reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiuleczko zdrówka dla Oliwki
Tichonku będziesz zębową wróżką:)
Ewelcia no w dzień u nas ok, ale nocki to masakra, co prawda jeść nie chce, ale mlekiem nadrabia. Dzisiaj obiad zjadła cały i kazała sobie brawo bić:) a do sikania nie idzie jej nawet brawami przekonać:confused2::-p, ale nic, niedługo zrobi się cieplej i wtedy po raz kolejny bierzemy się za odpieluchowanie

reklama
Ewelcia,ja sumie też myślę,żeby do Trzech Króli jeszcze zostawic ozdoby:tak:
A zauważyłam,że chyba pomyliłaś osoby bo sama w pierwszym momencie myślałam,że to Marta napisała:-D:-D
Asieńko_r ano będę wróżką,choc mój P czasem mnie wiedźmą a nie wróżką nazywa;-):-D:-D

mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaicie do nowego avatarka:-):-D

pozdrowienia z Athlone:-)jestesmy w drodze do Sligo:sorry:

kasiuleczka zdrówka dla córci:tak:

Aniaa co z GLIWY Igorkiem?Wyszli już ze szpitala?...A Ty chyba bez humoru,co?:sorry:

Dzis wyszli ze szpitala jutro jada do chirurga bo Igorek ma przepuchline
Ja bez humoru nie czemu? humor mam poki co narazie jest zaraz znajomi maja przyjsc
I co wybralas spacerowke?ja Ci powiem ze my mamy coneco z Polski i jak dla mnie jest ok
A Ty masz ode mnie wpierdziel wiesz za co to ja Ci powiem jak sie spotkamy bo pewnie nie wiesz.....P jak po ogien wpadl i wypadl ale Lenke zdarzyl wziasc na rece i stwierdzil ze chyba ciezsza jest od Waszego synka

Zdrowka chorujacym zycze

witajcie

Ewelcia - chyba przez mojego zmienionego avatara.... ja wiedziałam, że Ci znajomi przyjadą, co prawda chcieli wracać już 1 stycznia do siebie, ale ostatecznie dali sie przekonać, że na prawdę nie muszą się spieszyć i zostali do wczoraj.

reklama
Ja,wpierdziel?:szok:Nie wiem za co:zawstydzona/y: Tak,Matta zaczyna wyciągac:tak:Jest duży,ciężki,ale już nie taki grubasek jak był parę tygodni temu:-pWałki na nogach i brzuchu się wygładzają i chłopaczek szczupleje:laugh2:Tzn.nie traci na wadze ale chyba mu we wzrost idzie:tak:
Co mi po wózkach z Polski jak się nie wybieram:no::confused2:Ciężko coś kupic bo np.ten Cosatto Diablo bez ochraniacza na nóżki a chciałabym z nim a w sklepach znaleźc nie mogę:sorry: Że też tu nie ma takich z prawdziwego zdarzenia sklepów z wózkami:confused2: Ja dla Radka miałam też z Polski Baby Designe,ale nie parasolkę:tak:Tu jakiś mały wybór:confused2:
Lubiczanko
zapomniałam,pytałaś o aquapark w okolicach Dublina: http://www.nationalaquaticcentre.ie/
http://www.nationalaquaticcentre.ie/

Ostatnia edycja:
Do góry