosów:-(
Podejrzewam,że jakbym pobiegała też to by się ruszyło,ale nie mam jak i z kim:-(To co się w domu wyginam to mało,jednak:no:A w ogóle to właśnie mam @ i czuję się jak balon:dry:
U nas mgła jak mleko od rana,świata nie widac:baffled:
W środę byłam w kościele zmienic nazwisko chrzestnej tak więc już formalnie wsio ok:-)
Poszłam też do Vincenta i za kolejne 1E kupiłam: Vtech Crawl and Learn Lights Ball – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
:-D

Lubiczanko napisalam tylko co M powiedzial...;-)
Biola a od kiedy masz ten telefon?
AsienkoM zebys wiedziala jak mnie glowa boli:baffled:masakra...czuje sie jakbym miala mega kaca...taaaaa po herbacie z miodem i z cytryna chyba;-)

Tichonku welcome back :) hhehe
Musze zrobi zupe pominonowa(pomidorowa)...dla mlodego...czasem mowi kololowa zupa:-D

Zuzia zaraz idzie spuniać, ja oblece dom i może wyjdę później na dwór, może kupię sobie jakieś włóczki. pranie sie kręci choc teraz to boję sie prać bo boję się, że kolejna śruba się urwie i będzie taki łoskot i pralka zdechnie na całego.
Ewelcia i jak tam głowa, mnie nadal boli, chyba tabsa jakiegoś zapodam bo zdechnę.
Tichonek witaj, miejmy nadzieję, że już internet będzie sprawny na długo
Gliwa a to sobie pospałaś, udanego wypadu na miasto

Ewelcia tel mam pol roku;)
Tichonku ty sie kobieto nie przejmuj ze nic nie schodzi w dol bo tj tak zwany zastoj i to jest jak najbardziej normalne,ciesz sie ze w gore nic nie idzie,a schudnac to schudniesz napewno najwazniejsze to aby nie za szybko i nie za duzo.ogolnie to trzymam kciuki za was kocha.e odchudzakace bo wiem jak to jest cholernie ciezko sobie wszystkiego odmawiac,ja wczoraj peklam i zjadlam a pozniej kac taki moralny ze szok;(

ello
Anineczki piekne zdjecia
gastone( ty chyba pisalas o jeczmieniu) wspolczuje wiem co to bo za mlodu co chwile mialam.
Tichonku oby necik teraz sprawnie chodzil no i ty farciaro zawsze cos upolujesz- ja to wogole w takich sklepach nie umiem niczego wyszukac.
AsinkoM ewelcia oby bol glowy szybciorem puscil
Lubiczanko idziesz jak burza z tymi kg- przyznaj sie co ty tam jadasz- wogole jadasz cos??????

No i mamy piateczek grrr co ja bede robic z Olivá bo ma teraz 9 dni wolnego, czy oni tu na walentynki musza miec wolne:dry:
U nas tez jakos pochmurnie ale strasznie duszno i cieplutko-jak szlam po Olive musialam sie poodpinac hmmm moze juz pomalusku bedzie sie robilo cieplusio.
No nic uciekam do robotek:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry