reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Ja rano byłam założyć aparat na zęby hihi i już świecę blachami na kilometr haha. Muszę się przyzwyczaić..

MoniaD ja tez potrzebuje co nieco z Ikei hihihi

Lubiczanko jakiego masz zucha , zero płaczu brawo!:)

Asieńko rozkoszna:)

Anieczka już sobie wyobrażam twego syna w McDonald :)

Lubiczanka - dzielna ta Twoja mala :-)
Asienka_r - zdrowka zycze,
Aniaa – super,ze autko sprawne, jeden problem z glowy mniej J, byl okres,ze ten moj zmienial auta co pol roku, jak juz sie do jakiegos przyzwyczilam to bylo inne,masakra.
ViKamcia – mieszkam miedzy Dublinem I Naas, bardzo lubie to miejsce, cisza I spokoj, dlatego nie chce mi sie juz gadac z landlordem. Ogolnie nie jest zly, tylko wszystko zajmuje mu bardzo duzo czasu, czyli tak po irlandzku
AsienkaM – Zuzia wyglada przeslicznie, szkoda ze sama nie mam dziewczynki

Dziewczyny – zazdroszcze wam tych nocek, mojego to prawie nie ma w domu bo wychodzi jak ja wracam :-(

Wczoraj zabralam go do przedszkola na chwilke bo jechalam po jakiech dokumenty, a on za chiny nie chcial isc do dzieci tylko mowil: mama chodz –chyba serducho mi peknie w poniedzialek :-(

Milego popoludnia zycze i wracam do pracy ...

Kamcia-no własnie-pokazuj nam się tu zaraz:)Jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić z aparatem:sorry:
K2009-Ja póki pracowałam tez się z moim J wymijaliśmy...w dodatku ja pracowałam 6dni w tyg...często było tak,że widzieliśmy się(duzo powiedziane)od 24tej do 7mej rano:/...Mam nadzieje,że nocki Wam się wreszcie ustabilizują:tak:

AsienkoM slicznie Zuzia wyglada z ta "palemka"//:laugh2:..a jak dzis szlismy do community center to Nilla miala taka czerwona czape z duztm pomponem a szym mowi"mama patrz Nilla ma kaptusa(kaktusa) na glowie"..
Nie wiem co u Aurelii,chyba dzis do niej zadzwonie...
Lubiczanko dzielna dziewczynka z Domiski:-)

oj,jakas zamulona jestem...kawke spijam,Szyma polozylam lulu coby sie zdrzemna,bo zmeczony,a ja mam w planach usmazyc kilka plackow ziemniaczanych dla mlodego i dla m...ale tak mi sie chce,ze ani nawet:rofl2:...

reklama
Laski dziwne uczucie właśnie zjadłam zupke i kurde nie umiałam gryżć bo aparat przeszkadza:/ Zrobie zdjęcie jak będę miała makijaż bo wyglądam jak potwór hahah...

Do góry