reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko tak stąd:tak:Ja to w ogóle nie wiem jak się zabrac do tego:zawstydzona/y:Tzn.też tak myślałam,żeby najpierw loty oblukac,ale problem,że ja nie wiem dokąd:-DGdzie taniej,gdzie drożej,jakie linie lotnicze prócz sławnego Ryanaira tam latają a w ogóle to z geografii jestem noga:zawstydzona/y:
Jedynie co to wiem kiedy P ma urlop i niestety jest to w pełni sezonu:wściekła/y:
A do tego wiecie,co Ryanair oszalał,za bagaż 15kg. trza zapłacic 30E ale już w sezonie letnim 50E:szok:Skur****ny,no!!!:wściekła/y:

reklama
Tichonek-zależy na jak długo chcecie lecieć,ale jak my byliśmy półtoraroku temu to podręczny każdemu wystarczył-zwłaszcza jeśli lecisz w tzw ciepłe kraje-szorty chłopakom,kiecka zwiewna Tobie i tak jest oki:))))ale z tym bagażem to faktycznie pojechali:(((

Witam się
Zuzia dzisiaj wstała trochę wcześniej znaczy się o 7, ale wypiła mleczko, pokreciła się z 40 minut po łózku i zasnęłyśmy jeszcze i pospałyśmy do 8:40. Dobrze, bo mnie głowa cosik boli.
Od kiedy przeszłyśmy na mleczko 1+ to potrafi nawet pospać od 20 do 8.

Lubiczanka to fajna cena
Tichonek taakie buty z tymi bagażami :szok:
MartaF szkoda, ze siostra nie chce isc

witam
lubiczanko-4.30??lo matko przeciez to srodek nocy :szok: ja jak musze wstac o 8 to jest meczarnia:crazy: Dziekuje, ze pytasz no dzis juz lepiej,chyba przez te swieta sie tak rozleniwilam,czlowiek spal sobie dlugo i mu sie juz potem nic nie chcialo. Dobrze, ze szkola sie zaczela to sie troche rozruszam z rana, zeby jeszcze pogoda sie poprawila to zaczne na nowo chodzic,zeby sie dotlenic i bede zyc :laugh2::laugh2:.
Tichonku-a gdzie sie wybieracie na wczasy??:rolleyes2:

mnie troche te ceny biletow przerazaja, chce leciec z dziecmi do pl na cale wakacje i juz bilety kosztuja 700e za mnie i za dzieci:angry::angry::angry:a gdzie jeszcze zeby jakas kase wziasc do pl koszmar:szok:
AsienkoM-a jak mala spi Ci w nocy?? budzi sie?
Ile ja bym dala, zeby chlopcy przestali do nas przylazic,jak nie jeden to drugi albo obydwaj naraz,wtedy to ja emigruje do nich. Nieraz jak ich odprowadze z powrotem nie mija pol godz a ci juz u nas:baffled:i tak pare razy w ciagu nocy. Juz nie wiem co mam robic. Ale o dziwo jak spia z ktoryms z nas to przesypiaja cala noc. Nie wiem o co kaman,moze jeszcze potrzebuja takiego kontaktu,moze czuja sie bezpieczniej:confused: A jak Wasze pociechy??
ok wyzalilam sie :zawstydzona/y: lece bo maruda wola, ze sie nudzi, do pozniej;-)

Tichonek-ja już mam wczasy upatrzone(te wymarzone)-muszę J(tak żeby nie było,że się z jego zdaniem nie liczę)"poinformować i bukuję:)))))
Marcysiu-ja,że się tak wyrażę"przywykłam"...nie to żebym sobie chętnie dłużej nie pospała,ale jak J ma nie spać to już wolę się sama poświęcić:)ot-matka Polka;)))a daj sobie kilka dni-rozruszasz się:)))

Marcysiu na jakieś ciepłe kraje nam się marzą,ale tak się tylko rozglądam bo jak mówię P ma wolne w najdroższym wakacyjnym okresie więc wszystko to tanio nie wygląda:baffled:
No i jeśli się zdecydujemy na wczasy ze zlotu niestety będziemy musieli zrezygnowac:-(
Lubiczanko pochwal się gdzie lecita:-pI kiedy?

Tichonek-póki nie zabukuję nie powiem:rofl2::-pale podpowiedzieć mogę,że czaiłam się tam w zeszłym roku:tak:...z tym,że my z pl polecimy przy okazji pobytu w pl-starszaki z nami,maluchy u dziadków:)))

witam porannie hehe moje dziecko znowu pospało i dopiero co wstaliśmy :-D
my właśnie też rozważamy co ze zlotem. tzn. wlecimy na pewno, ale kwestia noclegu być może odpada. dzisiaj dogadam to z małżem. chodzi tylko o kase bo budujemy chate, mamy w Pl dwa wesela (jedno w czerwcu i bilety to koszmarna cena!), chcemy lecieć jakoś we wrześniu lub październiku na Teneryfe... no i wszystkiego niestety mieć nie można

reklama
Tichonek-kierunki-już doradzam...jeśli nie wiesz gdzie jakie lotnisko to wejdź na strone aerlingusa...tam wybierasz miasto wylotu i gdzie(krajami)i zaznaczasz np Hiszpanię i tam Ci lotniska wyskakują...co do linii lotniczych-niestety w tamte kierunki najlepszy(tzn najtańszy)niestety ryanair jest:/ale w Aerlingusie czasem tez można napotkać promocje:)Niestety co do terminu to fakt-środek sezonu średnio cenowo-żeby nie powiedziec koszmar...ale my przecież w lipcu byliśmy-trzeba polować na bilety(niestety najczęściej to lot wychodzi najdrożej)...trzymam kciuki:)))
Gosia-nic mi nie mów...my w maju do pl na komunię w międzyczasie nasz urlop-tydzień:)))) a po powrocie zlot...

Do góry