reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Zuzia zjadła zupkę i poszła na drzemkę.

Boziu jak mi sie nic nie chce, wogóle nie moge się ogarnąć i zorganizować ale trzeba bo w niedziele impreza.

Asienka_r dzięki za pomoc przy załatwieniu torta.
Margaritta nie martw się, jak córa rozumie po polsku to ok a jak zechce to i będzie po polsku mówić.
Anineczka fajnie, że sobie rade dajesz ze swoimi chłopakami.

reklama
Margaritta-jeden z tych dwóch(trzy ostatnie w prawej rąsi)...a no zagaduj,zagaduj(choć tutaj:sorry2:)
Marcysiu-no taaaa-już widzę jak moje 5cio letnie dziecko w pieluszce pomyka-bo jeszcze"nie nadszedł czas";)))))))))))i myślę,że żadnego kopniaka nie potrzebujesz...zresztą jak raz na jakiś czas nic się nie chce zrobić to chyba nie grzech:)
Mnie szlaksisko jakies trafi:/Przed Świetami wysłałam dokumenty na paszport dla Mikuchy-a dziś tel do J,że zgubili papiery:wściekła/y:...z innej beczki-mojego J jakis wirus złapał i leci mu z góry i z dołu...a wolnego dnia nie chce wziąć:wściekła/y:lepiej umierać w pracy:(((

Witam :-)
Anineczko- moze nasze spotknie w koncu dojdzie do skutku.. :zawstydzona/y:
A wiesz ze i tu sa czopki glicerynowe?Tak mi sie przypomnialo,bo lekarz mi polecil przy ostatniej wizycie z Wika. Jakos 2.50 placilam chyba.
Lubiczanko-buziak tliksikowi i zdrowka dla J. Nie martw sie,mojej Wikcie tez sie do odpieluchowania nie spieszy w ogóle.
Margaret-oczywiscie jak ja mam sie zamiar w koncu zjawic na zlocie to Ty nie! :wściekła/y: nie no wierze ze masz powazne powody ku temu,tzn.lepiej dla Ciebie cobys miala.. :p
Asienko-po powrocie z PL zawsze trzeba chwili zeby sie przestawic ponownie. Niedlugo wpadniesz w rytm,obaczysz. Udanej imprezki.

Dziewczyny,moze ktoras potrafi mi cos powiedziec na temat Zumby? Warto na to pojsc? Planuje,ale sie zastanawiam ciagle..

Jakos mnie podbrzusze pobolewa. Znowuż mysle czy nie zaczac tabsow brac znowu,ale teraz wez traf na dobre.. Przed ciaza bralam trojfazowe i tez nie wiem-brac takie znowu,czy moze jednofazowe jakies.. Hmmm,pewnie nie przekonam sie dopoki nie wybrobuje ;-) Mecza mnie juz troche te bolesne owulacje,ze o samym @ nie wspomne..

AsienkoM nie ma sprawy:), niedługo idziemy go zamówić, tak na 11 może być??. Kurcze, a ja jeszcze młodą Ci podrzucę w sobotę:zawstydzona/y:

może byc na 11, P mówi, że mu wszystko jedno.
Nie przejmuj sie, że młoda mi podrzucasz, P ma teraz zastój w pracy bo martwy sezon więc jest wcześniej w domu.

Może zaraz pojedziemy na małe zakupki bo musimy małej kupić rozpórkę na futrynę, żeby huśtawkę zawiesić bo dostała od chrzesnej na urodzinki.
Juz widzę jej radochę:-):-)

moja Dadziunia robi sobie w sobotę takie party,że Mamusia z butów wyskoczy;)tzn, robimy ichnie party w takim pseudo figloraju,tam jedzonko dają dzieciom i zabawa dla nich...ale z dnia na dzień gości przybywa
Marta-Damian ma zapr w plecaku,bo Dadzia mu przed szkołą dała:)
Madbebe-ufff-jak dobrze wiedzieć,że nie tylko mój dzieć taki antynocnikowy;)

Witam się:-)
Ja dziś znów wzbogaciłam Matta kolekcje zabawek Vtecha prosto z Vincenta o: Vtech Animal Fun Phone – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores za 0,50E:-p i : Vtech Sing and Discover Piano – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores za całe 1E:-D
Wymieniłam baterię i wszystko gra,świeci,śpiewa:-)
Margaritta to ze mną se Nikolka nie pogada:zawstydzona/y::-D...Ja też się zastanawiam jak to będzie z Mattem i jego nauką jezyka bo Radek też coraz częściej,że tak powiem bawi się po angielsku:sorry2:
Kurczę tyle co siadłam i się ziemniaki ugotowały,muszę obiad Radkowi zapodac a Matt już się do spania szykuje:sorry:...Jeszcze wrócę:-p:-D

lubiczanko-hehe juz to widze jak pozwalasz malemu do 5 lat w pampku pomykac:-D:-D zdrowka dla J, a co do paszportu to jak moga im papiery zaginac:confused::wściekła/y::wściekła/y:a wogole sprawdzalas status po wyslaniu dokumentow?? tak pozatym to kop mi sie nalezy bo tak sie zasiedzialam w domu, ze nawet mi sie nie chce do nikogo na kawke jechac,a to juz nie jest zdrowe:dry::shocked2:

marta-nadmiar energii??:-D
Tichonku-u mnie Norbert tez jak sie bawi to mowi sobie po angielsku, a ze sie bawi z mlodszym to Nati podlapuje angielskie slowka i wtraca je w zdanie polskie ale niestety to jest nieuniknione. Ja sie ciesze,ze tak szybko lapie,bo latwiej mu bedzie w przyszlym roku w przedszkolu.:tak:

margaritta-no niezle masz z Nikolka, a moze sprobuj nie odpowiadac jej jak spyta Cie po angielsku i wytlumacz,ze musi powiedziec po polsku to wtedy jej odpowiesz. :blink:
Lece,bo mlodzi marudza, jeszcze 1,5 godz i bedzie cisza:-)

reklama
Do góry