reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
Vikamcia u$ffffff to dobrze ze nie twoje ale sie zastanawiam gdzie byla mamusia tych dzieci;)
Tichonku z samego rana no co tu wyzal sie na forum odrazu ci sie poprawi;)buzka
Moje dziecko to najmlodsze stwierdzilo ze juz czas dokazywac i tak to od paru dni zmienil sie o 100%;(buczy marudzi i nie wiem o co mu kaman.;(a do tego obrazil sie na mleko i niechce go za b pic,dobrze ze chociaz cos innego zje,ach te dzieci zawsze cos....
Ale w pl zima co pod koniec tyg ma buc -30 st C brrrrrr ciekawe jak u nas bedzie ale chyba tez nie ciekawie bo tepm ok 0st;(

reklama
Hejka.My dzis z Igorkiem poleżelismy do 9.30.:tak:Kurcze taka pogoda az sie chce spać.Podłogi pomyte,pranie sie kreci.Pozniej jeszcze poodkurzac i okno umyc w pokoju.I obiadek ugotowac.:-)
Tichonku poprawy humorku życze.
Biola to synus rózki pokazał.Masakra z tym mrozami w Polsce.
Dobra zmykam.Miłego Dzionka.

Witam
biola eh znam ten bol z tym marudzeniem i mnie to samo
tichonku oby humor szybko sie poprawil

J pojechal na przeglad mam nadzieje ze przejdzie
Dziewczyny dokazuja od rana jak J wroci to wychodze bo oszalec idzie

Milego dnia!!!

hejka

lubiczanka net ci padł??:-)
tichonek poprawy humorku zycze:tak:

a ja dzisiaj w dobrym humorze:-)po 2 tygodniech przyszły karty medyczne:-)

wiecie moze jak tutaj załatwic okuliste??musze do swojego GP isc??

Witam
to mnie dziś jeszcze nie było???aaa-bo po odstawieniu dzieci do Clonmel brykałam,potem porządki po weekendziku,obiadzik i ot-mija dzień
Marta-no właśnie nie padł:-p
Tichonek-nie wiem co tam się wydarzyło,ale oby sprawy szybko wskoczyły na odpowiedni tor:tak:
Aaniu-trzymam kciuki za przegląd:sorry2:
Biola-no masakra w Pl-nie wyobrażam sobie tam zimować:no:ale tu jest przyzwoicie-jak dla mnie super zima:tak:
Margaritta-Martynce Twej buziak i wszystkiego naj(jeśli znów nie wtapiam i córcia Twa ma dziś imieniny:sorry2:)
Anineczko-jak tam?Powrót do"normalności"?Jak Jeremi?
Normalnie niczego nie pamiętam-wybaczcie:zawstydzona/y:...ale miłego dnia życzę, o!

Witam
Dopiero siadłam bo rano sąsiedzi podrzucili mi córke do pilnowania, trzy miesiące starsza od Zuzi, bo sąsiadowi fucha się przytrafiła i nie miał kto zostać z najmłodszą ich pociechą. Bawiły sie bardzo ładnie.
P nie poszedł do pracy bo coś żolądek go męczy. Dobra żonka rosolek zrobiła i już jest lepiej:-p

Tichonek poprawy nastroju życzę
Biola no mały chce wreszcie swój temperament pokazać
MartaF fajnie, że już masz MC.
Aniaa oby przeglądzik bez problemu przebiegł
Asienka_r jak tam Wasze zdróweczko??

Ide obiad robić

witajcie po weekendzie...
u nas dzien jak codzien....
mloda wstala o 5 i ani oczu nie raczy zamknac, za to z cala energie zamienia na marudzenie...
auuu!!!!! a gdzie tam piatek...
i zamiast czytac sobie z kawka co u was ciekawego, musze wymyslec jakis sposob na zabawianie rozbojnika. :dry:
ale przynajmniej milego dnia wam zycze!!!!!!!

Hejka, nareszcie przerwa w pracy.
ViKamcia- mieszkamy w tym domu juz bardzo dlugo i kupe kasy w niego tez wlozylismy ( dodatkowe kaloryfery, ocieplenie strychu i malowanie) ale robimy to dla nas a nie dla tego goscia. Nie chce mi sie z nim juz gadac bo jest w OZ i jak on kogos wysyla to przychodza za dwa miesiace... Na szczescie mamy gaz wiec nie spieszy nam sie.
Aniaa - najwazniejsze jest to by robic to co sie lubi, a to ze komus sie to nie podoba to juz jego sprawa, a Ty sie tym nie przejmuj.Trzymam kciuki.
Ewelcia - spoznione acz szczere zyczenia :-)
Kasienieczka, Ewelcia,Asienka - zdrowka dla pociech zycze, moja narazie zdrowy, ale mezul cos przyniosl wiec lada moment pewnie i nas chwyci.
Tichonek - przesliczny garniturek, ja teraz szukam cos dla mojego , bo w maju mam komunie siostrzenicy i musze go wystroic :-)

Lubiczanka - jak bylam na macierzynskim to zadzwonilam do revenue i powiedzialam zeby moje punkty podatkowe przeniesli na meza, dzieki temu caly czas placil mniejszy podatek. Mozna tez zwiekszyc prog podatkowy zeby nie placic 40% podatku, wszystko mozna zrobic on-line, albo zadzwonic do nich. A za poprzednie lata to mozna chyba sie rozliczac do 4 lat wstecz- trzeba poprosic o P21: P21 Balancing Statement.

Dziewczynki - od nastepnego tygodnia wysylam malego do przedszkola i juz sie stresuje. Do tej pory byl z babciami albo opiekunka ale creche to juz calkiem inna bajka.

Pozdrawiam i zycze ciepla w nadchodzacych irlandzkich mrozach

reklama
Crea-no czasem i tak z dziećmi bywa,że nie będą sie Mamą dzielić-nawet z komputerem;))))
K2009-dzięki za info:)i trzymam za Was kciuki w przyszłym tygodniu-nawet jesli na początku bedzie płacz i zgrzytanie zębów,nie łam się-będzie dobrze:tak:

Do góry