reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Co to w ogóle za kobieta?!!!
Nie kochała jej wcale,moim zdaniem:no::-(
Chciała iśc do kina w dniu konferencji prasowej...na horror:wściekła/y:
Nie chciała się opiekowac Madziulką,podrzucała ją dziadkom!!!Na 2 tygodnie!!!
Szukała w necie info o tym jak oszukac wariograf!!!:szok:
Nie chce mi się wierzyc,niestety,że malutka jej wypadła z rąk,że to był wypadek:no:
Ona Madzi nie chciała:no:Po co Bóg jej dał taką śliczną córunię?:-(
Jest tyle wspaniałych kobiet,które nie mogą miec dzieci:-(

Hej dziewczyny,
dzisiaj znowu znalazłam ząbka u Zuzi. Dolna prawa dwójka.:-) Marudna była i nic nie mogłam zrobić ale podałam jej nurofen bo ząbki to tylko co się przebiły odrobinkę i pewnie ją bolą. Potem dała mi posprzątać domek. Teraz śpi. jedynie łazienka została.

Co do matki Madzi to nie chce mi się ani czytac o tym ani pisać. Szkoda dzieciątka, taka słodka, śliczna, mała roześmiana smerfetka:-(

Barmanka Witaj

Hejka
Barmanko witaj;)
Mimo tego smutnego dnia chcialam sie wam pochwalic ze nikus kaczy dzis 8m i sam siedzi:)ide 27na check up bo niewiem czy pamietacie babka byla troche zdziwiona ze nie siedzi jeszcze i wlasnie dlatego mam przyjsc jeszcze raz i sie ciesze bo juz niuncio siedzi:)

Hejka
Barmanko witaj;)
Mimo tego smutnego dnia chcialam sie wam pochwalic ze nikus kaczy dzis 8m i sam siedzi:)ide 27na check up bo niewiem czy pamietacie babka byla troche zdziwiona ze nie siedzi jeszcze i wlasnie dlatego mam przyjsc jeszcze raz i sie ciesze bo juz niuncio siedzi:)

Gratki dla Nikosia i buziaczek na te 8 miesięcy

Tez ogladalam konferecje Rutkowskiego i jestem bardzo wstrzasnieta....a najbardziej dobilo mnie to ze w dniu konferecji chciala isc do kina !!!!
jak nie byla gotowa na macierzystwo i wiedziala ze sobie nie da rady w wychowaniu dziecka to mogla oddac do adopcji jest tyle par co dzieci nie moga miec

Biola gratki dla synka,moja robi proby dop raczkowania a ze pupcia ciezka to sie i bardzo denerwuje
Asienko dla Twej cory rowniez

Ech...musiałam iśc po Radka więc sobie końcówkę konferencji nagrałam,właśnie obejrzałam:-(...Już mi się nie chce nawet nic pisac...
AsieńkoM Zuzia też ruszyła z kopyta z ząbkami:-DGratuluję:tak:
Barmanko witaj,już myślałam,że zostajesz w tej Polsce rodzic:-D
Biola no!Zuch chłopaczek!Buziak dla niego na 8 miesięcy i wielkie gratki!!!:-)
Matt się do raczkowania przykłada,ale jak na razie to wygląda to tylko jak molestowanie dywanu:eek::baffled::-D:-D

Aniaa jeszcze troche i na raczka bedzie po całym domu szaleć, u nas Zuzia też się denerwowała że pupci nie może podnieść
Aniaa, Tichonek do kina chciała iść, nosz ku..., oddawać dziecko na 2 tygodnie, ja w Polsce jak musiałam coś załatwić i wychodziłam na 2-3 godziny to jak wracałam to pędziłam do domu bo już tęskniłam.

reklama
Do góry