reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
coby jednak nikomu nie zabrakło to dla Was
najwiekszy-tort-weselny-200x300.jpg

a tak na marginesie-na kawusię zapraszam:tak::tak::tak::tak:

Hej hej wpadlam sie przywitac ze wrocilam i zyje.pobyt w pl uwazam za koszmarny chyba i ja juz przestane tam latac:(ale gdyby nie te sprawy urzedowe to neaprawde nie mam potrzeby tam latania;(oczywiscie pierwsze co zrobilam to latalam po lekarzach.u kacpra wykryto zatkany przewod nosowy pomimo ze nie mial kataru gdzies tam w srodku jest cos zatkane i moze dlatego ma problemy z migdalami;(pani dr przepisala mu kuracje do nosa na gronkowca i jak narazie od pukac jest ok tzn nie ma goraczki,bolu gardla ale migdaly nadal sa fioletowe i duze;(po wymazie gp tutaj stwierdzila ze wirusa nie ma i jak sie cos bedzie.znowu dzialo to antybiotyk kolejny:(nikus w dzien wylotu wstal z gilami po pas i znowu leki,a musze sie pochwalic wam ze wyszly my juz dwa zabki na dole i gryzie jak cholerka ale dobrze bo broni sie przed kacprem bo mu dokucza jak nie wiem.
Pisalyscie o wakacjach my planujemy jak zwykle teneryfke tym razem wszyscy tzn mojemu mezusiowi nie za b sie usmiecha ze ysmy nikusia zabierali bo ze za maly ale bardziej to sie obawiam o kacpra bo jak narazie nikus to jest dzieckiem bezproblemowym w porownaniu do jego brata:)
Aaa zebym nie zapomniala
Lubiczanka wszystkiego najlepszego i dziekuje za torcik pychotka:)
Qaaaaa oczywisxie znowu mam problmy z wynajmowaniem mieszkania w pl ja oszaleje przez tych nieodpowiedzialnych ludzi;(ach szkoda nawet pisac;(

Aj lubivzanko szkoda gadac popsuli pomiernik na grzejniku nabili tyle ze szok do zaplaty bedzie z 1000zl a zima w pl moze sie dopiero zacznie a teraz twierdza se to nie oni i dlatego ze sie popsul to tyle im nabilo,bo oni malo grzali.i ze nie zaplaca:(:(:(

ewelcia Vika ma już wszystkie piatki od ok 2 miesięcy:tak:
a te 6 to wąłsnie nei wiem bo za 5 ma wystający jeden szpikulec taki lekko odzielony mięskiem
poczytałam na necie teraz że nawet 3 latki maja 6 ale musze to zaobserwować bo mi tez się nie chce wierzyć ... :no: dlatego pytam czy to mozliwe bo zawwsze znałam teorię że 6 wyrastają kiedy mleczaki zaczynaka wypadać... :tak:
aniaa hehe dobrą masz córkę.. ja jak idę się malowac to ona idzie ze mną , wchodzi na ubikację i przegląda kosmetyki malując se (pozamykanymi) :-D i później chodzi i pyta czy ładnie wygląda :-p hahaha mała spryciulka

hahaha anineczko dobrego masz syna :-D
biola zdrówka dla Kacpra :*dla Nikiego również
Lubicznako 100 lat kochana :-)

Biiola-zartujesz chyba?to oni mysla,ze kto to ureguluje?alez ludzie tupet mają:crazy: Vikamcia-no nie wiem jak z tymi zabkami...moja Dadzia ma6lat i pierwsza szóstka jej wyłazi od jakichś dwóch tyg:baffled: a ja sie chwale-pisze teraz z mojego własnego tablecika:laugh2:

reklama
ello
Lubiczanko wszystkiego najlepszego.
Biola zdrowka dla dzieci, a ztym mieszkaniem a raczej lokatorami faktycznie masz problem.
A ja zamiast w niedziele odpoczywac chate sobie ogarnialam nie wiem czemu ale zawsze mnie w niedziele na sprzatanie nachodzi a w tyg bym mogla lezec z nogami do gory:-D
Moja Oliva na dwor wogole nie chce wychodzic(mnie tez sie nie chce jak se pomysle ze mloda za 10 minut bedzie chciala isc do domu o ile ja wyciagne wogole-dluzej ubieranie trwa niz spacer:baffled: niech sie szybciutko cieplo zrobi moze jej sie odmieni.

Do góry