reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam się:-) P w pracy,mniejszy śpi,starszy gra,mam chwilę;-) Muszę jeszcze poodkurzac bo masakra:sorry:Ale to potem;-) Lubiczanko to Ty jutro taka podwójną imprezkę robisz?Podwójne święto więc...;-)
Anineczko
Antek to na prawdę agent:-DGorzej jak on pokaże te majty i więcej dziewcząt je zobaczy,potem się od synowych nie odgonisz:-D
Aniaa
ale masz przeboje z Nacią:-DZ jednej strony to też bym tak chciała bo Radkowi worek założysz na plecy i będzie git:baffled:Nic go ciuchy nie interesują:sorry:Ale z drugiej strony pewnie też bym wreszcie wyszła z siebie jakby mi tak córa ciągle ciuchy wyciągała,moje tym bardziej:confused2::-D...No i myślę,że Lenka też będzie taka strojnisia:sorry::tak::-)Nacia ją wszystkiego nauczy;-)
Barmanko miłej podróży do Polski,kup tam porządną furę dla dzidzi,na jak długo jedziesz?
Idę jakąś kawkę sobie zapodac bo strasznie śpiąca jestem,masakra:baffled:A dobrze spałam w nocy,nie wiem czemu mam taki piach w oczach:confused2:Ciśnienie nie teges czy jak?:eek: Hiszpania mi się śni po nocach to dobrze śpię:zawstydzona/y::eek::-D:-D

Ps.:Matt nie ma szóstego zęba:no:;-):-D:-D:-D

Witam
Anieczko Antek jest mega agent:)!!!
Dziś łądna pogoda Oli w szkole my już byłyśmy na salthill na spacerze , nawet nie pada:)
Naleśniki smarze zmykam
Miłego weekendu

Tichonek-spokojnie-wyjdzie i 6ty:)))A party?Nieee-jutro nieee,Dadzia miala dzis
Ewelcia-i do.a-striptizu nie było;-)
Kamcia-a ile Oli siedzi w pl szkole?
Barmanko-szczęśliwej podróży:)))
Anineczko-no kochana....Dadzia mi świeci jak gwiazdka na niebie...a jak jej Antek wkładał pierścionek na rękę...aż się rozmarzyłam;-):-D

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie
Anineczko prawie się posikałam ze śmiechu:):) agent mały
Aniu taki urok córeczek:):)
Asienko dziękuję i przepraszam za Anię:zawstydzona/y: . Obstawiam, że naprawdę się nie wyspała. Odbyliśmy z nią poważną rozmowę, może w końcu zrozumie. Potem, jak ze mną godzinę była w szkole to super się bawiła:), rysowała z dziećmi, nie bała się, dusza towarzystwa.
p.gif

Jutro jedziemy na urodzinki Zuzi, mam nadzieję, że nie wywinie żadnej akcji
confused8gj.gif
rofl.gif
. Obiecała dać Zuzi prezent, zaśpiewać jej sto lat i chce jej pomóc w dmuchaniu świeczki. Nawet mi powymieniała jakie dzieci będą:rofl2: i co będzie przygotowane:):)

Dobrej nocy

Lubiczanko od 10 do 14.
My właśnie wróciliśmy z kręgli, ja odpoczywam sobie a reszta na dole w kinecta ciśnie:)
Miłego wieczorku

reklama
Witam się:-)
Lubiczanko...

Życzę Tobie,aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem
a serce przepełniała radość i oczywiście miłość.
Mam nadzieję,że nigdy nie zaznasz cierpienia,a troski będą tylko wspomnieniem.
I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń.
Szczęścia,by każdy dzień przynosił radość...
Radości,by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy...
Uśmiechu,by przeganiał zmartwienia
Beztroski,by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia,by realizować marzenia
Spełnienia marzeń,by odnaleźć szczęście...

To dla Ciebie:

A do dla nas po kawałeczku;-):-D:-D:

Do góry