reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzień dobry:)
Dziękuję Wam wszystkim za życzenia:))))jeszcze trochę i 3ka z przodu:sorry2:
Aga-nie masz????ale powiem Ci szczerze,że jak raz w miesiącu jesyem na NK to święto:zawstydzona/y:
Madbebe,Kamcia-dzięki,ale jeśli mam być szczera to taki gadżecik ten tablet-bez rewelacji...może jak sobie dokupię klawiaturkę to ocena się polepszy,ale to dlatego,że ja nie przepadam za dotykowymi ekranami:baffled:
no...zaraz do szkoły,potem chatę trzeba doprowadzić do stanu używalności,drugie pranie rozwiesić(w kuchni na stole i krzesłach,bo suszara zajęta),nastawić kolejne,obiad....echhhhh...Miłego dnia Wam kochane:tak:

ja tez sie witam z rana:-)...
ale sie dzis wyspalam...poszlam spac przed 23,a mlody wstal dopiero przed/...dopil mleko ktorego wieczorem nie dopil i zaraz mnie wolal na dol bo kupe mu sie chcialo:sorry2:.
Ma na gorze nakladke na sedes a i tak kupy na tym nie zrobi tylko na nocniku.

My juz z mlodym po sniadanku,zaraz biore sie za obiad...;-)

milego dzionka wam zycze

Bry
U AsienkiM było bardzo sympatycznie:-) dziękujemy jeszcze raz:-).

A dzisiaj od rana dopiero siadłam na chwilkę:dry:, posprzątałam , dwa prania rozwiesiłam:-p, dobrze, że mam dwie suszarki;-):cool2:, a trzecie się kończy kręcić, ale nic dziwnego, jak Ani nasila się choroba lokomocyjna:baffled:

Biolu zdrówka dla chłopaków, oby leki pomogły, a lokatorów nie zazdroszczę

Dobrego dnia

reklama
Do góry