reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Malenstwo kochane+++:(brak slow na temat matki:(
Ashiarona ja kupilam crem do ciala oilatum i kapie nikosia w oilatum bo tez mamy problemy ze skora ma skore jak tarka a wlaszcza na polikach:(uzywam go od 2dni wiec nic nie napisze jeszcze czy jest skuteczny,ale kazdy mi polecal wlasnie ta firme na problemy ze skora

Witam
a wiecie,że do końca wierzyłam,że Madzię sprzedali:-(Nie dane jej było poznać co to życie...na temat "Matki"znów wolę przemilczeć:wściekła/y:
Dzięki Dziewczynki za komplementy:sorry:Dziś wygląda lepiej,bo wczoraj J mi fotę strzelał po bieganiu:/
Miłego dnia Wam

Hej
Zuzi wczoraj w nocy temperatura spadła i nie wróciła:-). Obudziła się po 23 i chciała mleko i wpiła całą dawkę i zasnęła, potem obudziła się jeszcze z płaczem prze 1 bo miała pełna pieluchę i bolał ją brzuszek. Miała bardzo twardy bo nie mogła się odgazować. Wysadziłam ją na nocniczek zrobiła siku i walnęła 2 wielkie bąki. Myślałam, że padne ze smrodu, jak zgniłe jajka.:eek::confused2:
Miłego dnia życzę

Witam
:-(I ja,jak głupia miałam maleńką nadzieję,że jednak ją sprzedała:-(
I znów ta chora baba skłamała,.jak ona mogła nie chciec,żeby jej dzieciątko wreszcie spoczęło godnie w grobie,tylko nadal wodzila wszystkich za nos?
:-(
Dobrze,że w końcu Madzię znaleźli,że już nie leży w takim mrozie,pod kamieniami:-:)-:)-(
Takie słowa mi się na usta cisną,że....
Jak pokazują teraz jak ona grała to mnie krew chce zalac..."Oddajcie Madziulkę,przecież to była nasza perełka!","Nasze dzieciątko kochane!"Jak tak w ogóle można:no:Jaka wyrachowana...(nie powiem kto!)Jakbym ją dorwała to chyba bym ją zatłukła:no:
A jak w tv powiedzieli,że za niemyślne spowodowanie śmierci może dostac 3 miesiące do 5 lat:szok:to się tak wku****am,że szok:crazy:...Powinna zgnic w więzieniu i nigdy już spokoju nie zaznac:wściekła/y:
Madziu...Śliczny aniołeczku,spoczywaj w spokoju (*):-(
Się znów poryczałam,no!!!:-(

Lubiczanko widac,że fota po bieganiu bo rumianaś jak jabłuszko:-)Widzę,że metamorfoza zupełna u Cię:tak:Tak trzymac!

Tichonek-czuję dokładnie to samo:wściekła/y:gdybym miała sposobność kiedykolwiek dorwać ją w ręce bez skrupułów połamałabym jej te ręce,które dziecko potrafiły skrzywdzić...wiem,że nie po bożemu źle komuś życzyć,aale jeśli dostanie chociażby te 3miesiące,to aby sprawiedliwość ją tam dopadła:wściekła/y:
Gliwa-Igorkowi na pół roczku buziak i oby uśmiech szczęścia nigdy nie opuszczał jego słodkiej buźki:*
AsieńkoM-hehe...oby już tylko dobrze było:)))

lubiczanka nawet jak dadzą jej 2 lata to będzie w zawieszeniu:crazy:mam nadzieje ze wyjdzie na jaw ze zabiła Madzie:-(

reklama
Do góry