reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dziewczyny mam prośbe,jest casting do bitwy na głosy obok naszego miasteczka,moja siostra sie boi iśc,pomózcie wybrac nam 1 zagraniczną piosenke i 1 polską która wyszła jej najlepiej:tak:asting za 4 dni więc prosze poradzcie dzisiaj Kanał użytkownika AAcovers - YouTubeaacovers tam jest dużo jej piosenek,to ta w ciemnych włosach

Z racji tego ze uwielbiam muzyke,musialam to przesluchac,dziewczyny maja ogromny talent,twoja siostra swietny,mocny glos,piosenki wszystkie mi sie podobaja,ale wybralam dwie:
LADY ANTABELLUM-NEED YOU NOW
VARIUS MANX-ZANIM ZROZUMIESZ

powodzenia dla dziewczyn:tak:
aacovers tam jest dużo jej piosenek,to ta w ciemnych włosach[/QUOTE]

reklama
Z racji tego ze uwielbiam muzyke,musialam to przesluchac,dziewczyny maja ogromny talent,twoja siostra swietny,mocny glos,piosenki wszystkie mi sie podobaja,ale wybralam dwie:
VARIUS MANX-ZANIM ZROZUMIESZ

powodzenia dla dziewczyn:tak:
aacovers tam jest dużo jej piosenek,to ta w ciemnych włosach
[/QUOTE]

dieki ci wielkie:tak:dla mnie tez te są najlepsze:-)dzięki wielki ze chociaż ty sie zainteresowałas:-)

no problemo:-) napewno bede czesto zagladac do twojej siostry:-D no i daj znac jak pojda eliminacje,co bym programu w tv nie przegapila bo nie przezyje:eek:

własnie slucham... dziewczyna ma fajny głos. nie jestem w stanie wszystkich piosenek teraz przesłuchać. blondyna przy niej ginie. powinna zaśpiewać coś gdzie będzie mogła ujawnić wszystkie swoje górki i pagórki :-D niech leci na ten casting i próbuje - raz się żyje!

Marta ja dopiero teraz...
no wiec..pierwsza propozycja to to samo co niunia21
a co do Pl to wlasnie slucham...zaraz dam znac;-)

EDIT:
Marta mnie sie podoba Testosteron Kaji:)
poczatek jest zaje...

niejako ze lubie "Dzem" to jeszcze podoba mi sie "czerwony jak cegla"..ale chyba bardziej testosteron

Ostatnia edycja:
MartaF namawiaj siorke namawiaj:tak:
AsienkoM brawa dla Zuzi, jeszcze troszke to Ci pannica sama biegac bedzie, skoro piszesz ze juz wzdluz lawy przeszla ha ha wtedy to dopiero sie zacznie:-D;-).Fajno ze komplecik sie podobal, ciesze sie bardzo.
Wiesienko gratki dla Asi , hi hi teraz to dopiero sie zacznie bieganie po markecie w poszukiwaniu kibelka. ha ha jak dziecko jest w pieluchach to narzekamy ze przewijac trzeba, a jak jest odpieluchowane to ja mowilam boze jak fajnie bylo jak dziecko pieluche mialo:-D

reklama
Witam
Marta-popieram angielską piosenkę...a polska"List do M"...może też dlatego,że tę piosenke lubię:sorry2:Generalnie niech siostra wybierze piosenkę,w której się dobrze czuje(że się tak wyrażę)...da radę-kto nie próbuje ten świata nie zdobedzie:)
Wiesieńko-gratki dla Zuzi,ale Ci dobrze...
Gosia-nic mi nie mów mój już przeszło dwa lata ma a nocnik to jego"wróg publiczny nr 1"-no sposobu na niego nie mam:(
Asieńko-my w tę sobotę też Dadzi party robimy-dla koleżanek...i kolegów...i chłopaka;)))))
Idę...normalnie się nie mogę przyzwyczaić do jakże wyczekiwanego przeze mnie rytmu dnia poświątecznego:/
Miłego dnia Wam

Do góry