co do biletów to trzeba codziennie sprawdzać bo my np. na Majorkę polecieliśmy za 50 euro. drogo nie jest, ale trzeba obczajac promocje bo czasami coś jest tylko jeden dzień. no i ryanair jest tańszy od aerlingusa. jak komuś się marzy z przesiadką (mi z dzieckiem to na pewno nie) to za grosze można do Anglii i tam np. easyjet też ma tanie loty. tak też na wakacje już lataliśmy - ale kiedyś, jak dziecka nie było do Londynu zdrzyło nam się polecieć za centa!! bo akurat ryanair zrobił promocje, że nie było podatków, a tyle skasowali za bilet hehehe no chyba im się to nie opłacilo w ogóle, ale ważne, że my skorzystaliśmy
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Lubiczanko na stronie Ryanaira też są lotniska podzielone na kraje więc to nie problem,mnie bardziej chodzi o warunki klimatyczne bo też nie chcę leciec gdzieś gdzie w lecie jest ponad 35st CMatt będzie miał dopiero 14 miesięcy więc bałabym się o niego,że nie wytrzyma,o siebie zresztą teżDruga sprawa,czy np.w takiej Hiszpanii kupię jakieś słoiczki dla niego?Tzn.będzie już jadł pewnie "dorosłe" jedzenie ale nie zawsze może mu służyc to co my tam sobie zechcemy zjesc
Tichonek słoiczki kupisz na pewno. ale co do pogody to w Hiszpanii może być różnie. bo my np. kiedyś w październiku mieliśmy ponad 30 st, a w sierpniu było chłodniej tam. klimat się trochę zmienia
ostatnio na Majorce byliśmy we wrześniu i było ok 25 st i było idealnie. zwłaszcza, że ja z brzuchem byłam więc marzyłam, żeby nie było upałów. ja to bym teraz do Portugalii poleciała, ale najpierw jednak Teneryfa
ostatnio na Majorce byliśmy we wrześniu i było ok 25 st i było idealnie. zwłaszcza, że ja z brzuchem byłam więc marzyłam, żeby nie było upałów. ja to bym teraz do Portugalii poleciała, ale najpierw jednak Teneryfa
Ostatnia edycja:
lubiczanka
Fanka BB :)
Tichonek-w Hiszpanii dostaniesz-są markety,w których jest wsio(my przecież byliśmy z niespełna rocznym Danielkiem)...co do temp-fakt,Daniel ino w bodziakach brykał większość czasu,tetrą przed słonkiem zasłanialiśmy,ale nawet w Barcelonie było do wytrzymania))
Gosia-fakt...ja też już nie raz za grosze promocje widziałam))
No i J się zgodził,więc oficialnie się chwalę-lecimy w maju do Egiptu)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gosia-fakt...ja też już nie raz za grosze promocje widziałam))
No i J się zgodził,więc oficialnie się chwalę-lecimy w maju do Egiptu)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
No,Lubiczanko suuper!To będziesz wielbłądy ujeżdżac
Fakt,zapomniałam,ze Frog na wątku wakacyjnym pisała,że w Hiszpanii jest Dunnes
No to teraz ostra dieta i można leciec na wakacje
Fakt,zapomniałam,ze Frog na wątku wakacyjnym pisała,że w Hiszpanii jest Dunnes
No to teraz ostra dieta i można leciec na wakacje
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ale się wkurzyłam... napisałam takiego długiego posta .. przyszła Vi coś mi pokazać ,.. łokciem zablokowała mi komputer :/ coś wcisnęła..
zawołałam D a on wyłączył całkiem kompa i zniknęło wszystko :. a tak sie naprodukowałam..
więc tyle co pamiętam to :
Marta koniecznie namów siostrę na to śpiewanie bo ma bardzo ładny głos ... ładnie śpiewa i ma szansę że pójdzie dzięki temu do przodu l
nie musi wygfrac tam tego konkursu , ale jak już pokaże co potrafi to będzie miała więcej możliwości.. zapewne ją zżera stres i strach ze ją skrytykują.. ale nie powinna sie przejmować bo nie będzie co krytykować :-)
moja kolezanka, niefdyś przyjaciółka też tak zaczynała... i teraz spiewa w zespole takim co na weselach śpiewają... więc znam się trochę na głosie bo często jeździłam z nią na próby i wiem że siostra napewno się nadaje ...
lubiczanko super ze lecicie do Egiptu :-)
zawołałam D a on wyłączył całkiem kompa i zniknęło wszystko :. a tak sie naprodukowałam..
więc tyle co pamiętam to :
Marta koniecznie namów siostrę na to śpiewanie bo ma bardzo ładny głos ... ładnie śpiewa i ma szansę że pójdzie dzięki temu do przodu l
nie musi wygfrac tam tego konkursu , ale jak już pokaże co potrafi to będzie miała więcej możliwości.. zapewne ją zżera stres i strach ze ją skrytykują.. ale nie powinna sie przejmować bo nie będzie co krytykować :-)
moja kolezanka, niefdyś przyjaciółka też tak zaczynała... i teraz spiewa w zespole takim co na weselach śpiewają... więc znam się trochę na głosie bo często jeździłam z nią na próby i wiem że siostra napewno się nadaje ...
lubiczanko super ze lecicie do Egiptu :-)
lubiczanka
to sie teraz będę podniecać jak dziecko
Tichonek-a jak-wista garbuski))u mnie też dieta zalatuje-i to jaką ostrą!!!Te 20kg trzeba zrzucić jak nic
Vikamcia-o jak ja lubię wcisnąć magiczny klawisz,który mi posta kasuje
Tichonek-a jak-wista garbuski))u mnie też dieta zalatuje-i to jaką ostrą!!!Te 20kg trzeba zrzucić jak nic
Vikamcia-o jak ja lubię wcisnąć magiczny klawisz,który mi posta kasuje
kasiuleczka25
witam
Lubiczanko no zazdraszam tego Egiptu
Marcysiu ano Oliva oprzed swietami juz tak nie przezywala tego przedszkola,powiedzmy juz bylo w miare, no ale taka dluga przerwa popsula wszystko, rano jak wstaje juz nie mowi ze nie chce isc, ale dla niej moment wejscia do przedszkola jest straszny bo wie ze ja zaraz ja tam zostawie. no ale wychodzi z usmiechem na buzi i to mnie cieszy dzis nawet powiedziala ze jej sie podobalo w szkolce.
no i zapomnialam co to jeszcze chcialam pisac
spacer mnie dotlenil teraz kawe koncze i trzeba cos porobic.
Lubiczanko no zazdraszam tego Egiptu
Marcysiu ano Oliva oprzed swietami juz tak nie przezywala tego przedszkola,powiedzmy juz bylo w miare, no ale taka dluga przerwa popsula wszystko, rano jak wstaje juz nie mowi ze nie chce isc, ale dla niej moment wejscia do przedszkola jest straszny bo wie ze ja zaraz ja tam zostawie. no ale wychodzi z usmiechem na buzi i to mnie cieszy dzis nawet powiedziala ze jej sie podobalo w szkolce.
no i zapomnialam co to jeszcze chcialam pisac
spacer mnie dotlenil teraz kawe koncze i trzeba cos porobic.
reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
OOO jak wakacyjnie się zrobiło. Też byśmy z chęcią gdzies polecieli ale ja to lubie do Polski latać bo za rodzicami tęsknię, a i dziadkówie chcieliby wnuczkę zobaczyć.
Asienka_r dzięki za odwiedzinki i pogaduchy
Marcysia Zuzia przesypia spokojnie całe noce od kiedy 3 miesiące skończyła, jedynie jak zęby ją męczą to trochę przez sen pojęczy.
Asienka_r dzięki za odwiedzinki i pogaduchy
Marcysia Zuzia przesypia spokojnie całe noce od kiedy 3 miesiące skończyła, jedynie jak zęby ją męczą to trochę przez sen pojęczy.