reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia ... normalnie powinnni takie matki wystrzelać pod jakąś ścianą...!!!!
matko jedyna boiedne dzieciątka :-(
co do Madzi... ciesze się ze ją znaleźli i nie bedzie leżała pod kamieniami :-(
co do matki.. brak słów.. chyba powiedziąłam już na jej temat wszystko co miałam do powiedzenia...
oby sekcja zwłok małej wykazała co tak naprawdę się stało!!!

reklama
Tichonku :tak:zleciało te 6miesięcy.
Ashiarona tez polecam Oilatum.
Gastone buziaczki dla dziewczynek.:tak:
Igorek zjadł obiadek i poszedł spać.Cos dzis marudny jest,wszystko bierze do buzki i krzyczy.Ahhh te zebolki.:no:
M jeszcze w pracy,bedzie dopiero wieczorkiem.Zrobiłam sobie kawkulke i odpoczywam.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja od rana chatke wysprzatałam, obiad gotowy, i mam ochote cos upichcić:)) Ostatnio wciągnęła mnie saga millenium i czytam namiętnie:)
Co do tych wyrodnych matek brak słów, dlatego właśnie nie oglądam wiadomości bo tylko się człowiek wkurza:(

Gliwa buziaczki dla Igorka!!

Lubiczanko lasencja z Ciebie:))

Ja ogólnie od kilku dni same kaszki, jogurty , i zupy wcinam, bo nie jestem wstanie nic pogryżć heheh. Schudłam 1,5 kg odkąd wróciłam z PL, czyli na dobre mi to wyjdzie przestanę jeść badziewne , bezwartościowe jedzenie, i skóra się poprawi:) Myślałam że będzie gorzej , że będzie mi bardzo brakowało chipsów, czekolad itp ale jest ok , kupuje sobie deserki rollo a one są tak słodkie i przepyszne ze jest ok:)))

Ok uciekam Miłego dnia

witam
Ja nie bede sie wypowiadac na temat tej XXXXXXX bo szkoda slow :wściekła/y::wściekła/y:

lubiczanko-sliczna fryzurka,chociaz na poczatku myslalam tak jak ewelcia,ze to Aga irlandia:-D:-D
i jak bieganie przynosi efekt? polecam Ci kupic sobie taki pas Buy Everlast Slimmer Belt - Female. at Argos.ie- Your Online Shop for . super sie czlowiek poci pod nim w czasie cwiczen, ja go zawsze zakladam jak ide chodzic ;-)
Gliwa
-Igorkowi buziaczek na 6 mies. :-)
Gaston- i dla Twoich dziewczyn buziak w czolko;-)
Ashiarona-ja tez polecam oilatum:-)

mmmm moj J wzial sie za malowanie korytarza:confused2: a ja mu mowie po co dzis malujesz jak w przyszlym tyg przyjdzie lanlord i jak nam nie obnizy rentu to sie wyprowadzimy a ten na to, bo mu sie nudzi :eek: super :baffled::oo:

kamcia- millenium jest super ja juz przerobilam :))

Ostatnia edycja:
Marcysiu-hehe...przynosi,przynosi:)))a pas-ja się folią zawijam w pasie i zawsze spływa:tak::-D
Kamcia-noże!!!!chuchro takie i ze spadku wagi się cieszy:wściekła/y::-p
Idę na rundkę...do potem:tak:

ja w przerwie kucharzenia :cool2:
Mężowy jutro ma urodzinki więc siłą rzeczy siedzę w kuchni :tak: tylko żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :eek:

Lubiczanka, świetna fryzurka, szkoda że z bliska nie można Cię "obcykać" ;-):-)

Barmanko miłego kucharzenia.:tak:
Dzis jakos zmeczona jestem,nic mi sie niechce.M niedawno z pracy wrócił.Igorek po kapieli zasnał.Zaraz sobie z mezowskim piwko strzele.W srode kuzyneczka przylatuje,wiec jestem happy.:-)
Miłego wieczorku.

Gliwa, wszystkiego dobrego dla solenizanta! :tak::-)

Ja też dziś jakaś śpiąca w ciągu dnia byłam, musiałam się położyć na drzemkę :eek:

Echh oglądam non stop tvn24 i nie mogę uwierzyć w to co się stało...
Szok normalnie!!
Ciekawe czy tato dziecka był w to zamieszany... pewnie nie, bo zapewne przez brak "wsparcia" matka pękła...

A swoją drogą pamiętacie sprawe małej Madeline?
Zaginięcie Madeleine McCann – Wikipedia, wolna encyklopedia

Gliwa buziak dla syncia:-)
co do lubiczanki włosów to "na żywo"dużo ładniej wygląda:tak:
kamcia ja przez 3 misiące jadłam tylko serki:confused2:współczuje,znam ten ból:sorry:
co do matki Madzi to jestem pewna ze ją zabiła:crazy:bo pewnie nie dawała sobie rady i nikt jej nie pomagał:no:
a ja mam problem z sąsiadki psem:wściekła/y:skacze do wszystkich kto do nas przyjdzie:crazy:dzisiaj chciał ugryźć koleżanki córeczke,którą odprowadzałam do domu i prawie złapał ją za noge tylko ze zdążyłam go kopnąc:wściekła/y:

reklama
Do góry