reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no własnie też zauważyłam nowy avatarek, super

dzisiaj z Zuzia byłyśmy u Ani83, dzięki za pogaduchy. Miałam z P wyjść do sąsiadów na drineczka ale wyszło, że sama z Zuzią poszłam bo zadzwonił znajomy, że miał jakiś wypadek i czy P mógłby przyjechać i jeszcze do szpitala go zawieść. Więcej nic nie wiem, czekam na P jak wróci.
Jak byłam u znajomych to Zuzia była jakaś dziwna, zrobiły jej sie małe oczka i przytulała się do podłogi:-(. Wróciłysmy, wypiła tylko połowę porcji mleka i ciepła była. wzięłam termometr i miała 38,2. Pierwszy raz ma temperaturkę:sorry2:. Dostała nurofen i zasnęła w sekundzie. Mam nadzieję, że to od ząbków bo dwa na raz jej wyszły. Zobaczymy jutro rano.
Gliwa a gdzie chodzisz na solarkę, i jakie jest czytaj stojące czy leżące.

reklama
Do góry