reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzięki dziewczyny ja mam nadzieje ze coś sie teraz ruszy z tą moją siostrą:tak:

lubiczanka:zawstydzona/y:aż sie sama dziwie bo jeszcze ture brzuszkow zrobiłam i zero zmęczenia:-)

a u nas psy wyją:szok:nie szczekają tylko wyją:dry::eek:

reklama
Bry

j

pogodafaktycznie do bani....siedzimy w domu...
Szym cos nie wyrazny...w nocy kaslal i rano tez,poznije niby mu przeszlo a teraz now cos pokasluje...a dwie noce temu nawet pawika puscil..
Dziwne to,bo kaszle w nocy,rano i wieczorem...a w dizen normalnie...

Ewelcia to podobnie jak u nas, w dzień też kaszle, ale w nocy okropnie i dwa dni temu też był pawik z kaszlu. Mnie aż płuca od kaszlu bolą, więc po południu jedziemy do Gp

Lubiczanko no i super:) trzymam kciukasy

Tichonku oj, coś naprawdę się stało, jak Ty w taki sposób piszesz

Dobrego dzionka

Hejka
Laski z Galway może polecicie mi jakiegoś dentyste w Galway bo 2 polki są niedostępne a potrzebuje na dziś:/

Lubicznka i Marta super że dajecie rade:)

Tichonek zyczę poprawy humoru.

reklama
Lubiczanka my czekaliśmy tydzień, ja załatwiam to zawsze przez internet, mamy konto na revenue.
Gliwa oby szybko wyszły ząbki i mały sie nie męczył:sorry2:. Zuzia też dzisiaj markotna, ząbki jej idą i ta pogoda też swoje robi:sorry2:.

asienko powiedzmi jak wam szybko dali pin na to konto??
bo kurde ja już dawno się zarejestrowałam z moim D no i do mnie zadzwonili chyba po 2 tyg z pytaniem o akytualny adres , podałam im nowy adres a późńiej już nic,... i nic nie wysłali mi żebym mmiała dostęp:/
nie czaję czemu

Do góry