reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku, ja dla Marcela mam Mclarena, ale nie widzę ich na linkach w Mothercare (a tam go kupowałam, w Jervisie dokładnie). Z doświadczenia wiem że nie wszystko dają na neta (np na stronie Smyth też nie ma wszystkiego). A nasz wózek to Quest Maclaren Quest Sport - Maclaren Quest Sport Charcoal/ Bittersweet /2011 Maclaren.pl . Jak Marcel byl młodszy mieliśmy wózek Silver Cross, i byłam z niego mega zadowolona, ale spacerówki nie miałam tej firmy.
Za tego Questa w zeszłym roku daliśmy coś około 160e.

A ja właśnie z Pl planuje przywieźć jakiś wózeczek dla dziecka...ale jaki to nie mam pojęcia...ciężko wybrać przez neta gdy się nie pomacało, pojeździło po sklepie. Skłaniam się ku Xlanderowi xq. Ale co z tego wyjdzie to najstarsi górale nie wiedzą :eek:

reklama
Tichonkowa mnie sie ten diablo bardzo podoba.Widzalam go na zywo:-)
Cudny, chromowany taki i solidny.Ja maclarenow nie lubie, choc wiem ze sa niezniszczalne.
Aaa a jak chcesz cos malego to ten petit zia jest super.On jest troszke podrobka quinny zapp.
Malutki po zlozeniu i calkiem wygodny :-)Zaraz poszperam to moze ci znajde jakies sklepy internetowe.

Tu masz cossatto diablo popielaty ale za 169 euro.
Jest tez wersja limitowana ( czern z pomaranczami) ale juz drozsza.
http://www.babydepot.ie/products/Cosatto-Diablo-Stroller-Buggy-Banzai.html
http://www.babydepot.ie/products/Cosatto-Diablo-Limited-Edition-Stroller-Buggy.html

Ostatnia edycja:
helloł nareszcie jutro juz 3-ci - chociaż jedna moja latorośl pójdzie se :cool2:
wisienko
przybij - i ja dziś pochowałam ten "domek Mikołaja" :-p i posprzatalam wsio. nie wiem czy więcej roboty przy wyciąganiu i wieszaniu tego jest czy przy zdejmowaniu:confused2: urobionam po uszy - tylko nie mów, ze za dużo mam:confused2::-D

Tichonkowa ehh nic nie wiem na temat wózków- przytachtałam z PL Coneco i go wwielbiam do dziś:-D powodzenia kochana.I szykuj jakiś drobiazg bo wrózka zębuszka musi być;-) utulaj Radzia od mła mooocno.

anineczko
o masz:confused2: ano zycie.. oby nie chwyciło najmłodszego muszkietera :*

ide legnąć na kanape- nie wiem jak i ja jutro się zwlokę z łóżka przed 8 :eek:

a tak w ogole to chciałam sie załapac na 5000 stronę :cool2::-D

Wisienko wiem gdzie Starachowice:-D:-D;-):-D...eee ja nie scyzoryk:-pale Frog tak:-p;-):-D...
Ja prawie z Szydlowca;-) mam do Skarzyska jakies 11km:)
ja sie zalapalam na mazowieckie:)byle Radomskie:)

Ewelcia 86-a to widzisz nie wiedzialam, ale jednak jaki swiat maly, ja juz nie mieszkam w Strachowicach jakies 14lat:szok:. Wyfrunelam dosyc szybko:tak:
Margaritta- Ty to mialas domek jak Pani Mikolajowa:tak:taki wystroj ze pozazdroscic;-)oiecuje ze nastepnym razem wpadne na kawke, zapraszam tez do nas:-)

Zdążę na 5000 stronę? Jeeest,zmieściłam się:-D Dzięki za podpowiedzi,cały czas szukam:tak: Barmanko widziałam na plotkach wózkowych,że masz ten wózio:tak: Gastone świetny ten Cosatto:tak:Ćwieka mi teraz zabiłaś:-D Moniadan ano jeszcze nie:zawstydzona/y:Jakoś mój P ciągle powtarza musisz zacząc jeździc,musisz zacząc jeździc i ....za kierownicę mnie nie puszcza:confused2:A tak to i on miałby dobrze i ja bo on nie znosi na zakupy jeździc,a ja czasem bym chciała bez niego skoczyc:sorry: ...Ząbek się rusza,rusza ale jeszcze do wypadniecia chwila,ale jakie przeżywanie jest:-DW sklepie byliśmy,dywan kupic ,Polak obsługiwał i oczywiście Radek się pochwalił,że mu się ząb rusza i nawet Mattowi tłumaczył:-D:-DA Matt nauczył się udawac,że sie śmieje (taki wymuszony śmiech) i Radek mu opowiada a ten udaje,że go to bawi:-D:-DNo ubaw po pachy normalnie:-D
Kupiłam sobie dziś też filtr do wody Brita bo nie mam a woda nasza taka paskudna
:baffled:W Home Store + More jest przecena z 50E na 20E i w tym 3 wkłady:-)...Za to talerzy dalej nie mam:confused2:

Ostatnia edycja:
Tichonkowa tu masz jeszcze stronke tez ie i sa tez cossato cudne swift:-) Takie cudne kolory!
Baby Strollers | Pushchairs | Stroller | Highchairs

Moj Max juz stracil dwa, czekamy na 3.Najbardziej czekal na kase :-D
Ciagle ruszal zeba i pytal czy juzz?
Sczerbol teraz taki fajny:-)
Garaczka mu spada i rosnie ale tylko do38,5 .Zobaczymy jak noc.
No i strasznie placzliwy i pyskaty.Myslalam ze nie wytrzymam.
Ale jeszcze jedno wam powiem.Dziewczyny zaczely mi chodzic po meblach.Booze co ja przezywam!
Jedna skacze po kanapie zciagam ja a druga za plecami na stol wlazi.Zciagaja wszystko z szafek i jak sie skubane solidaryzuja!! Jedna niby zagaduje mame ksiazeczka a druga hyc na stol.Mowie wam istny szal.Pelne rece mam teraz!

Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!

Nasi Sylwestrowi goście dzisiaj nas opuścili. Teraz tak cicho, smutno....
I niestety znów o starsi.

reklama
Witajcie:)
Ależ mi wczoraj dziwnie było w pracy:/Tzn wszyscy mili i czas całkiem przyzwoicie zleciał,ale...wczoraj moja Dadziunia 6latek skończyła...a ja nawet torta nie zjadłam:(((tak mi szkoda było-nie torta a córy...i też drugą jedyneczkę wczoraj straciła:-Doczywiście jak mamy nie było:/ale "wróżka"zęba znalazła i kaskę zostawiła:)))
Tichonek-na czym stanęło?Ja sie nie wypowiem na temat wózków,choć w mej matczynej karierze przewinęło się ok 15tu wózeczków(Dadzia miała 6:/)-z tym,że ja nigdy uwagi na markę nie patrzyłam a na to jak "mi wygodnie"...tak więc chcąc nie chcąc pamietam ostatnich6ino;-)
Margaritta-masz fotę chatki?Pokaż,Pokaż!!!Ja z kolei teraz się cieszę,że dzieci mają wolne-przynajmniej ich widzę,bo jakbym pracowała kiedy oni w szkole,to ino"chwilunię"miałabym dla nich:sorry:
Barmanko-w Dublinie jest jakiś fajny aquapark?Swego czasu my jeździliśmy po Irlandii w poszukiwaniu AP z prawdziwego zdarzenia-w Tralle taki był reklamowany,a na miejscu-bez rewelacji:/
Anineczko-Oby choróbsko się nie rozprzestrzeniło!!!!Buziaki Wam
Przepraszam-najmłodsze Dziecię ryki z siebie wydaje-brykam,a Wam miłego dnia

Do góry