reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko wszystkiego najlepszego dla Dadzi:tak:J mnie zmylil i nie spojrzalam:sorry::sorry:

tichonek ja tez mam zwykly z argosa ale jest leciutki,wytrzymaly,tani i co najwazniejsze ma łączoną rączke i sie wygodniej prowadzi:tak:

reklama
helloł

lubiczanko dla córci Twej Dadziuni szczęśliwosci samych ;-). No ,ale ja nie rabotam to i widze dzieci swe dość :zawstydzona/y::-D
Nie pstrykałam fotek moim śswiecidełkom- dodam, ze nie o zewnatrz domku chodzi a i wiesienka gruuubo przesładza;-)

Jak mi się ciężko wstawało :confused2:

udanego dnia laleczki

Bry
Anineczko zdrówka dla Matta i oby Jeremiego ominęło
Gastone jak Max?? Zdróka dla niego
Lubiczanko dla Dadzi samych najpiękniejszych dni

U nas dzisiaj wiało w nocy że masakra jakaś. Ani wychodzi ostatnia piątka i od dwóch nocy źle śpi a ja z nią:no:. Dobrze, że M był wczoraj w domu, bo położyłam się na godzinkę i od razu mi lepiej się zrobiło. A dzisiaj to nie wiem, ja będzie. Na razie kawkę spijam i może chociaż na troszkę postawi mnie na nogi. Jeszcze konspekty muszę porobić, bo w sobotę już do pracy

witam
Lubiczanko sto lat dla Dadzi
Anineczko zdrowka dla Mata
Gastone dla Maxa rowniez
no i moja Oliva do grona chorujacych weszla,wieczorem dostala garaczki 39,2 i w nocy 4 razy haftowala:eek: . 3 godziny w nocy nie spalam bo nasluchiwalam czy mam z nia leciec do kibelka .

OOOO no i piszac posta nie zdazylam z miská:wściekła/y:wlasnie haft poszedl na kanape materiolowá ehhhh ciezki dzien sie zapowiada.

Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!

Nasi Sylwestrowi goście dzisiaj nas opuścili. Teraz tak cicho, smutno....
I niestety znów o starsi.
to w koncu mialas gosci...a tak sie balas ze bedziesz sama;-)
:-)

Lubiczanko najlepszego dla Dadzi:)
Kasiuleczko zdrowka dla corci:)
Asienko mojemu Szymkoiw chyba tez wychodzi ostatnia piatka,w nocy ostatnio spi dobrze,ale w dzien wklada raczki do budzi i placze lub jeczy:-(,ale zajrzec sobie nie da

ja dzis grochowke na obiad gotuje:rofl2:wiecie ze pierwszy raz:eek:

Witam się:-) P w pracy,czas wrócic do szarej rzeczywistości:sorry: Nadrabiam M-ki,neta,pranie,sprzątanie,ale nijak nie mogę zacząc chowac ozdób świątecznych:no:Tak mi szkoda:sorry:
Lubiczanko najlepszego dla Dadzi:tak:

493338pw37m860mi.gif

Kasiuleczka biedna Olivka:sorry:Zdrówka dla niej i cierpliwości,siły dla Ciebie:tak:
Ewelcia
a nie pomylił Ci się post Katriny z MartąF?:-D
Lubiczanko
nadal poszukuję,zastanawiam się,szukam:sorry: ...Radkowy ząb nadal w szczęce,czekamy:tak:

Aniaa co z GLIWY Igorkiem?Wyszli już ze szpitala?...A Ty chyba bez humoru,co?:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry