reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Marcysiu wiem, że tutaj jest jakiś syrop, następnym razem zapytam, coś koło 6 jurków kosztuje. Tylko wsiadamy do autobusu i już ma skwaszoną minę:sorry2: a najgorzej, jak są zakręty albo górki, wtedy mówi: mamo autobus się wygłupia a mi niedobrze

Idziemy do sklepu, trzeba się troszkę przewietrzyć:cool2:

reklama
no tak,widzę ,że rocznik '82 :-D
moja mama w moim wieku miała już 11 i 9 letnie dzieci,tak więc też pamiętam mamę 30stkę :-D

marcysiu to tanie jak barszcz te bilety u was i faktycznie chodzi o kota ze shreka.

kasiuleczko mojego brata też policja szukała,ale on się migał od wojska :-D
ja już jestem wymeldowana,musiałam do urzędu gminy wysłac list i upoważnić kogoś z rodziny do odbioru korespondencji.

kasiuleczko- a to mama nie moze Cie sama wymeldowac tymczasowo??pierwszy raz slysze, zeby policja to sprawdzala:szok:
OOO widze, ze tu wiecej 30 sie szykuje ;-)

No widzisz chciala ale widocznie nie mogla, dali jej karteczki do wypisania i mi przyslala- ze mam wypisac wlasnorecznie i im odeslac.

no tak,widzę ,że rocznik '82 :-D
moja mama w moim wieku miała już 11 i 9 letnie dzieci,tak więc też pamiętam mamę 30stkę :-D

kasiuleczko mojego brata też policja szukała,ale on się migał od wojska :-D
ja już jestem wymeldowana,musiałam do urzędu gminy wysłac list i upoważnić kogoś z rodziny do odbioru korespondencji.

no moj braciszek wlasnie dzis poszedl do wojska-mamie az sie lza w oku zakrecila bo teraz sami zostali.

anineczko-w omniplexie jest w weekendy kids-club na wybrane bajki i wtedy sa tak tanie bilety :-)wlasnie sprawdzilam i w sobote jest heppy feet 2 i chyba pojdziemy, trzeba korzystac jak tak tanio. wczoraj nawet bylo kilka rodzin z takimi malenstwami jak Twoj Jeremiaszek ale jak dla mnie to stanowczo za glosno bylo jak na takie dzieci.
kasiuleczko-a to Twoj brat na ochotnika tzn na zawodowego zolnierza, tak??

Ewelcia-ja też mam meldunek w Pl-i co mi zrobia:p
Marcysiu-wczoraj musiałam od razu wypróbować...niestety nie na schodach-wciąga rewelacyjnie...no i na schody to raczej tej rury będę używać(tzn jak w normalnym odkurzaczu)...fajne ma końcówki i naprawdę daje czadu-sierść Reksia już mi nie straszna;)))Dzieki za komplement;-)
Kasiuleczko-no co?życie dopiero się zaczyna po 40tce,więc jeszcze Ci brakuje:)))))

Witajcie

Ja dopiero teraz mam czas, żeby zajrzeć do Was;-).
Wczorajsza imprezka się udała:-). Zuzia bawiła się ślicznie, a jak P pomagał jej otwierać prezenty to tak nóżkami machała ze zniecierpliwienia że aż szok:-D. Świeczkę też próbowała zdmuchnąć tylko, że ona za lekko dmuchała więć tatuś jej pomógł:cool2:. potem jeszcze 2 razy była świeczka zapalana bo jeszcze Ania Asienki_r chciała z Zuzią dmuchać i jeszcze reszta dzieci. Dzieci się wyszalały.
Zuzi zabawek przybyło, aż nie wiem co mam z nimi wszystkimi robić. Pluszaki już wyniosłam do drugiego pokoju. dosłownie MASAKRA:szok:.

Lubiczanka wszystkiego najlepszego.
Biola, Gliwa witajcie
Kasiuleczka to policja takie rzeczy sprawdza??

może później wrzuce pare zdjęć.

AsieńkoM-fajnie,że imprezka udana:)zadowolone dzieci-a o to przecież chodzi:)))
a ja też się torcikiem pochwalę:)))Kasiuleczko-pomysł zrąbany;))))a tak serio dałam Dadzi do wyboru-ten właśnie albo hello kitty:) IMG_0945.jpg

reklama
hejka:-)

ja za 2 miechy bede miała 3:sorry2:

kasiuleczka niezły kawał ci brat zrobił:-Dja tez sie wymeldowałam ale tylko dlatego zeby mama za nas nie musiała płacic:baffled::baffled:

lubiczanka ty to jeszcze nie masz sie co tą trójką przejmowac:-)daleko masz jeszcze:-p

ja juz mam swoich chłopaków w domu:-)Szymek przez godzine nie chciał mnie póścic:-Dtulił sie a nawet do szkoły ze mną pojechał:-D

Do góry