o 21.45Marta-Anineczki niestety nie będzie:-no:a o której w wyrku wylądowałaś?
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się:-) P w pracy,mniejszy śpi,starszy gra,mam chwilę;-) Muszę jeszcze poodkurzac bo masakraAle to potem;-) Lubiczanko to Ty jutro taka podwójną imprezkę robisz?Podwójne święto więc...;-)
Anineczko Antek to na prawdę agentGorzej jak on pokaże te majty i więcej dziewcząt je zobaczy,potem się od synowych nie odgonisz
Aniaa ale masz przeboje z NaciąZ jednej strony to też bym tak chciała bo Radkowi worek założysz na plecy i będzie gitNic go ciuchy nie interesująAle z drugiej strony pewnie też bym wreszcie wyszła z siebie jakby mi tak córa ciągle ciuchy wyciągała,moje tym bardziej...No i myślę,że Lenka też będzie taka strojnisia:-)Nacia ją wszystkiego nauczy;-)
Barmanko miłej podróży do Polski,kup tam porządną furę dla dzidzi,na jak długo jedziesz?
Idę jakąś kawkę sobie zapodac bo strasznie śpiąca jestem,masakraA dobrze spałam w nocy,nie wiem czemu mam taki piach w oczachCiśnienie nie teges czy jak? Hiszpania mi się śni po nocach to dobrze śpię
Ps.:Matt nie ma szóstego zęba;-)
Anineczko Antek to na prawdę agentGorzej jak on pokaże te majty i więcej dziewcząt je zobaczy,potem się od synowych nie odgonisz
Aniaa ale masz przeboje z NaciąZ jednej strony to też bym tak chciała bo Radkowi worek założysz na plecy i będzie gitNic go ciuchy nie interesująAle z drugiej strony pewnie też bym wreszcie wyszła z siebie jakby mi tak córa ciągle ciuchy wyciągała,moje tym bardziej...No i myślę,że Lenka też będzie taka strojnisia:-)Nacia ją wszystkiego nauczy;-)
Barmanko miłej podróży do Polski,kup tam porządną furę dla dzidzi,na jak długo jedziesz?
Idę jakąś kawkę sobie zapodac bo strasznie śpiąca jestem,masakraA dobrze spałam w nocy,nie wiem czemu mam taki piach w oczachCiśnienie nie teges czy jak? Hiszpania mi się śni po nocach to dobrze śpię
Ps.:Matt nie ma szóstego zęba;-)
lubiczanka
Fanka BB :)
Tichonek-spokojnie-wyjdzie i 6ty))A party?Nieee-jutro nieee,Dadzia miala dzis
Ewelcia-i do.a-striptizu nie było;-)
Kamcia-a ile Oli siedzi w pl szkole?
Barmanko-szczęśliwej podróży))
Anineczko-no kochana....Dadzia mi świeci jak gwiazdka na niebie...a jak jej Antek wkładał pierścionek na rękę...aż się rozmarzyłam;-)
Ewelcia-i do.a-striptizu nie było;-)
Kamcia-a ile Oli siedzi w pl szkole?
Barmanko-szczęśliwej podróży))
Anineczko-no kochana....Dadzia mi świeci jak gwiazdka na niebie...a jak jej Antek wkładał pierścionek na rękę...aż się rozmarzyłam;-)
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam wieczornie
Anineczko prawie się posikałam ze śmiechu agent mały
Aniu taki urok córeczek
Asienko dziękuję i przepraszam za Anię . Obstawiam, że naprawdę się nie wyspała. Odbyliśmy z nią poważną rozmowę, może w końcu zrozumie. Potem, jak ze mną godzinę była w szkole to super się bawiła, rysowała z dziećmi, nie bała się, dusza towarzystwa.
Jutro jedziemy na urodzinki Zuzi, mam nadzieję, że nie wywinie żadnej akcji
. Obiecała dać Zuzi prezent, zaśpiewać jej sto lat i chce jej pomóc w dmuchaniu świeczki. Nawet mi powymieniała jakie dzieci będą i co będzie przygotowane
Dobrej nocy
Anineczko prawie się posikałam ze śmiechu agent mały
Aniu taki urok córeczek
Asienko dziękuję i przepraszam za Anię . Obstawiam, że naprawdę się nie wyspała. Odbyliśmy z nią poważną rozmowę, może w końcu zrozumie. Potem, jak ze mną godzinę była w szkole to super się bawiła, rysowała z dziećmi, nie bała się, dusza towarzystwa.
Jutro jedziemy na urodzinki Zuzi, mam nadzieję, że nie wywinie żadnej akcji
Dobrej nocy
lubiczanka
Fanka BB :)
Miłego dnia drogie Panie)))))
Miłego dnia drogie Panie)))))
tobie również!! i wszystkiego najlepszego kochana:-)
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bry
Dobrej niedzieli wszystkim życzę
Lubiczanko kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń
Dobrej niedzieli wszystkim życzę
Lubiczanko kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się:-)
Lubiczanko...
Życzę Tobie,aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem
a serce przepełniała radość i oczywiście miłość.
Mam nadzieję,że nigdy nie zaznasz cierpienia,a troski będą tylko wspomnieniem.
I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń.
Lubiczanko...
Życzę Tobie,aby najpiękniejszy sen kierował Twoim życiem
a serce przepełniała radość i oczywiście miłość.
Mam nadzieję,że nigdy nie zaznasz cierpienia,a troski będą tylko wspomnieniem.
I oczywiście życzę Ci samych pogodnych poranków i spełnienia najskrytszych marzeń.
Szczęścia,by każdy dzień przynosił radość...
Radości,by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy...
Uśmiechu,by przeganiał zmartwienia
Beztroski,by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia,by realizować marzenia
Spełnienia marzeń,by odnaleźć szczęście...
To dla Ciebie:
A do dla nas po kawałeczku;-):Radości,by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy...
Uśmiechu,by przeganiał zmartwienia
Beztroski,by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia,by realizować marzenia
Spełnienia marzeń,by odnaleźć szczęście...
To dla Ciebie: