reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko normalnie Ci zazdroszcze tego Egiptu...
Tichonku a Tobie Hiszpani...jakos pod koniec wrzesnia znalazlam tanio w Hiszpani hotel i przelot,probowalam m namoiwc zebysmy polecieli w ramach prezentu na 30 urodziny i sie nie zgodzil:-:)baffled:..jego Hiszpania nie interesuje...:angry::no: ale wtedy za wszystko wychodzilo jakos 500e...i dooopa!!!
No nic tkwimy dalej w Ie:rofl2:

jakas dzis zaganiana jestem....poczytac was chcialam,ale ciagle cos...

reklama
Witam
lubiczanko super ze lecicie
my planujemy do pl lecieć ale te bilety masakra i jeszcze Tichonek straszy takim bagażem drogim
madbebe pytałas o zumbe
jesli lubisz aerobik połączony z tańcem to warto
zawsze to jakiś ruch i wyjście z domu
ja akurat zumby nie lubię bo jest dla mnie za szybka i nie czuje się dobrze w tańcu ale jeśli ktoś lubi tańczyć to polecam
duzo tez zależy od prowadzącej ;-)

Ostatnia edycja:
siemanko

miłego dnia laseczki :-)

widzę że linie na R szaleją z cenami bagaży ..jak to dobrze że ja nie lecę do Pl aż do zjazdu..hihi i wracamy razem z przewoźnikiem ..na pewno coś zaoszczędzimy bo to on będzie kupował bilety na prom dla nas i psa..plus koszty przeprowadzki :sorry2:

ale ok..lecę robić herbatkę

Witam
Vikamcia-głowa do góry-coś takiego może popsuć humor?;-)
Didi-tzn co?latem zjazd???
Ewelcia-oporowy Twó M:baffled:ja mojemu jak wyjadę z propozycją to tak przedstawiam,reklamuję i zachęcam,że zawsze jest na tak;)))o zlot czerwcowy nawet nie pytałam,tylko pokazałam gdzie jedziemy:tak::-D
No nic-Mikunia nie da mamie popisać:/miłego dnia Wam!

Witam

Się widzę wakacji Wam zachciało,no i dobrze :tak:
Ja też nie cierpię do Pl latac,no ale w kwietniu to nieuniknione.:sorry2:
I jak sobie pomyślę w jakich warunkach przyjdzie nam spac,to mnie trafia,ale czego się nie robi dla teściów.
Apropo teściów.9 stycznia ich sąsiad piętro wyżej prawdopodobnie zasnął z petem na wersalce i stworzył pożar...dobrze,że teściowa po 3 w nocy wstawała do pracy i poczuła dym i zadzwoniła na straż,niestety sąsiada nie udało się uratowac :-(,ale mieszkania ocalały :sorry2:

Margaritta ja tam nie wiem czy ty się martwisz tym ingliszem Nicoli.Przecież po to do niej in inglisz gadosz,by umiała,no nie? A że j.polskiego się przy tobie nauczy to pewne jak nie wiem co...bo nie powiem "pewne jak w banku" bo teraz te banki takie niepewne :-D

Madbebe kochana a jak się te czopki tutaj zwą?
Wczoraj musiałam kawałeczek jednego zużyć bo się młody zakorkował i tak just in case mi powiedz :sorry2:

Wczoraj się ważyłam z młodym na wadze domowej i według moich obliczeń waży już 4,200 :shocked2:
Czy to możliwe,że przez 2tygodnie i 3 dni przybrał aż kilogram??
Nooo wygląda na utytego, trzecia broda mu się już zrobiła,brzuszek rozlewa na boki i pupka już taka duża :-D

Ja tam na moje 3 porody w Irl.nie mogę złego słowa powiedziec,ale nie mam porównania do PL. :-p

Matt siedzi w domu bo od wczoraj gorączkuje i głowa go boli.Nie mam pojęcia o co loto z tym,no ale młody ma od wczoraj też małą awersję do tej placówki,a na siłę go nie wyślę.Mam nadzieję,że nie rozwinie się to u niego bo w sobotę imprezka.

Lubiczanko czy Dadzia miała jakiś pierścionek?Bo coś takiego znalazłam.A Dawidek chyba jakiś notatnik zostawił :sorry2:

lecę dopic kawkę.

hej
A orientujecie sie ile bagażu mozna zabrać w airlingusie i jakie ceny?
wiem ze w wizzair 32 kg ale tez nie wiem jaka cena
Ryanair przegial, 50e to przeciez wiecej niz bilet, ciekawe czy w maju po 30 czy 50

Anineczko zdrowka dla Matta
Lubiczanko moj M tez da sie do wszystkiego przekonać ;-) zreszta on mowi ze zrobi wszystko abym byla zadowolona
ewelcia wystarczy odpowiednio dlugo wiercic dziurę w brzuchu i sie zgodzi :-D

reklama
Monidan-i takie nastawienie nam się podoba,prawda?;))))niestety co do bagazu-nie pomogę,odkąd mamy całą obstawę to podręczne nam wystarczyły...ale teraz muszę się zorientować,bo wygodniej 2duże niz 6podręcznych tachać:/
Anineczko-Ogólnie Dadzia pełno ma błyskotek,ale czy owego dnia miała-bladego pojęcia nie mam...a notatnik???Wiem,że Dawid robił notatki co mają zobaczyć po drodze(sklep,coś z jedzeniem itp),ale myślałam,że to na kartce było:confused:Nooo-rośnie Ci dziecię-jeszcze kilka takich tygodni a mi córę prześcignie;))))Ciesz się,że ładnie przybiera:sorry2:

Do góry