reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko tort pierwsza klasa!
Asienko u nas w gminie tz wiedza ze nas nie ma..ale jak Kasiuleczke poszukuja to i nas kiedys tez moga zaczac szukac...

wiecei co?czuje sie do dooopy!!!//kawke pije ale nic nie pomaga...jeszcze Szym z Nilla daja czadu,na sczescie mlodaza 30min idziedo domu;-)

reklama
Ewelcia ,Asienkor i m. z tego co wiem moja mama poszla do urzedu zeby mnie wymeldowac( oczywiscie chodzi o kase zeby mniej placic w spoldzielni) no i sie zaczelo cale postepowanie, policja tylko sprawdzala czy faktycznie mnie tam nie ma(swojá drogá czemu to policja robi to nie wiem by sie zajeli wazniejszymi rzeczami) a do spoldzielni i do urzedu musialam wypisac taki wniosek jaki jest moj tymczasowy adres i wszelkie dane.

Marcysiu moj brat przed wakacjami skonczyl taká szkole ratownictwa medycznego (moze na karetkach pracowac i porody odbierac:-D) a zeby dostac prace musi miec to przeszkolenie wojskowe, no wiec sie zglosil, ponoc to niecale 4 miesiace trwa no i tez przysiege bedzie mial;-).Ponoc teraz wojsko nie jest obowiazkowe:sorry2:

Lubiczanko ale jak juz ta 30 stuknie to juz poxniej wlasnie z gorki i te latka tak szybko uciekajá.

Asienko M fajnie ze imprezka sie udala ha ha tak to jest na urodzinach wszystkie dzieci chca dmuchac i czasem trzeba zapalac swieczuszke na wszystkich dzieci:-D

Lubiczanko mniam mniam mniam bo zaraz monitor oblize. Tylko ze nie zakumalam zrabany ze odpatrzony(jak tak to ni ma sprawy) czy ze zrábany jesli chodzi o jego wykonanie tak xle bylo? Moja Oliva w zeszlym roku sobie hello kity wybrala ostatnio wlasnie byla ksiezniczka , a na nastepne sobie zazyczyla 5 ksiezniczek boo widziala jak Budy z tego programu o tych tortach robil takie ksiezniczki:dry::dry::confused::confused::dry::confused::confused::szok::szok::nerd::nerd::nerd::nerd::shocked2::shocked2: musze chyba jakis zamek przeforsowac( juz gdzies filmik widzialam jak zrobic) ale bez ksiezniczek:-D:-D

Marto F wlasnie o to mamie chodzilo zeby placic mniej za mieszkanie niby to tylko 60zl ale na polskie warunki to duzo.

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko-podpatrzony:-D:-D
Tichonek-ano sama:zawstydzona/y:dajesz Mama w klocki-mnie tam dzieci już do niczego nie potrzebują-buuuuuuu(to płacz jakby ktoś pytał;)))
Marta-no ale wiesz-dzieci mnie postarzają;-)nie dziwię się,że Szym się odkleić nie chciał:-)

Gliwa to dobrze, że Igorek ma się dobrze
Lubiczanka torcik fajny, ja lubię piec ale za torta się nie porywałam bałam się, że nie wyjdzie, ale kiedyś spróbuje.

Moja Zuzia zrobiła mi dzisiaj niespodzianke. Miała od jakiegoś czasu podpuchnięte dziąsełko jakby miała iść jej górna lewa dwójka i tak sprawdzałam co pare dni, a ona dzisiaj się śmieje do mnie i co ja widze. Dwójka lewa jest ale na dole:-D:-D:-D

reklama
Do góry