reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gosia B. systematycznośc i konsekwencja w bywaniu na forum i się wdrożysz:tak:Ja jak tu dołączyłam nie znałam nikogo (poza Margarittą) a teraz to już człowiek bez BB i ciekawostek co u dziewczyn życ nie może:-D
Lubiczanko jak J?Żeby tylko na Was nie przeszło bo jeszcze z Dadzi impry nici będą:szok:

reklama
no ja to nie znam nikogo i do tego mieszkam na tym zadupiu hehe

ale ja się źle czuje. gardło boli, katar zaczyna męczyć, a jutro z młodym cały dzień sama - obym go tylko nie zaraziła.

marta i jak - namówiłaś siostrę? :-D

dziewczyny mam prośbe,jest casting do bitwy na głosy obok naszego miasteczka,moja siostra sie boi iśc,pomózcie wybrac nam 1 zagraniczną piosenke i 1 polską która wyszła jej najlepiej:tak:asting za 4 dni więc prosze poradzcie dzisiaj Kanał użytkownika AAcovers - YouTube
aacovers tam jest dużo jej piosenek,to ta w ciemnych włosach

sorki że dopiero teraz ale nie czytałam wcześniej forum...
po pierwsze zazdroszczę siostrze głosu :-)
a po 2 jak dla mnie to :
Lady Antabellum- "Need you now"- aacovers - YouTube
i chyba to http://www.youtube.com/watch?v=SdMVrZsRzHg

a przy tej piosence bardzo ładnie słychać barwę jej głosu więc też może być :-)
Kult "Jeśli zechcesz odejść" AAcovers - YouTube

zgadzam się też z Ewelcią że ta piosenka jest superzaśpiewnana Jessie J - Price Tag • aacovers • iSing.pl ... :-)

albo ta jest świetna
Ewa Farna - Bez łez • aacovers • iSing.pl
nie umiem wybracpo jednej piosence :-pi jeszcze fajna jest kochaj mnie mimo wsyztsko :-) ale to dlatego że ją uwielbiam :-p

Ostatnia edycja:
gosia niestety nie dam rady chyba jej przekonac:no:

wyslalam wasze posty dla siostry ale cos zero odzewu:no:mysle ze nic z tego nie bedzie:sorry:boi sie:-(

vikaamcia caly twoj post jej wyslalam:-)
dopiero kolezanka z pracy wyszla,a ona jak przyjdzie to wychodzi jak ja zasypiam:sorry2:

właśnie sobie przeczytalam kilka pierwszych stron tutaj :-D tak jakoś mnie naszło. widzę, że nieźle zachwalałyście poród tutaj. a ja się tych rzeźników boję :-D olali totalnie moje problemy zdrowotne, które jak to lekarz w Pl stwierdził, mają bardzo duży wpływ na rozwój dziecka. irysy mówili, że jest ok. no i polecialam rodzić do Polski i baaaaaardzo sobie chwalę. sala jednosobowa na full wypasie, poród rodzinny, znieczulenie - za darmo! i mialam tam swojego gina, do którego mam pelne zaufanie. po porodzie polożne pomagaly we wszystkim. nie wiem czy coś się w Pl pod tym względem zmieniło czy ja po prostu wybrałam sobie taki fajny szpital.

ech sorrki za mój wywód nie na temat ale czasami "gadam" tak sobie co mi ślina na język przyniesie :-D

witam
Didi-jak oko cieszy,że wracasz"do formy forumowej":)))))
Gosia-każdy zaczynał jako"wyobcowany"-dasz radę,tylko się nie zniechęcaj:tak:co do porodu-ja złego słowa nie powiem-trzeba tylko przywyknąć do"ichniego"trybu:blink:ja sobie chwalę na 100%:-)zwłaszcza gaz;-):rofl2:
Marta-niech siostra nie pozwoli aby talent się zmarnował...nawet jeśli nie zrobi wielkiej kariery to niech potraktuje te przesłuchania jako test swych umiejętności:tak:
Marcysiu-no właśnie mój Danielek i jego pampy...jak dziś nastawienie??
Tichonek-Ty farciaro!!!!
Tichonek,Ewelcia-z J już ciut lepiej-przestał hafcić;)ja czuję "ruchy"w żołądku,ale nic się nie dzieje:happy:no i miętka na porządku dziennym:)))
Dziś na nogach od 4.30...zapomniałam zasłony zasłonić i brzask ją powołał do życia...Młody też się wgramolił do nas,więc zgarnęłam Młodą żeby Panowie sobie pospali jeszcze:)))
Miłego dnia Wam Kobitki:)

Witam się:-)
Jakoś tak szybko się z rana obrobiłam,że mam czas jeszcze tu przed szkołą wskoczyc:-)
Lubiczanko czy możesz mi podac linki do stron,z których wczasy szukałaś?Podawałaś kiedyś,ale nie chce mi się szukac:zawstydzona/y:
Lecę bo Matt woła:blink:

reklama
Tichonek-generalnie ja szukam(jeśli stąd)najpierw tani lot w miejsce gdzie chcę lecieć,a potem hotel na www.booking.com
np właśnie znalazłam wczasy w Hiszpanii i za hotel i przelot dla mojej 6ki zapłacilibyśmy(na 7noclegów)800e:)))))

Ostatnia edycja:
Do góry