reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie
Lubiczanko-spoznione zyczonka urodzinkowe :-) aj kochana nie tylko tobie zaswita 3 z przodu:dry: Dobrze, ze sie czlowiek nie czuje na te lata:-D:-D
AsienkoR-super, ze imprezka sie udala,a co do choroby lokomocyjnej to nie zazdroszcze, bidulka z Ani,bedziesz jej musiala tabletki zapodac co by sie nie meczyla.
Biola-zdrowka dla chlopcow:tak:, z takimi lokatorami to nie za ciekawie macie,oby wszystko sie ulozylo;-)

U mnie weekend szybko minal,nawet czasu nie mialam zagladnac. Wczoraj bylismy z dziecmi w kinie na "puss in boots" fajna bajka ale zdecydowanie moi chlopcy troszke za mali na nia, ale ogladali i dzielnie wytrzymali do konca
lece domek ogarnac i jakis obiadek wyczarowac, milego dnia;-)

reklama
Dziewczynki dziekuje wam b zdrowko b nam sie przyda bo ostatnio cos w naszym domku go brakuje a dotego jeszcze r chory odczuwa b silny bol w pewnej czesci ciala idzie zaraz do lekarza masakra jakas;(

Witam się:-)
Matt cina drzemkę,Radek się szkoli,pranie się kręci,obiad jest więc i ja jestem:-D
Marcysia,Lubiczanko a przepraszam a co Wy macie przeciwko 3 z przodu?:angry::-DSiksy,no!:-DJa już się dwóch trójek dorobiłam i lecą dalej:-D
Biola welcome!Zdróweczka dla synalków:tak:
GLIWA witaj i Ty,już myślałam,żeś na stałe wybyła do tej Polski,nie było Cię i nie było:-D
Lubiczanko to Wy tak,Ty J na urodzinki tableta a on Tobie na urodzinki,dla odmiany tableta?:-D
A u nas wczoraj był Aniaa z rodzinką:-)Ale było wesoło;-)Lenka to taka chichotka,że szok:-DNo i gabarytami bije mojego Matta na głowę:-DDziękujemy za wizytę,było super:-)
Idę pranie poskładac:tak:

Biola oby kuracja Kacperka przyniosła oczekiwane skutki.
A lokatorów współczuję.

Ja już za miesiąc będę miała 3 z przodu :shocked2:
I 3 dzieci się dorobiłam :-D
Słyszałam,że po 30-stce to już z górki,ale ja tam dalej na 20 się czuję i wyglądam :-p:-D

marcysia a co to za bajka? Zaraz oblukam.Mój M chce zabrac chłopaków na Muppety,ponoc 7 lutego w Liffey Valey ma leciec za 6e od łebka,to informacja dla dziewczyn z Dublina ;-)

Lecę po Matta.

Witam
biola zdrowka dla Was
gliwa witaj witaj wreszcie wrociliscie :-)
Lubiczanko gratuluje sprzetu a co do lat no coz ja tam sie nie czuje na tyle co mam a do 30 tez juz malusio brakuje ale co tam nie przejmuje sie tym
Tichonku my dziekujemy za goscine ojj bylo wesolo a co do dzieciaczkow no juz tak nie przesadzaj ze nasza Lenka to taka klucha fakt troche grubsza ale Twoj Matt tez dobrze wyglada i wogole taki slodziak w koncu mialam okazje zobaczyc najmniejszego czlonka Waszej rodzinki a co do Radka uroczo wyglada bez zabka :-)
Lenus spi ide szykowac obiad a pozniej na spacer zakupki no i Gliwa​ na kawke zaprosila

Milego dnia

Gliwa-no witaj:)
Biola-więc zdróweczka u Was:)
Marcysiu-no i jak z nastrojem od początku tygodnia?
Anineczko-he,he-a no wyglądasz:)))a co Ty-tak krótko zyć chcesz?od 30tki z górki-no zart
:tak:Tichonek-ależ nic nie mam przeciwko tej 3czce z przodu,tylko przeciw temu czasu(owi?????) co tak zaiwania....lecą latka...ale póki co 2jeszcze będzie te kilkadziesiąt miesiączków:tak:a tablet-J na gwiazdkę dostał...a mój to własciwie taki farcik,bo dla J zamówiłam przed Świętami w nadziei,że dojdzie-nie doszedł,więc mu kupiłam w tescim,a ten się mnie przytrafił;))))natomiast sobie zażyczyłam na urodzinki odkurzaczyk samsunga(w promo w tesco z 101e na 68:)))))taki o Samsung SCU2911 JET Propel Light Upright : Read reviews and compare prices at Ciao.co.uk

Gliwa welcome back
Marcysiu wiem, że bez tabletek albo syropu się nie obejdzie, bo zaczyna być masakrycznie:baffled:. Jak do Polski polecimy to coś jej kupię
Tichonku, Aniu fajnie, że udało się Wam spotkać:):)
Vikamciu wiesz co a może to piątka jednak się do końca nie przebiła, Ani tak właśnie piątki kawałeczkami wychodziły, nam jeszcze ostatnia została do przebicia, maleńki czubeczek się przebił. W buziaczkach nie bardzo widzę miejsce na 6

mi też mało do 30 brakuje:):):cool2::-p

witam
Gliwa witaj na Wyspie a Igorek jak tam wykurowal sie z choroby?
Asienko r ojej moze Ani przejdzie i z tego wyrosnie. Ja ponoc tez mialam chorobe lokomocyjná i robilam "niespodzianki" szczegolnie w autobusach mamusia sprzatac musiala po mnie:zawstydzona/y:. Poxniej mi przeszlo troche(zawsze jak sie gdzies wybieram mam ze sobá awiomarin) bo po ciazy czasem mi to choroba wraca szczegolnie na tutejszych zakretach.No i czytac nie moge w samochodzie ,samolocie autobusach bo zaraz mi sie kreci w glowie.

Lubiczanko Marcysiu no mnie wtym roku stuknie 3 z przodu,przerazona jestem normalnie bo pamietam jak moja mama miala te trzydziesci pare lat.....i ja juz bede w tym wieku co ona.
A teraz to mi pozostalo sie cieszyc ostatnimi miesiacami dwudzistki z przodu;-)

ehhh ta polska biurokracja , wlasnie mama mi przyslala karteczki do wypelnienia zebym mogla sie czasowo wymeldowac.wiecie ze nawet policja to sprawdza czy mieszka sie pod tym adresem, brat mnie oststnio poinformowal ze policja mnie szukala:szok::szok::szok: a po 10minutach sie przyznal ze wlasnie chodzi o to wymeldowanie. a ja biedna prawie na zawal zeszlam chociaz nic nigdy nie przeskrobalam:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko pewnie wyrośnie, ale ile się bidulka nacierpi:baffled:, bardzo się denerwuje i złości, że próbuję jej woreczek podstawić. W piątek było ok, jak ze Swords wracałyśmy a wczoraj nie chciałą sobie pomóc, dała radę, a potem jak wysiedliśmy to dała czadu:sorry2::zawstydzona/y:

reklama
lubiczanko-kilkadziesiat miesiaczkow do 30????? i Ty juz narzekasz?????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To Ty mloda d....pa jestes (komplemencik ;-))mi jeszcze tylko 8 zostalo:baffled: A nastruj u mnie o wiele lepszy odkad zaczelam na nowo chodzic (4 km ) swieze powietrze i az chce sie zyc:-). Sprzatalas kiedys takim odkurzaczem?? lekki on jest, bo jak schody takim odkurzac?

AsienkoR-mojej kolezanki syn nawet 5 min w aucie nie wytrzyma, zawsze zazywa aviomarin i jest ok. Tutaj kiedys kupowalam dla bratanka mojego J jak byli u nas wiec zapytaj w aptece.

Anineczko-to jest o tym kocie za shreka, pewnie z polskim dubbingiem bedzie o wiele lepsza. My za nasza 4 dalismy wczoraj 10e :cool2: moi tez chca isc na mapety ;-)
Gliwa-witaj spowrotem :tak: i jak tam Igorek?
kasiuleczko- a to mama nie moze Cie sama wymeldowac tymczasowo??pierwszy raz slysze, zeby policja to sprawdzala:szok:
OOO widze, ze tu wiecej 30 sie szykuje ;-)

Do góry