reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko witaj
Asienko gratki dla Zuzanki
Biola gratulacje dla syncia
witam tak wogole
a mnie dzis avokado zaszkodzilo:baffled:moj zolodek przewrocil sie do gory nogami teraz siedze i mietke pije
Ja tez ogladalam te konferencje ale od polowy, przerazajaca i smutna sprawa:-(az plakac sie chce jak o tym czytam w necie-jakos nie dociera do mnie mysl ze ta mala istotka mogla by byc zjedzona przez zwierzeta:-(

reklama
A ja myślę,że Madzi nie ma tam gdzie jej szukają:no:Myślę,że to morderstwo a matka celowo wskazała złe miejsce,żeby policja nie znalazła małej i nie dowiedziano się jaka była prawdziwa przyczyna jej śmierci:-(Myślę,że ta chora kobieta nadal kłamie:crazy:

Mnie poprostu krew zalewa! Tyle!
Mam nadzieje ze sie klarownie wyjasni co tak naprawde stalo sie z Madzia.
Ja optuje za tym ze ona ja poprostu w zlosci huknela tak ze zabila..
Po zachowaniu tej dziewuchy widac ze ma ewidentnie cos z glowa!!

Witam Ja nawet nie chce myśleć co się naprawde stało:/
Koleżanka mi dała darmowy voucher na masaż i dzis skorzystałam, ale było fajnie ummmm..
Uciekam , miłego dnia

Serce az peka,jak tak mozna skrzywdzic wlasne dziecko.
Biola gratki dla synusia.
Asienko dla Zuzi równiez gratki.:-)za zębolka.
Kasiuleczko poprawy samopoczucia.
Pospacerowałam dzis z Igorkiem,troszke po chodziłam po sklepikach.:tak:Pozniej jak M przyjedzie z pracy to lece na solarium.:tak::-DTroszke sie zrelaksowac i opalić.
Miłego wieczorku.

reklama
Do góry