reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
U mnie humorru brak :-(@ przyszla i dawno mnie tak z bolu nie skrecalo:baffled: na tabsach jade zeby w domku cos porobic. Wlasnie poodkurzalam,okna pomylam w srodku,obiad przygotowany tylko go nastawic, podloge zmyje i finito.

zagladne pozniej........;-)

reklama
Marcysiu-uuuuu-biedulka:((((Ale te tabsy choć troche pomagają???Poprawy samopoczucia!!!
A -zapomniałam się Wam"pochwalić"-złamałam sobie jedyneczkę:szok:Normalnie boję się cokolwiek do ust wziąć:-(a dentysta-dopiero w czwartek,choć powiedziałam pani,że nie mogę czekać:wściekła/y:

Marcysia poprawy samopoczucia życzę
Lubiczanka współczuję, wiem jak to jest jak złamie sie jedynka, ja złamałam jedząc kanapkę ze świeżego chlebka:sorry2:. Było to miesiąc po ślubie. Jedynie to cieszyłam sie, że nie złamał mi się na weselu podczas jedzenia chleba z solą, a był dośc twardy.:dry: Od razu wyglądałam jak stara baba niedbająca o siebie. Masakra.

Marcysiu poprawy humorku życze.
Lubiczanko kurcze to nie zaciekawie,szybkiej wizyty życze.
Aniaa dziekuje za odwiedzinki i pogaduchy:-):tak:
AsienkoR zdróweczka.
Mój bąk juz sie naspał,wypił mleczko i buja sie w swojej bujawce.A ja ogladam swoje seriale.:-)
Dzionek mija jakos szybko i dobrze.
Miłego wieczorku.

uuu tichonku współczuję humoru..
biola moze to zabki.. no ciekawe gdzie byli rodzice :-) hehe chyba zrobili przerwę w malowaniu i zapomnieki o dzieciach ;-) hehe
crea
k2009
napiszcie prosze skąd jestescie bo nie pamiętam :zawstydzona/y:
K2009 to jest właśnie przechlapane że musisz robić coś za swoją kase :/
u nas na szczęscie takiego problemu nie ma.. i jak już to sami naprawiają coś a jak nie to przeprowadzka :-p
marcysiu a co to jest @ :-p heheh ja już nie pamiętam kiedy miałam :-p
współczuję bólu :*
asienka_r zdrówka dla was

a ja też coś nie w humorze dzisiaj.... to chyba taki dzień ;-)

ello
Asienko zdrowka
Marcysiu Mnie tez dzis @powitala i jestem dzis powolna jak zolw,naszczescie mnie brzucholek nie boli za to glowa od poludnia pobolewa. Aleeee mam takiego lenia ze szok najchetniej prze z 4 dni bym z domku nie wychodzila i nic a nic nie robila:baffled: podziwiam cie ze jeszcze okna mylas:szok:. Ja pierdz.....le nie robie:-D siedze na fotelu i herbatki pije-dzis tylko ziemniaki ugotowalam bo miecho od wczoraj zostalo- i pranie poskladalam i walnelam do szafy:-D. A jutro wizyta w socjalu:baffled:.

k2009 powodzenia ze szkolka:tak:

reklama
Do góry