reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Madziu
[*] spoczywaj w pokoju
nic jjuz nie bede pisac bo same XXXXXXXXXXXprzeklenstwa by byly...jestem jakas wsciekla,roztargniona cala to sprawa...:-(.
Nie moge na ta Katarzyne patrzec...pokazywali ja w tv wczoraj jak blaga o pomoc...sucz i XXXXXXXXXXX jedna:-(

Lubiczanko super fryz!!!
na poczatku myslalam ze to Aga Irlandia,ale potem patrze TY:-)

nie mam pomyslu na obiad...mlody wola kopytka,ale nie chce mi sie robic;-)
dzis na parapetowke idziemy i nie wiem co kupic?

reklama
Niech trafi do wiezienia tam juz babki sie z nia policza...
Dlaczego ww tv policja kryminalodzy sie z nia yak cackaja,a jeden jeszcze powiedzial zr moze uniknac kary;(

reklama
Witam
ehhh nie bede sie rozpisywac bo nie chce aby mnie moderator zablokowal za przekelnstwa ktore mi sie cisna....jestem wsciakla tym ze dostanie od 3 miesiecy do 5 lat ja dalabym jej dozywocie!!!!!
Madziu spoczywaj w pkoju
[*]
Gliwa ogromny buziak dla synka Twego

Dziewczyny czy znacie jakis dobry krem dla niemowlat na bardzo sucha skore?

Oliatum jest dobry,szczerze polecam

Gliwa a ja właśnie nie lubię leżących, bo jest mało miejsca i czuje się jak w trumnie. wolę stojace bo moge sie więcej poruszać

heheh to tak jak i ja ja jak juz ide to na stojace...
Witam.
Twoj babelek dzis 6 miesiecy a moje rok i 6 miesiecy dzisiaj!!
Buziak dla Twych ksiezniczek!

I to by bylo na tyle... nie mam dzis weny do pisania.....

Milego dnia

Do góry